Azizan Osman (Official)
90K subscribers
4.21K photos
1.54K videos
4 files
3.75K links
The official account for Datuk Wira Dr Azizan Osman | Business Growth Mentor | Entrepreneur | Investor

Passionate About Helping People To Start, Grow & Expand Their Business

https://instagram.com/azizanosman_official
https://www.facebook.com/azizanosman
Download Telegram
to view and join the conversation
Fahami dan ikuti Law of Abundance mindset yang unlimited. Rezeki Allah SWT sangat luas. Belajar dari industri yang berbeza untuk lebih memahami sudut lain dalam bisnes dan mengadaptasikannya pada bisnes sendiri.

Inilah antara selingan hari pertama 18th Inner Circle Meeting (ICM). MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman berkongsi dan mendedahkan peluang dan persediaan yang boleh dilakukan usahawan bagi menghadapi tahun 2022 yang dijangka kembali meriah dengan persaingan sengit usahawan kerana industri semakin pulih dan berkembang semula.

Bagaimana usahawan jutawan ini diberi persediaan berniaga secara kompetitif agar mampu berdaya saing apabila persaingan lebih sengit di pasaran kelak?

Bagaimana 100 Usahawan Jutawan ini berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik dan bangkit semula?

Nak belajar strategi mereka?

Nak tahu? Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Ini adalah ringkasan hari pertama 18th Inner Circle Meeting (ICM) yang julung kali diadakan. Menthor Datuk Wira Dr Azizan Osman dan Pendekar RichWorks memberikan komitmen yang luar biasa bagi menjayakan Inner Circle Meeting kali ini.

Pastinya 18th Inner Circle Meeting ini padat dengan ilmu bisnes terkini terutamanya persediaan usahawan di bawah bimbingan RichWorks dalam menghadapi tahun 2022 yang dijangka kembali sengit dengan persaingan usahawan kerana pemulihan industri dan sektor yang lebih banyak dibuka.

100 Usahawan Jutawan - Perkongsian Bagaimana 100 Usahawan ini berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik? Nak belajar dari strategi mereka yang telah berjaya?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Hari kedua 18th Titanium Inner Circle Meeting (ICM) diteruskan lagi dengan penuh energy yang luar biasa dari MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman dan lebih 300 Ahli Titanium bersama-sama Pendekar RichWorks yang sentiasa komited.

Anda excited untuk ketahui apa yang mereka pelajari dari Program 18th Titanium ICM hari kedua ini? Nantikan update terkini di semua platform social media rasmi Azizan Osman Official!

100 Usahawan Jutawan - Perkongsian Bagaimana 100 Usahawan ini berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik dan persediaan mereka untuk menghadapi tahun 2022?

PELUANG atau CABARAN? Nak belajar dari strategi mereka yang telah berjaya?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit !

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Ehh! Jangan salah faham! Mereka bukan model sambilan tapi mereka adalah Founders dan Usahawan Jutawan Titanium RichWorks! 😄

Bermacam-macam hadiah yang RichWorks bekalkan kepada Ahli Titanium agar selesa dan tetap bergaya menghadiri 18th Titanium Inner Circle Meeting kali ni walaupun hanya dilangsungkan secara virtual online.

Bukan main lagi mereka bergaya sakan dengan hadiah surprise dari RichWorks ya? 😆

Seronok kan tengok mereka? Anda nak?

Tulis ‘I Am The Next Titan’

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Sedang berlangsung sekarang 18th Titanium Inner Circle Meeting hari ke-2. Lebih 300 Titanium Circle dan Titanium Premier berhimpun.

Wahhh terserlah keseronokan dan penuh bersemangat Ahli Titanium RichWorks. Biarpun program berlangsung hanya melalui Virtual Online Zoom, mereka ini mempunyai cara tersendiri untuk buatkan sesi ICM kali ini lebih menyeronokkan!

Adakah anda bisnes founder yang nak grow seperti mereka?

Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar 100% Percuma sekarang!

INGAT! Tempat eksklusif terhad dan hanya untuk 500 Founders yang pertama sahaja!

