Kisah Dunia
58K subscribers
12.7K photos
1 video
13.9K links
Kisah trending, viral, gosip artis dan semasa serta gaya hidup orang Malaysia

https://kisahdunia.com
Download Telegram
to view and join the conversation
Mengah Habis Nak Berjalan, Netizen Jealous Tengok Syamel Layan Ernie Manja

Halah halah halah bumil, comel betul. Diorang dua ni kalau bercakap comel betul pakai saya, kamu. Itulah kalau dah kahwin dengan bestfriend sendiri. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444537&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Angkara Suami Kuat Cemburu, Isteri Alami Depresi Melampau Lepas Seminggu Nikah

Allahu, sampai terlantar suami tu buat dia. Cemburu buta tak bertempat, orang lelaki kalau belum sedia jaga anak orang janganlah kahwin. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444546&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
"Keluar, Kereta Pun Aku Bayar" -Suami Kantoi Dengan Pelakor, Isteri Panjat Naik

Dah ketuk-ketuk cermin suruh keluar kereta, tak nak. Boleh pulak takut, masa keluar berdua seronok tak fikir anak bini. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444575&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Senggugut Teruk Masa Bujang & Risau Susah Hamil, Nikah Sebulan Terus 'Lekat'

Anak-anak dara, kalau korang senggugut teruk tahap guling-guling sila pergi check-up ya. Rezeki is rezeki. Tapi tak salah kita tanya doktor. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444581&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Assalammualaikum...

Pihak Seposen ingin mengajak kawan-kawan untuk join group Telegram kami.

Group kami mengumpulkan cerita viral & trending yang berlaku di Malaysia dari pelbagai team media seperti Kisah Dunia & Erin Sakura.

Korang akan mendapat 20sen untuk SETIAP 50 orang yg pertama dan 10sen untuk SETIAP kawan seterusnya yang korang ajak di dalam group ini.

Di sini di sertakan tutorial tambah kawan & link group Telegram untuk rujukan korang.

Untuk melihat jumlah kawan & pendapatan, layari website kami.

Link Telegram Seposen : https://seposen.net/telegram

Website : https://seposen.net
(Penting! Website mesti di buka menggunakan pelayar google chrome.)
Makin hari makin mahal kan. Korang bagi duit belanja berapa?

Kredit:Banatha Zekar
Kain batik pula😂

Credit:khairusyRahman
Happy Anniversary Datuk & Datin

via adpadiputra
“Ni Ke Yang Kena Reject Dengan Shuib?” -DSV Hampir Melenting Baca Komen Netizen

Aduh netizen pun, haa yang gi komen macam-macam waktu DS Vida tengah buat live tu kenapa. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444616&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Ditahan Tak Pakai Helmet, Gadis Menengking Lepas Ditegur & Tepis Telefon Polis

Uishhh anak dara sapa ni garang betul. Polis lawan mulut dengan perempuan, polis pun kalah. Boleh pulak dia 'sekolahkan' balik anggota tu. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444618&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-"Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni"

"Gaga dapat pengadilan di dunia, Laura dapat pengadilan di sana. Dia masih muda kok, santai aja" -Ibu Gaga. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444638&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Untung suami tak cerewet kan

Kredit:amirulhanafy
Susah jugak ni😅. Ada cadangan tak?

Credit: Faizrul Faz via Kantin Sekolah Malaysia
Majlis resepsi pihak lelaki semalam. Sepadan dan sopan je pengantin baru dengan tema Bollywood ni 😍

📸ejashahril
Astaga😂😂
Sempat buat lawak ye bang. Moga cepat sihat

Credit: Azhan Rani
[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin

Ada yang kata, ala sebab tak jadi kahwin je dah separuh gila? Yes depresi kerana cinta tak kesampaian is real. Yang dah rasa fahamlah. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444598&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Aku adalah komen di satu status viral tu.. tapi depa tak percaya aku yang komen 😅

Betul la aku cakap, nak isteri cantik jelita.. kita yang suami la kena taja semua.

Tak kan nak cantik dipandang, tapi duit beli baju dalam pun isteri kena beli sendiri? Gila.

Nak tolong isteri buat kerja rumah pun malas, tapi harap isteri sentiasa ramping dan cun macam retis.

Anak-anak pun malas tolong jaga.. lepas tu complaint isteri gemuk dan kulit kusam.

Kredit:Firdauz Abdullah
Rupanya Tak Sempat Kencing Di Semak, Ustaz Bongkar Ada 'Budak' Ajak Masuk Hutan

Adik Azim mengaku, sejak kejadian ni serik nak buang air kat luar. Ibadah macam solat pun dah jaga balik semua. Alhamdulillah. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444676&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Lepas 3 Tahun Baru Kantoi, Aktor Selingkuh Dengan Artis Lain Waktu Isteri Hamil

Pergh bayangkan 6 tahun kahwin, tapi selama 3 tahun tu laki kau boleh jalin hubungan dengan rakan artis dia. @kisahdunia

Baca : https://kisahdunia.com/?p=444677&utm_medium=Telegram&utm_source=Kisah_Dunia
Assalammualaikum...

Pihak Seposen ingin mengajak kawan-kawan untuk join group Telegram kami.

Group kami mengumpulkan cerita viral & trending yang berlaku di Malaysia dari pelbagai team media seperti Kisah Dunia & Erin Sakura.

Korang akan mendapat 20sen untuk SETIAP 50 orang yg pertama dan 10sen untuk SETIAP kawan seterusnya yang korang ajak di dalam group ini.

Di sini di sertakan tutorial tambah kawan & link group Telegram untuk rujukan korang.

Untuk melihat jumlah kawan & pendapatan, layari website kami.

Link Telegram Seposen : https://seposen.net/telegram

Website : https://seposen.net
(Penting! Website mesti di buka menggunakan pelayar google chrome.)