Azizan Osman (Official)
✔
79.6K subscribers
6.87K photos
2.84K videos
7 files
5.55K links
The official account for Datuk Wira Dr Azizan Osman | Business Growth Mentor | Entrepreneur | Investor

Passionate About Helping People To Start, Grow & Expand Their Business

https://instagram.com/azizanosman_official
https://www.facebook.com/azizanosman
Download Telegram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Bunuh diri haram hukumnya dan merupakan sebuah dosa besar.

Tidak dibenarkan untuk melakukannya dengan apa-apa alasan sekalipun.

Kehidupan adalah suatu anugerah luar biasa yang diberikan oleh Allah SWT.

Layak ke kita mengakhiri dan membuang anugerah tersebut dengan cara yang dilarang keras oleh-Nya dan menukarnya dengan kekekalan di neraka?

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Tak jadi hero tak apa, yang penting bisnes you grow.

Tag rakan you yang susah nak dengar pendapat staf untuk dengarkan video ini.

www.RichWorks.com/titansummit

#TitanSummit
#AzizanOsman
#SpontanAzizan
#BinaBisnesBerjaya
#SatuMisiBantuTheNation
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Nak GROW mesti akan ada PROSES!

Dipaksa isterinya, Puan Suraizan Abu Samah untuk dengar sesi PERCUMA je, Tuan Muhadhir Ab Rahman telah temui turning point beliau untuk UBAH tindakan dalam berbisnes.

Alhamdulillah, tindakan tersebut berjaya membawa mereka untuk berada dalam Titanium Circle!

www.RichWorks.com/titansummit

#TitanSummit
#AzizanOsman
#BinaBisnesBerjaya
#SatuMisiBantuTheNation
Azizan Osman (Official)
Photo
Perkembangan dalam sistem pendidikan mewujudkan pelbagai peluang pekerjaan.

Perkhidmatan pendidikan merangkumi pelbagai bidang daripada pendidikan awal kanak-kanak sehingga ke pengajian tinggi dan latihan kemahiran profesional.

Melihat kepada bilangan pusat pengajian yang semakin banyak di Malaysia dapat menggambarkan permintaan yang semakin tinggi terhadap perkhidmatan pendidikan dan latihan yang berkualiti.

Pandemik yang melanda dunia juga telah menyumbang kepada peningkatan e-pembelajaran. Institusi pengajian tinggi Malaysia juga telah mula menerima kaedah ini.

Dunia sudah berubah, pasaran kerja juga berubah. Anak-anak dan kita sebagai individu bekerjaya perlu kuasai pelbagai kemahiran sebagai persediaan masa hadapan.

Terlalu banyak peluang pasaran di dalam industri pendidikan di Malaysia dan serantau dengan permintaan yang semakin tinggi.

Ini adalah peluang untuk usahawan terbang lebih tinggi di dalam industri ini.

𝐌𝐞𝐠𝐚𝐥𝐢𝐯𝐞 𝐓𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐒𝐮𝐦𝐦𝐢𝐭 malam ini kita akan bawakan 𝟑 𝐉𝐮𝐭𝐚𝐰𝐚𝐧 𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐑𝐢𝐜𝐡𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬 𝐓𝐢𝐭𝐚𝐧𝐢𝐮𝐦 yang telah terbukti berjaya di dalam 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐝𝐢𝐝𝐢𝐤𝐚𝐧 untuk kongsikan kisah di sebalik kejayaan mereka.

1. Tuan Mohamad Faizal Mohamad Tahir - iFikir (Pendidikan Online Bahasa Inggeris & Latihan)

2. Puan Hasnor Syuhadah Hassan - Ar Education (Pendidikan Awal Kanak-Kanak)

3. Ustaz Zakaria Nasirudin - Belajar Al-Quran Kaedah Haraki (Pendidikan & Latihan Belajar Al-Quran)

Anda nak tahu bagaimana Jutawan Industri ini berjaya dan nak jadi seperti mereka? Dengarkan perkongsian dari mereka malam ini.

Daftar di https://richworks.com/titansummit/

Tonton 𝐝𝐢 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 𝐀𝐳𝐢𝐳𝐚𝐧 𝐎𝐬𝐦𝐚𝐧 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐣𝐚𝐦 𝟖:𝟑𝟎 𝐦𝐚𝐥𝐚𝐦 𝐢𝐧𝐢, 𝐉𝐮𝐦𝐚𝐚𝐭, 𝟐 𝐃𝐢𝐬𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟐.