>> richworks.com/titansummit

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Impian MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah untuk melihat anak didiknya berjaya mencapai impian mereka, mendapatkan hidup yang lebih baik dan memberi manfaat kepada orang ramai di luar sana. Inilah kata-kata Datuk Wira Dr Azizan Osman dalam sesi pada hari ini kepada 300 Usahawan Jutawan Titanium RichWorks di 18th Inner Circle Meeting.

Pandemik atau tidak, pastinya, seorang MenThor akan membimbing para usahawan dan anak didiknya hingga menjadi usahawan yang hebat dan mampu berdaya saing dalam apa jua keadaan terutamanya ketika fasa-fasa PKP dan pandemik!

Siapa nak jadi The NEXT Titan seterusnya dan dibimbing mengharungi cabaran bisnes terutamanya ketika pandemik ini?

Komen ‘I Am The Next Titan’

Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar 100% Percuma sekarang di richworks.com/titansummit ! INGAT! Tempat eksklusif terhad dan hanya untuk 500 Founders yang pertama sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
🔴 Live Update 18th Titanium Inner Circle Meeting bersama Titanium Tuan Ahmad Akram Anwar Suhaimi, Founder Desa Murni Batik.

Hari ini merupakan hari kedua ICM yang telah berlangsung sejak semalam 13 September sehingga 16 September ini!

Tonton Live Update ini untuk ketahui apa Ahaa yang beliau pelajari dari sesi petang ini.

>> https://www.facebook.com/azizanosmanofficial/videos/152470830375511/

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
18th Titanium Inner Circle Meeting (ICM) telah memasuki hari ketiga sebelum melabuhkan tirainya pada esok, 16 September 2021.

MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman pastinya telah berkongsi terlalu banyak ilmu bersama Ahli Titanium ini dan telah memberi persediaan sebaiknya kepada usahawan Titanium ini untuk menghadapi tahun 2022 yang lebih mencabar dengan persaingan yang semakin sengit.

Nantikan update terkini hari ketiga Titanium Inner Circle Meeting ke-18 ini di semua platform social media rasmi Azizan Osman Official!

Anda ingin ketahui lebih lanjut bagaimana Usahawan RichWorks berjaya mengharungi cabaran bisnes terutamanya ketika pandemik dan bagaimana mereka didedahkan dengan persediaan bagi menghadapi tahun 2022? Mereka bakal berkongsi strategi mereka bersama anda secara eksklusif!

Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar 100% Percuma sekarang!

INGAT! Tempat eksklusif terhad dan hanya untuk 500 Founders yang pertama sahaja!

>> richworks.com/titansummit
>> richworks.com/titansummit

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Anda pernah dengar Nurraysa? Alaa iklan yang “Apa Sa?... Nurraysa!” yang selalu dengar di corong radio tu!

Semua orang boleh kongsikan strategi, tapi bagaimana nak melaksanakan strategi tersebut hingga berjaya? Demi membantu lebih ramai usahawan, salah seorang Ahli Titanium RichWorks iaitu Puan Nor Aini Zolkepeli, Founder Nurraysa Beauty bakal berkongsi strategi bisnes beliau bersama anda!

‘100 Usahawan Jutawan’ - Perkongsian bagaimana mereka berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik dan persediaan serta peluang bagi menghadapi tahun 2022? Nak belajar dari strategi mereka yang telah berjaya?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif ini terhad, hanya untuk 500 Founders yang mempunyai tindakan yang pantas sahaja!

Siapa nak ada circle yang boleh berkongsi pengalaman dan saling bertukar pendapat seperti Usahawan Titanium kami? Cuba Komen ‘I Am The Next Titan’

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Anda tau MommyHana? Biasanya ibu bapa mesti tau Buku Gajet Siri Kartun Omar dan Hana. Haa itulah dia MommyHana!

Buku Gajet MommyHana tidak asing lagi dalam kalangan ibu bapa dan kanak-kanak di Malaysia. MommyHana ada pengikut yang tersendiri dan telah membina nama yang kukuh dalam industri pendidikan awal kanak-kanak.

Nak tau apa yang Founder MommyHana, Tuan Mohd Farid Mohamed Sangido buat betul dalam membina brand MommyHana? Jom tonton video ini untuk ketahui tips beliau menguruskan bisnes Mommyhana.

