Guide Buka Akaun CDS Mplus Online under Dr.Zul Izzi Nordin kod R408
1.2K subscribers
27 photos
11 links
Untuk tuan/puan yang berminat nak buka akaun CDS Mplus Online sahaja.. under Dr.Zul
Download Telegram
kena apply dulu utk estatement, tapi apply pun online je tu
kalau naru nak apply sekarnag , 2-3 bulan akan dtg baru boleh dpt estatement
Kalau dah daftar eCDS melalui Bursa Anywhere hanya perlu bayar Rm1.00 sahaja, kalau belum ada eCDS baru perlu bayar RM11.00
kalau dah daftar eCDS melalui Bursa Anywhere baru tekan YES, kalau belum tekan NO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Flow daftar Mplus Online CDS.
.
Klik link di bawah ini utk daftar akaun CDS Mplus ONline anda sekarang:
.
https://t.me/bukaCDSonline
☝🏻☝🏻☝🏻
.
Boleh share link ini kepada rakan2 lain yg berminat nak buka akaun cds mplus online
Guide Buka Akaun CDS Mplus Online under Dr.Zul Izzi Nordin kod R408 pinned Β«Tawaran hanya untuk tuan/puan yang baru daftar akaun CDS bermula sepanjang tahun 2021. . Klik link di bawah ini utk cara2 daftar akaun CDS Mplus ONline anda sekarang: . https://t.me/bukaCDSonline ☝🏻☝🏻☝🏻 . Boleh share link ini kepada rakan2 lain yg berminat…»
Forwarded from Bursatraders.com Channel INFO Saham
[Forwarded from Sharing Kaunter Saham [SKS Channel]]
[ Photo ]
Salam semua, sekiranya tuan/puan ada daftar utk buka Mplus ONline melalui web yg saya bagi sebelum ni, tapi Mplus silap assign remisier, please Email ke Mplus support segera ya , support@mplusonline.com.my
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» penerangan lebih ringkas step2 isi borang web form Mplus online tu
Forwarded from Kamarul Nizam
reply dari Jamie pasal online account opening.

Hi Kamarul, for OTP issue please get client to call Support.

As for those rejected in online application, applicant may login using their email, nric & mobile number if all matched then they can go in and change accordingly.

Those who paid 3rd party account, sorry will have to resubmit all over again but temporary system yet to allow re-submission. Will let you know once can. TQ
OTP problem sepatutnya dah resolve mengikut apa yg team IT mplus ckp, kalau tak terima di email, tuan/puan boleh cek dalam spam/junk mail
Channel name was changed to Β«Guide Buka Akaun CDS Mplus Online under Dr.Zul Izzi Nordin kod R408Β»
Tawaran hanya untuk tuan/puan yang baru daftar akaun CDS bermula sepanjang tahun 2022.
.
Klik link di bawah ini utk cara2 daftar akaun CDS Mplus ONline anda sekarang:
.
https://t.me/bukaCDSonline
☝🏻☝🏻☝🏻
.
Boleh share link ini kepada rakan2 lain yg berminat nak buka akaun cds mplus online
.
Klik link di bawah utk daftar CDS Mplus Online under saya :
.
https://registration-v2.mplusonline.com/#/?drCode=R408
https://registration-v2.mplusonline.com/#/?drCode=R408
https://registration-v2.mplusonline.com/#/?drCode=R408
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
Letak kod remisier/dealer R408 ya...
☝🏻☝🏻☝🏻
.
Yang Benar Remisier Anda,
Dr.Zul Izzi bin Nordin@Ghani (DDSUSM, eCMSRL, Remisier Mplus)
.
Kod R408
.
MR Code : MR408-XXX = masukkan code MR anda jika ada, jika tiada kosongkan
.
Cara isi web form daftar akaun CDS Mplus under kod remisier R408 - 2021
.
https://youtu.be/2jkYBVb7u-4
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
Boleh share video nie sekali dgn link pendaftaran atas tu
PRODUK TERBARU DARI MPLUS.... MPLUS TOLONG TRADEKAN MODAL TUAN/PUAN!!!
=============================
.
Sekiranya tuan/puan nak pihak mplus tradekan modal pelaburan tuan/puan boleh klik link di bawah ini utk info lengkap :
.
https://t.me/+_MKbVSgOjbI3YTZl
πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ»
.
jemput masuk ke channel info QRM-I DT syariah Mplus ini ya... saya share link video dalam tu..... tgk dulu , memang best