Nak Konsisten Profit
1.04K subscribers
185 photos
24 videos
138 links
Download Telegram
Ini adalah contoh Email tersebut . Boleh click pada β€œJoin Meeting” untuk masuk ke platform pada jam 9 malam ini.
Forwarded from Adib Fisol
PLATFORM DAH DIBUKA !

Anda dah boleh masuk ke zoom, dan stanby dalam keadaan yang bersedia sementara kita menunggu rakan2 yang lain masuk.

Sediakan alat catatan anda dan jaga adab ketika belajar . Jumpa nanti 😊
KINI DILANCARKAN , NKP GROW YOUR ACCOUNT !
.
Korang ke traders yang dah mula rasa takut nak trade sendiri ?
.
Trade dalam keadaan tak ada bimbingan
Dan follow je signal dan setup orang tapi tak tahu pun macam mana nak urus Lot dan position.
.
Last2 MC dan habis semua modal ? Betul ?
.
Teknik ni dah pakai macam2 jenis, tapi satu pun tak berkesan. Kadang dah rasa penat nak cari teknik lain.
.
Jangan risau bukan Teknik punca masalah korang.
.
Tetapi dari segi pengurusan Account Trading. Sebab tu Account tak Grow takde Profit nak withdraw. Setuju ?
.
Saya nak bimbing korang yang betul2 nak Grow account dan ada portfolio sendiri.
.
Apa yang korang akan belajar dari program bimbingan ni ?
.
βœ… Cara Betul Kendalikan Position Setiap kali Entry
βœ… Pengurusan Risiko untuk Elak dari MC
βœ… Formula Dapatkan Win Rate yang tinggi
βœ… Formula Bina Account Trading
βœ… Cara Pengurusan Portfolio
βœ… Peroleh Ketepatan Entry
.
🌟 Yang paling Best korang akan dapat Signal 10-15 Setup setiap Hari.
.
Kalau nak ikutkan untuk dapatkan Bimbingan ni saya Charge RM1,000.
.
Tapi untuk 200 Traders Terawal saya nak bagi PERCUMA je .Syarat Deposit Min $100 ke Account sendiri untuk Grow kan duit tu.
.
Jangan tunggu lagi Pendaftaran nak penuh dah . Klik link ni dan team saya bantu korang untuk daftar β€”> https://bit.ly/NKPGya22

NKP Grow Your Account
Tarikh : 27 Mac 2022
Hari : Ahad
Waktu : 9AM - 1PM
Tempat : Zoom Online Meeting
FREEMIUM FAST TRACK GOLD..

Sapa sini traders gold yang rasa gold ni susah ? Kecewa sangat asyik MC je bila trade gold kan ?

MC, rugi besar, modal habis semua tu pilihan. Bukan market yang pilih. Tapi kita yang pilih..

Sapa sini dah mula pelik macam mana pro traders boleh sustain dan konsisten buat untung dekat gold ?

Apa Secret ingredient dia ? Nak ke kalau saya Share formula 20$ sehari ? Seminggu dah 100$, sebulan dah 400$. (RM1,680).

Boleh la buat settle beban komitmen bulanan tu..

Kalau betul korang nak rasa selesa sikit setiap bulan , tak perlu kacau duit gaji. Trade santai2. Buat duit raya.

Daftar sini sekarang β€”> https://bit.ly/FTgold Terhad 300 Traders je.

Pendaftaran 100% Percuma. Masuk dan belajar je..
Program Fast Track Gold
Tarikh : 24 Mac 2022
Hari : Khamis
Waktu : 9 Malam
Tempat : Zoom Meeting room
Link : https://bit.ly/FTgold
Are You Ready Traders ??

Tahniah 270 traders yang dah mendaftar ! Tempat tinggal lagi 30 traders je ni….

Jumpa Esok, banyak yang saya nak Share pantang larang dan strategi terbaik nak buat 20$ sehari dekat gold..

Yang belum daftar tu apa kata daftar sekarang sebelum traders lain ambil tempat..

100% PERCUMA
Daftar sini dengan pantas
β€”> https://bit.ly/FTgold
β€”> https://bit.ly/FTgold
ARE YOU READYY !?
PLATFORM OPEN !

Jom masuk sekarang, dan kelas akan bermula sekejap sahaja lagi.

Pastikan anda berada dalam keadaan yang selesa, sediakan alat catatan dan jaga Adab ketika menuntut ilmu. Semoga kita semua dapat ilmu yang diberkati Allah SWT. Amin.

Lets gooo !
Klik sini β€”> https://bit.ly/FTgold
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
ADA KA TEKNIK BOLEH TAHU MASA DEPAN ??

Ha tengok video ni dulu. Semoga manfaat. 😊

Eh jap KELAS MALAM NI tau , korang dah daftar ke. Sebab saya nak Share pasal sistem 🀩

Yang mana belum daftar tu cepat daftar sini β€”> https://bit.ly/GoldStart29

Tahniah 579 traders yang dah daftar !
Jom masuk sekarang, pastikan internet dalam keadaan yang baik ya.

Klik sini β€”> https://bit.ly/GoldStart29
Klik sini β€”> https://bit.ly/GoldStart29
SIAP DAPAT E-BOOK STRATEGI CAPAI 1,000 USD Beb…

Sementara kita tunggu kelas SMART Traders Master Your Direction boleh la kita belajar dulu sikit dalam E-book saya nak bagi ni..

Tapi syarat dia , untuk traders yang dah berjaya daftar ke Program SMART Traders sahaja layak dapat.

Korang dah daftar ? Percuma jer. Slot pun tinggal lagi 70 orang. Cepat daftar sekarang β€”> https://bit.ly/Direction2022

SMART TRADERS Master Your Direction.
17Jun2022 Jumaat 9Malam.

P/S : E-book akan dapat sebelum Program bermula.. siapa yang dah daftar komen Done.
Introduction Market Direction dari Petikan E-book Capai 1,000 Pertama. Nak tahu Jom masuk live Voice bersama saya Adib Fisol di sini β€”> https://t.me/AdibFisoll?livestream=efb56548af27ca6c9a

Yang dah masuk boleh komen diruangan komen di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
MALAM INI Salam Jumaat Trader ! semoga anda sihat selalu . Amin yra

Peringatan untuk kelas Smart Traders Malam ni Platform ZOOM akan dibuka tepat jam 9 malam. Pastikan anda sudah pun terima Email dari Zoom untuk masuk ke zoom.

Buka Email dan Search Zoom, Klik pada "Join Meeting".

Jika anda belum terima email anda boleh daftar sekali lagi di sini --> https://bit.ly/Direction2022

Ingat Malam ni Kelas Teknikal Kuasai Arah market. Rugi tau kalau tak join.

ARE YOU READY TO TRADE ?
Masyallah, kami Terima PM lebih dari 300 traders yang nak mendaftar.

Kami akan Cuba Sedaya upaya untuk Bantu anda mendaftar dan reply sorang2 ya.. πŸ™πŸ»

For those yang nak ambil peluang untuk dibimbing rapat capai konsisten profit dalam trading Korang boleh Klik sini ya β€”> https://t.me/Dee3_n

Untuk 100 Peserta Terawal sahaja..