Herbaworks.com.my
9.71K subscribers
448 photos
109 videos
285 links
Join Telegram & Isi Form di Pinned Chat Untuk Dapatkan Vitamin C Percuma! 🎁πŸ₯³
Download Telegram
to view and join the conversation
Selamat petang ksygn sis Rona! ☺️

Hari ni sis nak share something , sebab sayang kat uols semua kan... meh sama2 check!

tak kisah uols tua ke muda ke..selalu rasa kebas2 tangan/ kaki /lengan? (kalau jarang2, itu normal..)

Ini semua petanda awal kencing manis / sakit saraf tau! Moga2 uols yg membaca ni, dijauhkan dari penyakit berbahaya

p/s : Kalau suka info ni, share2 sekali kat gang uols... nak lagi byk tips boleh follow IG.. Klik link atas tu ye.. 😍😘
Jalur gemilang bendera Malaysia,
Megah berkibar sehingga kini,
Selalu lah berdoa kepada-Nya,
Agar Malaysia terus harmoni...


Stay Safe semuaaanya...

With ❀️,
Sis Rona & Team Herbaworks
Hye! Tips ni special utk ksygn sis Rona.. Wanita yg dah kahwin , sedang usaha utk hamil atau belum kahwin.. pun boleh cuba tips ni..

Sebabnyee..

Selain jaga badan, jaga pemakanan pun penting tau utk tingkatkan kesuburan..

Semoga sharing Sis ni bermanfaat! Share2 dkt gang2 uols yg lain k πŸ˜—
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Yang! B, dah pregnant!! 😭

Fuhh! Sampai terbang2 Si wifeyy nak share good news tu!

1001 jalan si suami & isteri kena cuba, bkn one side je tau?

Sis doakan, wanite yg masih menunggu diberikan rezeki jadi Ibu satu hari nanti! Aaamin πŸ₯°πŸ₯°


Click link sini utk details MamomHope & EnerjaxπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

www.herbaworks.com.my
😍Jeng! Jeng! Jeng!

Siapakah 3 insan berTUAH tu?? 😎

Uols Stay Tuned dalam telegram ni tau?
Siapakah 3 Pemenang Bertuah Contest Subscribe & Menang Tunai?? 🀧😎😎
TAHNIAH SEMUA PEMENANG BERTUAH CONTEST SUBSCRIBE & MENANG TUNAI RM700

πŸ₯³πŸ’΅πŸ˜

Yeah Finally! Yg dinanti2...kita dah jumpa pemenang bertuah!

Terima kasih kpd semua yg membeli, repeat order dan join Contest kali ni.. sis terharu & hargai sgt2...

Sis akan contact 3 org PEMENANG BERTUAH ni...🎁
πŸ“Œp/s : Kpd yg belum berpeluang menang contest, stay Tune je okay? nantikan update & OFFER2 BEST yg akan datang pulak!
Hi ksygn sis Rona 🀩 tadi Sis ada terbaca artikel ni, "cium tiak suami boleh rawat tekanan dan buat muka tambah cantikk.."

Pernah viral juga fakta ni suatu ketika dulu...Sbb yg dilaporkan oleh jurnal Biology America ,
menyatakan hormon Phero yg keluar dari tiak suami dapat mengaktifkan
hormom isteri - buatkan isteri rasa tenang dan bertambah "awet muda"...

Lucu pulak sisRona rasa πŸ˜†

Pendapat uolls macam mana? Betul ke ?
Selamat Sore semua.. 😘

Sis nak share special tips harini..☝️(utk yg belum kahwin,boleh saved Info nii utk persediaan awal)

Utk pasangan yg masih menunggu utk dapat anak, boleh cuba set romantik skrg.. KLIK LINK NI πŸ‘‰πŸ» herbaworks.com.my
#tipskesihatan4you

Ini cadangan waktu minum air putih yg sisRona terbaca dlm satu artikel kesihatan.. nak share jugak dgn uols kot ada yg belum tahu?

Siapa sini yg kurang minum air? Payah nak minum air putih? Utk kekalkan hydration dlm badan ni, uols dah kena start minum air putih tau…

Kalau minum lebih 8 gelas sehari, KEEP IT UP!!
Utk yg masih mencobaa , good luck & DONT GIVE UP!



P/S : Save & Share info ni utk rujukan akan datang, sharing is caring 😚
WOW! 😱 Biar betul ni tonyoh Timun boleh buat skin glowing?

Sis terjumpa pula racun TikTok pasal tonyoh Timun beku dekat muka.. hmm tak sejuk ke ye?

Pakar Dermatologi pun ada mengesah kan --- dlm Timun ni ada vitamin C yg boleh
mencerah & melembapkan kulit..

Kalau mmg betul beautyhack ni berkesan...Sis nak cuba lah! πŸ˜‰πŸ˜‚

#frozencucumberhack #tipsbeauty #herbaworks #vitaminC
Selamat ptg semua kesayangan sis Rona... thanks yg dah respond pasal Tips Timun haritu..

Ramai juga ye yg baru tahu..😚 takpe,sama2 belajar...

Harini sisRona nak share kisah benar dari sorang customer ni.. sis terharu dan amaze dgn feedback ni...

Uols boleh KLIK "INSTANT VIEW" BAWAH NI YEEE πŸ‘‡