Petro_Ol_Studio
1.25K subscribers
23 photos
73 videos
55 files
68 links
ℹ️ Официальный канал творчества Петра Олийника.
Здесь я буду делится своими песнями, нотами и другой назидательной информацией.
💎 «Служите друг другу, каждый тем даром, который получил...» 1-е Петра 4:10

📥 Для связи: https://t.me/Petro_Oliynik
Download Telegram
Я неймовірно вдячний Творцю, що він мені дав талант писати пісні на славу Його і я з Божою допомогою стараюсь писати все більше і більше пісень на славу Всевишнього)

Недавно за собою замітив такий момент, що авторські пісні, на слова яких міг не завжди звернути сильну увагу, — підтримують мене в складні хвилини) в хвилини, коли начебто здається, що Господь віддаляється, однак рядки з пісень приходять на пам’ять і нагадують, що Господь — моя Скеля! (Псалом 17:1) Господь — моя радість! (Фил. 4:4 Господь — мій щит)

Нещодавно написав уже 3 пісню для ансамбля «Надія», з яким ми звершуємо служіння благовістя, і коли ми ансамблем виконували пісню «Ти — моя сила!» — я по- особливому почав роздумувати над словами «Заховаюся я в Тобі, нічого ворог не зробить мені» по мені начебто пробігли мурашки від цієї приємної думки, що якщо я заховаюся в Бозі, то ворог нічого не зробить мені, в нього немає доступу зробити мені зло! Але що таке заховатися в Господі? І мені на пам’ять прийшов текст з Якова 4:7 «Тож підкоріться Богові в спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас!» А підкоритися Богу — це полюбити Його Слово, жити по слову Його, молитися Богу! Цими духовними діями ми заховаємось в Бозі, і тоді ворог нічого не може нам зробити)

Апостол Іван в 1 посланні до Івана 2 розділі не дарма говорить до юнаків «Юнаки, ви сильні, бо СЛОВО БОЖЕ В ВАС ПЕРЕБУВАЄ І ЛУКАВОГО ПЕРЕМОГЛИ ВИ!» яка сильна думка! Дійсно, коли Слово Боже в нас перебуває, то сатана не має доступу до нас, він не може забрати нашу радість в Господу, він не можу похитнути нашу віру, він не має сили, бо наша сила — Господь) ми в усьому надіємось на Нього)🙏

Побажаю кожному, щоб він заховався в Бозі, і тоді сатана не заподіє нам зла)
📌 Друзі з Німеччини записали дуже красивий альбом, і уже незабаром — 22.06.2024 буде прем‘єра альбому)😇🎼🙏
«Збережіть любов» на німецькій мові😍
Forwarded from New Альбом 2024 || Щастя з Христом || Petro Oliynik
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Друзі, всім благодать і мир) 😇
Цього четверга, 08.08.2024, прем‘єра альбому «Щастя з Христом»
Друзі, всім благодать і мир)😇🤝🎼 хочу повідомити радісну новину, що зараз активно працюю над україномовним альбомом, який називається «Ісус — ціль мого життя!» В альбом ввійдуть мінімум 12 пісень, які будуть виключно УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ)

Слава Творцю, що надихає на написання нових пісень і підтримує вогонь Духа Святого,
і хоче, щоб я своїм талантом ніс благословіння для оточуючих)🙏

Друзі, хочу попросити вас, хто небайдужий до моєї творчості і дуже хоче, щоб альбом вийшов найближчим часом — підтримайте мене, будь ласка, молитовно та фінансово)🙏 навіть ваш невеликий вклад може зробити чудо) Багато хто з вас говорять, що є нужда в українських альбомах, тому буду радий коли ви підтримаєте мене не тільки словом, але і ділом) знизу залишаю 2 номера карти: Приват Банк і Монобанк) Хай Господь усіх рясно благословить)

Приват Банк: 4149 4991 4628 7444

Монобанк: 4441111144418096
Друзі, всім благодать і мир)😇🤝🎼 хочу всім щиро подякувати за фінансову та молитовну підтримку на рахунок музичного україномовного альбому «Ісус — ціль мого життя!» все йде дуууже благословенно) на сьогодні, 29.08.2024 вже записано 4 пісні з 12) це дісно великий прогрес за короткий час)😇🙏🤩 Творець посилає натхненння і бажання, за що я дуже вдячний Йому) я реально відчуваю молитовну підтримку кожного, хто за мене молиться)🙏🙏🙏 вогонь Духа Святого в мені палає ще більше з кожним днем і побуджує все більше прославляти Творця) прем‘єру альбому планую приблизно на кінець жовтня цього року)🎼

«Служіть один одному кожен тим даром, якого отримав…».
1 Петра 4:10
Благодать і мир) всім)😇 доброго ранку) Бажаю благословенного дня)

В побажання на день вірш з Біблії:

«Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що нас у Христі поблагословив духовним благословенням у небесах»

Ефесян 1:3

Дійсно, слава Творцю за духовні благословіння, які Він виливає на нас кожну мить)🙏
📌 Інформація по україномовному музичному альбому «Ісус — ціль мого життя!»

Друзі, всім благодать і мир)😇 на сьогодні, 05.09.2024 уже записано 6 пісень з 12🫢 і це значить, що залишилось ще трішки, 🤩записати половину пісень) я дійсно вражений, як Господь благословляє і дає цей внутрішній вогонь, завдяки якому я можу з натхненням творити для нього на славу Йому)

🎼 50% альбому готово і за це неймовірна подяка Богу та всім хто долучився до фінансової та молитовної підтримки)🙏

🙏 Прошу і надалі молитися, щоб Бог благословляв надалі запис альбому і щоб Творець максимально був прославлений через це служіння)

«Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі»
Филип’ян 4:13
🤝 Друзі, всім благодать і мир)

Щиро вдячний всім за фінансову та молитовну підтримку і прошу надалі підтримувати)🙏

Хочу повідомити, що з 12 записано уже 8 пісень а це значить, що залишилось ще записати 4 пісні і альбом готовий🤩

Я щиро дякую Творцю, що Він посилає натхнення та бажання робити цю справу для прославлення Його)🙏

🙏 Продовжуймо й надалі молитися про запис альбому «Ісус — ціль мого життя!»

«Служіть один одному кожен тим даром, якого отримав, як доморядники всілякої Божої благодаті»
1 Петра 4:10
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🤝 Друзі, всім благодать і мир)

🙏 Сьогодні запланував мінімум 3 години займатися музичним альбомом) є багато технічних моментів окрім запису вокалу)
Прошу вас активної молитовної підтримки, щоб Господь давав натхнення, сил, мудрості та терпіння)

«Бо ми, Його твориво, створені в Христі Ісусі на добрі діла, які Бог наперед приготував, щоб ми в них перебували»
Ефесян 2:10

Цей альбом, це добра справа, яку я хочу закінчити, щоб якнайбільше людей дізналися про нашого люблячого Ісуса Христа, і щоб люди переосмислили своє життя, чи являється Ісус ціллю їхнього життя)

Коли альбом буде готовий, я з радістю буду його рекомендувати своїм однокласникам, одногрупникам та різним знайомим невіруючим людям і це буде прекрасне благовістя)

Давайте разом підтримаємо цю добру справу в своїх молитвах та словами підбадьорення)🙏