Kelebihan Simkad Tonewow
5.65K subscribers
145 photos
26 videos
15 links
Ini adalah testimoni dan bukti kelebihan simkad Tonewow
Download Telegram
to view and join the conversation
Selepas ini, Celcom akan di revise semula FUP dimana limit hanya 60GB sahaja untuk internet tanpa had (unlimited internet).

Jika dahulunya 100GB, kini hanya 60GB. Guna lebih, maka automatik kelajuan internet akan jatuh kepada 512kbps seperti maxis.

Dari sini, 3 perkara anda harus belajar:

(1) Pelan data boleh berubah dari masa ke semasa. Tiada yang kekal. Fokus kita cari market yg minat pada pelan yg kita ada.

(2) Syarikat Telco ini adalah satu entiti bisnes. Tiada istilah bayar murah, dapat unlimited. Perkataan itu hanya sekadar marketing saja.

(3) Data ini semakin lama, ia akan semakin murah. Kita tak perlu risau tentang ia. Yang tidak akan murah adalah pembayaran komisen. Fokus pada yang penting ini.

Semoga beri manfaat.

T.me/tipshafidz
.
.
Berita Baik!

Buat rakan-rakan penerima Bantuan Prihatin Rakyat (BPR), kini anda boleh menerima manfaat perlindungan Insurans Hayat sehingga RM40,000 dan Baucer RM50 Perlindungan Tenang.

Hanya perlu jadi pengguna simkad Tone Wow, kemudian anda boleh klik link disini:
Lanjut http://bit.ly/3FW4vol

P/s: Tone Wow adalah Telco kedua yang melancarkan kemudahan ini.

P/s: ini masanya untuk anda mengajak rakan2 golongan B40 guna simkad TW.
.
Jual simkad Tone Wow pun ada Bonus Tahunan tau!

Bila kita jadi usahawan simkad Tone Wow, kita bukan saja dibayar royalti / komisen dari topup pelanggan, tapi kita juga ada banyak bonus yang dibayar oleh syarikat.

Ya serius ni..

1. Royalti / komisen dari topup pelanggan
2. Royalti / komisen dari topup seluruh rangkaian
3. Recruitment incentives
4. Bonus Fast Track
5. Bonus pendaftaran mywow
6. Untung runcit jualan simkad
7. Bonus Tahunan

Bonus tahunan ni dibayar 2 kali setahun setiap April & Oktober. Bonus dibayar sehingga 18% dari jumlah komisen yang kita dapat sepanjang tahun tersebut!

Contoh, komisen topup bulanan anda RM5,000. Maka setahun adalah RM60,000.

RM60,000 x 18% = RM10,800

Jadi, jika bulan oktober anda akan dibayar 2 kali. Komisen topup anda dibayar, bonus tahunan juga anda dibayar. Fuhhhh..

Betul ke? Tak percaya tengok gambar ni. Saya share kan secara live. Panas dari ovennn..

P/s/ Rahsia untuk dapatkan bonus tahunan banyak, anda perlu konsisten buat pendaftaran setiap bulan minima 18 orang, pastikan semua langgan pelan
.
.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Testimoni penerima Insentif Pakej Umrah Percuma dari Tone Wow. Capai kenaikkan komisen RM5,000 maka anda layak untuk mendapat insentif tersebut
Ramai member baru akan bertanya,

“Macam mana saya nak tebus wowcher points untuk beli barang?”

Jawapannya mudah,

Berikan saja mereka video ini, saya sudah ajarkan cara tebus wowcher point melalui aplikasi mywow. Sangat mudah..

Hantar link je.

https://youtu.be/n74ywQM1R_A
https://youtu.be/n74ywQM1R_A
https://youtu.be/n74ywQM1R_A

P/s: simpan Link video ini untuk rujukan jika member baru bertanya.
.
[ TESTIMONI TEBUS WOWCHER POINTS ]
[ TESTIMONI MANFAAT KHAIRAT KEMATIAN RM2,000 ]
Siapa kenal kedai artis Shuib nama Bumblebee tu?

*TAHUKAH ANDA?*
Wowcher Point Tonewow @ Mcash juga diterima di kedai terkenal milik pelawak tersebut.

Untunglah pengguna2 simkad Tonewow.

Buktinya dlm video bawah ni. 👇🏻

#KelebihanTonewow
#BumblebeeMalaysia
BERITA BAIK!


Sempena Chinese New Year ni,

Tone Wow nak beri hadiah gold bar 1 gram,
5 gram, 10 gram dan cash dimana total hadiahnya bernilai RM 300,000!
.

Hadiah Gold Bar & Cash akan diumumkan pemenang “SETIAP HARI” bermula 20 januari
.

Saya cadangkan anda ambil peluang ni.

Cara nak sertai cabutan ni, hanya perlu topup & langgan pelan TDS, automatik nama anda akan masuk ke dalam cabutan Ang Pow ni.
.

Bila dah langgan pelan TDS, Anda akan terima SMS untuk buat putaran (spin) bagi menang hadiah.


SETIAP HARI (bermula 20 jan) akan ada pemenang untuk:

1. Emas Gold Bar 10 gram
2. Emas Gold Bar 5 gram
3. Emas Gold Bar 1 gram
4. Cash RM1,888
5. Cash RM888
6. Cash RM88
7. Cash RM38
8. Wowlet RM888
9. Wowlet RM88
10. Ribuan Wowcher

Start topup & langgan pelan sekarang, mana tahu rezeki tuhan nak beri.

P/s: terbuka buat semua ahli baru & ahli lama.
P/s: Sebarkan
.
Tahniah kepada pemenang Gold Bar 5 Gram untuk hari ini! ♥️