#JutawanIndustri
#TitanSummit2022
#DisiniLahirnyaUsahawanJutawan
Siapa rindu nak dengar suara Datuk Wira Dr. Azizan Osman setiap pagi Ahad?

29 hari sahaja lagi kita nak melangkah ke tahun baru. Pastinya ramai yang nak tahu tentang pandangan Datuk Wira untuk tahun 2023.

Bagi usahawan, pasti mereka berasa excited untuk 2023 kerana mereka tahu walaupun banyak cabaran tapi ada banyak peluang dalam bisnes.

Apa peluang yang ada untuk Usahawan yang berniaga tu?

Jika anda pun nak tahu, jom bersama Datuk Wira Dr. Azizan Osman dalam Sesi Khas Bersama MenThor pada hari Ahad ini, 4 Disember 2022 jam 8 pagi.

Pastikan anda ajak rakan-rakan usahawan untuk JOIN Telegram Azizan Osman Official >> https://t.me/AzizanOsmanOfficial.

Siapa nak tukarkan cabaran 2023 dia menjadi peluang kejayaan?

#TeamRichWorks
https://www.astroawani.com/berita-bisnes/azizan-osman-diiktiraf-sebagai-akauntan-bertauliah-oleh-institut-akauntan-malaysia-394688

Saya tak tahu macamana nak cakap….

Bagi orang lain mungkin kacang jer dapat jadi Akauntan bertauliah…

Tapi bagi saya. Ia perkara yang dah padam dah dari wish list saya sejak lama dulu… dah kecewa dah…

Tapi Alhamdulillah ada peluang juga untuk mereka yang berusaha Masya Allah.

Impian lepas SPM yang dah terpadam dan dipadamkan….

Lama nak sampai sini…
#GengBacaBuku Season 5!

Malam ini bersama Akmal jam 10.30 malam!

THE TITAN- MUIZ HOT CHICKEN - DARI TEPI JALAN, BINA EMPAYAR AYAM GORENG

Bermula dengan hanya berniaga di tepi jalan, kini Muiz Hot Chicken mempunyai 110 kios di Malaysia. Apa yang mendorong pada kejayaannya?

Ketahui lebih lanjut dalam sesi Voice Chat sebentar sahaja lagi. Rujuk The Titan Edisi Keempat >> richworks.com/thetitan

Jangan lupa invite rakan-rakan anda » https://t.me/AzizanOsmanOfficial

Kehadiran adalah wajib ya!

Sayyy i am READY! 🔥🔥🔥

#TeamRichWorks
Live stream scheduled for
Live stream started
Live stream finished (39 minutes)
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
𝟮 𝗖𝗮𝗿𝗮 𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗕𝗲𝗿𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗞𝗲𝗸𝘂𝗮𝘁𝗮𝗻 𝗗𝗮𝗻 𝗕𝗮𝗻𝘁𝘂𝗮𝗻 𝗦𝗮𝗮𝘁 𝗗𝗶𝗵𝗶𝗺𝗽𝗶𝘁 𝗨𝗷𝗶𝗮𝗻

Firman Allah SWT:

وَاسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ وَإِنَّهَا لَكَبِيرَةٌ إِلَّا عَلَى الْخَاشِعِينَ

Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang...

(Surah al-Baqarah: 45)

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Leader yang bagus adalah leader yang boleh mendengar dengan baik pendapat dan pandangan dari team dia.

Tag rakan you yang nak jadi great leader untuk dengarkan video ini.

www.RichWorks.com/titansummit

#TitanSummit
#AzizanOsman
#SpontanAzizan
#BinaBisnesBerjaya
#SatuMisiBantuTheNation
Selain kasih Allah swt dan Rasulullah SAW kepada kita, tidak ada kasih setinggi kasihnya seorang ibu kepada anaknya! At least bagi saya….

Mak saya adalah keramat hidup saya…. Selain arwah ayah yang dah 10-tahun tidak ada…

Al-Fatihah buat arwah ayah dan semua ibu bapa anda semua yang masih ada atau tiada!
Jom esok 8pagi Insha Allah saya Voice Chat di sini dengan anda live dari New York! Set reminder!

Siapa nak jadikan 2023 dia luar biasa Insha Allah? Komen “I”

Jumpa esok!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Tuan Haji Nasrul Hadi dah seru tu.

Siapa nak tahu bagaimana kita nak ubah cabaran 2023 menjadi peluang? 🙋🏽‍♀️

#TeamRichWorks