SenangBit
451 members
760 photos
43 videos
22 files
1.08K links
Belajar teknologi TUNAI kriptografi & lejar desentralisasi "blockchain" dsbnya.

SOALAN ASAS: @senangclub
DISKUSI PELABURAN? Ask for invite
SPEKULASI? Ask for invite

BELI? http://senangbit.com
SYARAT/LAIN: @TermsConditions
Download Telegram
to view and join the conversation
Satu cara mudah dan menjimatkan untuk beli kripto adalah guna kad debit visa/mastercard di banyak platform global, dan ini adalah antara yang terbaik di pasaran.

MAE invite code: mnb080719
SenangBit
Satu cara mudah dan menjimatkan untuk beli kripto adalah guna kad debit visa/mastercard di banyak platform global, dan ini adalah antara yang terbaik di pasaran. MAE invite code: mnb080719
Ada sapa2 rajin guna MAE ni tak?

https://www.youtube.com/watch?v=Nx9xPiBIGe8

Download the Maybank app from App Store (iOS) and Play Store (Android) and sign up for MAE to experience it now!

- tak perlu pergi ke cawangan bank atau akaun bank langsung untuk mohon kad ini: boleh terus online. MAE akan terus berikan anda akaun bank juga untuk pindah wang dari mana-mana bann di seluruh dunia🕹

- cuma caj RM8 untuk memohon, tapi akan dapat semula cashback RM8 selepas belanja RM30 (promosi 5 NOV -31 DIS 2020).

- mudah pindah masuk keluar ke mana2 akan bank dalam negara - serta-merta “INSTANT” bagi pindahan ke akaun Maybank lain, jika ada. Keluaran di ribuan ATM dalam negara juga adalah PERCUMA.

- boleh guna utk hadkan perbelanjaan bulanan misalnya, tak ganggu amaun dlm akaun Simpanan/Semasa, sehingga RM10,000 sesuatu masa.

📲 MAE invite code: mnb080719

- peluang menangi sehingga RM88 juga sekarang!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Happy Diwali Day! Selamat Hari Deepavali kepada warga India Malaysia dan seantero dunia, semoga tetap meriah dan sejahtera perayaan walau dalam musim mencabar #pkpbkpkp
Forwarded from NaS [➞₿🔑∎] NoPM
RM1,000 GIVEAWAY sempena 4th anniversary @senangclub bersambung malam esok - akan diumumkan LIVE melalui sesi pembentangan topik #4 siri webinar kita, kali ni tentang NFT lanjutan permintaan ramai.**

Speaker kali bro @tunai yg bersama geng @senangbit sejak awal 2017 lagi.

Moderator: @Curmbox .

📲 https://t.me/SenangClub/132558

Hadiah saguhati ke-5: RM50 juga melalui app Crypto - pastikan daftar dulu kalau belum: bit.ly/getCrypto2020

Hadiah bonus, ETH kpd yg ada viralkan di media sosial.. (rujuk 👆)

Jumpa esok? 🙋🏻🙋🏽‍♀️

** WAJIB HADIR UNTUK MENANGI TUNAI TU.
Dah belum? Join @klever_MY utk diskusi (NOT trading/price talk group!)
FLASHBACK lucky draw kita 3 tahun lepas sebelum WORKSHOP pertama anjuran @senangbit : https://www.facebook.com/HiNasirDotcom/videos/10159051057930364

31 participants untuk hadiah 1,000 RDD - masa tu baru bernilai RM5.xx saja.

Malam ni kita buat lucky draw 10x lebih besar nilai, RM50 dalam $CRO. Dan masih belum ramai peserta takat ni: bit.ly/nftsenang

- nak layak utk cabutan tu, perlu lengkapkan borang di bit.ly/getCrypto2020 😉

Malam ni kira satu lagi prelud kepada CABUTAN PENUTUP bulan depan untuk hadiah bernilai RM700 semuanya, ketika sesi “bootcamp” dirancang bila dah tamat PKPBKPKP Insha Allah…
LIVE NOW…

https://youtu.be/UNHdZpxEagQ

Sesi zoom khas utk topik NFT bersama @tunai dan @curmbox - pengenalan dan apa2 saja boleh tanya, kita sama2 belajar…
RM70,000/BTC di Luno Malaysia malam ini?