‘100 Usahawan Jutawan’ - Perkongsian bagaimana mereka berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik dan persediaan serta peluang bagi menghadapi tahun 2022? Nak belajar dari strategi mereka yang telah berjaya?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif ini terhad, hanya untuk 500 Founders yang mempunyai tindakan yang pantas sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Matlamat menentukan apa keputusan dan tindakan anda seterusnya. Ia mampu mendorong anda mendapatkan L.U.C.K iaitu Logistic, Understanding, Commitment, Knowledge.

Jika anda telah memperbaiki elemen ini maka lebih mudah untuk anda mendapatkan circle dan network yang bagus demi kemajuan bisnes anda. Dan pada masa yang sama juga dapat membantu lebih ramai orang di luar sana.

Terlalu banyak ilmu yang MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman kongsikan dalam sesi pada hari ini kepada lebih 300 Usahawan Jutawan Titanium RichWorks di 18th Inner Circle Meeting.

Anda ingin dibimbing dan mendapat ilmu bisnes dengan lebih mendalam dari MenThor Datuk Wira Dr Azizan Osman? Ingin diberi tunjuk ajar mengharungi cabaran bisnes ketika pandemik dan persediaan serta peluang bagi menghadapi tahun 2022? Komen “I AM THE NEXT TITAN”

Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar 100% Percuma sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif terhad dan hanya untuk 500 Founders yang pertama sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
🔴 Live Update 18th Titanium Inner Circle Meeting bersama Ahli Titanium Dr Abdullah Alias, Founder Dr. Cute Wellness

Hari ini merupakan hari ketiga 18th Titanium Inner Circle Meeting (ICM) yang telah berlangsung sejak 13-16 September ini!

Perlu Upgrade SPEED dalam tindakan yang anda buat. Nak upgrade LUCK anda perlu buat pilihan L.U.C.K. Apa itu L.U.C.K?

Logistics, Understanding, Commitment dan Knowledge. Give more than 100% and you will get more than 100%.

Tonton Live Updates ini untuk ketahui apa lagi yang Usahawan Titanium ini pelajari dari ICM ke-18 hari ketiga ini. Pastinya akan lebih membakar semangat anda untuk dibimbing dan berjaya seperti mereka!

>> https://www.facebook.com/azizanosmanofficial/videos/607634667043752/

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Anda tahu apa itu Niagawan? Ia adalah sebuah syarikat yang menjual software untuk membantu usahawan menguruskan akaun yang lebih sistematik.

Tuan Bryant Gan, Founder Niagawan ingin kongsikan tips bagaimana beliau mempromosikan bisnesnya hingga lebih dikenali dan menjadi pilihan para usahawan untuk menguruskan akaun.

‘100 Usahawan Jutawan’ - Perkongsian bagaimana mereka berjaya harungi cabaran bisnes ketika pandemik dan persediaan serta peluang bagi menghadapi tahun 2022? Nak belajar dari strategi mereka yang telah berjaya?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif ini terhad, hanya untuk 500 Founders yang mempunyai tindakan yang pantas sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Alhamdulillah selesai sudah hari ketiga 18th Titanium Inner Circle Meeting! Inilah wajah-wajah usahawan jutawan yang masih gigih untuk belajar dan mencari ilmu walaupun mereka telah hasilkan berjuta-juta.

Anda nak tau kenapa? Kerana mereka ingin terus beri manfaat kepada orang ramai di luar sana, ingin bantu lebih ramai orang menjana pendapatan dan memperbaiki hidup.

Walaupun terpancar sedikit keletihan di wajah Ahli Titanium dan Pendekar RichWorks ini, namun perjuangan tetap diteruskan untuk hari terakhir esok! Luar biasa kan semangat mereka? Inilah antara ciri-ciri orang berjaya!

Temui 100 Usahawan Jutawan dalam Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya selama 3 hari iaitu pada 24-26 September 2021. Daftar 100% Percuma sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif terhad dan hanya untuk 500 Founders yang pertama sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Sambutan Hari Malaysia bertujuan untuk kita memperingati, menghayati dan memahami sejarah penubuhan negara berdaulat, Malaysia.

