TIPS KURUS SLIMMEWHITE
7.93K subscribers
224 photos
19 videos
8 links
Channel utk anda sebagai pelanggan utk dapatkan tips2 terbaik utk turunkan berat badan dengan pantas dan selamat!
Download Telegram
"KALAU ADA NIAT NAK KURUS ELAKKAN PERANGAI NI"
.
.
uolls mesti nak kurus kan..?? nak2 lagi dah nak dekat raya ni.. tinggal berapa hari je lagi.. kalau nak result cepat n pantas, uolls kena try SLIMMEWHITE DUAL EFFECT tau...!! kompem uolls kurus di hari raya nnt..
.
.
Mimin dah sediakan slide perangai yg uolls kena elakkan kalau uolls nak kurus.. semoga bermanfaat ok..
"TIPS TAK MEMBAZIR DI BULAN RAMADAN"
.
.
kalau dah ke pasar ramadhan tu, duit macam air je mengalir dengan laju kan? mula lah semua makanan dan juadah rasa nak tapau je.. last2 skali makanan yg ditapau xhabis dimakan.. kan dah membazir.. haih lah nafsu..!! kalau hari2 g bazar mau nipis wallet belum smpai hujung bulan..
.
.
harini minmin nak sharekan tips elakkan pembaziran di bulan ramadan ok.. Semoga dpt membantu supaya kita x termasuk dalam golongan syaitan yang suka membazir makanan!!
Raya dah nak dekat kan? Jgn lupa check tayar. Pastikan kereta anda berada dlm keadaan yg 100% Tip top! Balik kampung nanti pandu dgn cermat dan ingatlah orang yg tersayang.
.