Dah $17K di hampir semua bursa global sekarang, ada yang sudah >RM70K pun di nilai tukaran langsung $USD, yakni harga pasaran TERTINGGI untuk aset terbesar dan kriptokurensi blokrantaian tertua, bitcoin, sejak minggu pertama Januari 2018!

Dah #getCrypto2020 belum?

📲 bit.ly/getCrypto2020

Tak sabar nak habiskan edaran hadiah tunai Bitcoin/Crypto/Ether sempena sambutan ulangtahun ke-4 @senangclub ...
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Dekad Digital Malaysia 2011-2020 adalah untuk jana pendapatan dan bina perniagaan baharu, melalui pengenalan program2 seperti eRezeki dan eUsahawan anjuran MDEC - pembangun wawasan MSC Malaysia sejak hampir 25 tahun sudah kini.

Tahun 2021 bakal jadi tahun untuk kelestarian wang dan perlindungan masa depan masing-masing, agar janaan dan binaan keusahawanan lalu tidak terus hamcur tapi sentiasa terjaga untuk dekad-dekad akan datang sehingga 2050 atau lebih lama.

MDEC lancarkan eBerkat baru-baru ini, kali ini menfokuskan produk-produk teknologi kewangan fintech termasuk untuk takaful, simpanan mikro emas dan pelaburan dalam kriptokurensi mewakili projek-projek pelaburan seperti Bitcoin, Ethereum, Ripple dan Litecoin seperti yang diluluskan oleh Suruhanjaya Sekuriti setakat hari ini.

Anda sedia untuk fasa baharu ekonomi Malalaysia dalam mengharungi revolusi industri 4.0?
Orang Malaysia memang suka menyimpan, lebih 80% ada “savings” tu menurut kajiselisik Coingecko ke atas sampel lebih 400 individu.

Tapi kurang 35% anggap kriptokurensi sebagai aset pelaburan, dan hanya 10% melabur dengan menyimpan aset tersebut selain lain-lain produk pelaburan.

Justeru, tak lama nanti jutaan individu warga #B40 dan pemilik #PKS akan dimesrakan dengan bursa DAX kriptokurensi paling popular di Malaysia - Luno !

(Selain Hellogold untuk emas - yang juga masih kurang yang melabur untuk aset rizab besar banyak bank negara-negara ekonomi besar hari ini)

Melalui #eBerkat - sebuah inisiatif yang turut disokong oleh Tabung Pembangunan Modal PBB (UNCDF)

- bukan hanya jana dan skala melalui #eRezeki dan #eUsahawan (sepanjang Dekad Digital Malaysia 2011-2020), tapi juga pastikan lestari dan terus berkembang aset peribadi dan perniagaan masing-masing.
SenangBit
Mari kita tengok siapa yang kena hujung minggu ini - TIGA PEMENANG HADIAH SAGUHATI MINGGUAN (RM50 setiapnya**) cabutan bertuah sempena ulangtahun ke-4 @senangclub (5 NOV 2016-2020) https://t.me/SenangClub/131494 ** Hadiah tunai untuk tiga pemenang pertama…
Ini yang anda dapat jika ada beli kripto di Luno/Crypto sebulan lepas masa kita mulakan kempen #getCrypto2020 (dengan webinar pertama siri #SenangDeFi pada 18 OKT 2020 - https://t.me/c/1162634501/2)

65% BTC
35% ETH
60% LTC
34% XRP

https://coin360.com/sharing/0-j516vkj1qg_1605931016355

Hari ini, ETH pertama kali cecah $500 sejak 2018. Harga sekitar setahun lalu adalah ~RM500 - lonjakan -300% sudah!

#WeAreTheBullRun
Smashing Sunday morning….Stellar XRP!

Tak lupa juga return of $IOTA, $VET, $BCH, $DOGE and $NANO!

Rali besar sejak sebulan lalu belum nak henti nampaknya: https://t.me/SenangBit/2029

$XRP adalah aset unicorn paling cemerlang seminggu ini dengan loncatan lebih 50% berbanding USD, dikuti Litecoin $LTC dengan 28%. Berbanding BTC & ETH yang lonjak besar sebelum ini, hanya sekitar 12-13% utk tempoh seminggu ini.

$WAVES juga tak ketinggalan dengan 52%, di kalangan aset 50-terbesar.