Semoga dengan semangat dan kerjasama keluarga Malaysia, kita terus berganding bahu memerangi COVID-19 demi tanah air yang tercinta ini.

Raikan kepelbagaian, semarakkan perpaduan.

Bertema futuristic, hari ini juga merupakan hari terakhir 18th Inner Circle Meeting Usahawan Jutawan daripada Titanium Circle RichWorks. Mereka masih lagi komited belajar untuk upgrade ilmu ‘strategi perang’ menghadapi cabaran serta merebut peluang ke arah tahun 2022!

Bangkit Usahawan! Let’s Make Malaysia Great Again 💪

Selamat Hari Malaysia daripada Team RichWorks!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
#MakeMalaysiaGreatAgain
#RichworksBantuBangkitBisnesDariKrisis
Perancangan atau strategi adalah kunci utama dalam memajukan bisnes. Jika baik perancangannya, maka baiklah hasilnya.

Tidak semudah merancang semata-mata, rancangan perlulah disertai dengan tindakan dan usaha ke arah melakukan sebaik mungkin bagi merealisasikan perancangan tersebut.

Usahawan perlu bijak merancang dan mempunyai persediaan rapi bagi menghadapi segala kemungkinan yang boleh berlaku dalam bisnes. Ingat, anda hanya akan menang jika anda ada planning yang baik.

Sertai 3-Hari Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021. Daftar secara percuma sekarang di richworks.com/titansummit !

INGAT! Tempat eksklusif ini terhad, hanya untuk 500 Founders yang mempunyai tindakan yang pantas sahaja!

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
‘Trust the Process’ semua orang boleh cakap. Tetapi berapa ramai berani dan boleh melalui proses itu?

Mana mungkin kejayaan boleh datang tanpa ada pengorbanan. Just do the best and trust the process!

Masa berjalan dengan pantas. Pejam celik pejam celik jika kita panjang umur, anda akan mula sedar umur semakin meningkat, kita semakin kurang tenaga, nak spend lebih masa dengan keluarga.

Anda akan mula sedar anda nak kebebasan memilih, kebebasan masa dan kebebasan capai impian. Jangan mimpi nak capai sesuatu tanpa pengorbanan.

Nak kami tunjukkan jalan dan strategi bagaimana nak jadi usahawan jutawan berjaya hingga mampu capai jualan RM1 juta setahun jika bukan sebulan atau 1 juta seminggu?

Supaya anda tidak berniaga hanya mengisi masa lapang!

Nak dibimbing Bina Bisnes Berjaya 100% Percuma supaya anda tak menyesal terlepas peluang ni di hari tua?

Temui usahawan-usahawan berjaya ini di Virtual Online Program Titan Summit 2021 - 10X Bina Bisnes Berjaya pada 24-26 September 2021 selama 3 hari. Daftar sekarang di richworks.com/titansummit

INGAT! Tempat eksklusif ini terhad. Kami hanya nak bercakap dengan anda yang Serius dan Komited Nak Dibimbing?

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
Hidup ini satu perjuangan! Orang di luar sana mungkin fikir bagaimana untuk hidup ‘seperti biasa’ sama seperti hari-hari lain, tapi kami di RichWorks mengajak ramai orang di luar sana untuk berjuang mendapatkan hidup yang jauh lebih baik.

Tak kira sama ada dalam urusan hidup seharian, urusan bisnes dan lebih-lebih lagi dalam urusan dengan Tuhan, sepatutnya kita berjuang untuk memberi yang terbaik supaya kita dapat ganjaran terbaik.

Jom tonton dan saksikan sendiri ucapan kejayaan perubahan hidup dan bisnes dari anak didik MenThor, Datuk Wira Dr. Azizan Osman yang kini telah berjaya dalam bidang industri bisnes masing-masing.

Siapa nak jadi The Next Titan! Komen ‘I Am The Next Titan’

#AzizanOsman
#TitanSummit2021
#InnerCircleMeeting
#MakeMalaysiaGreatAgain
#RichworksBantuBangkitBisnesDariKrisis