LEEYANARAHMAN VVIP
19.5K subscribers
4K photos
265 videos
86 files
218 links
Download Telegram
to view and join the conversation
VAXSINA LOOSE BLOUSE //
What you wear to your vaccination appointment may not be your top priority, it is something to keep in mind. To help you dress appropriately for your upcoming appointment, Muslim friendly Vaxsina series is the perfect match for girls out there. A good way to stay covered. Perfect for a quick daily or office wear too. ๐Ÿ˜‰

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: ZARA stripe cotton
โ€ขButton on front
โ€ขVaccine friendly
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขloose & long cutting blouse
โ€ขCustom leeyanarahman button
โ€ขPants not included

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM119
๐’๐ข๐ณ๐ž: FREE SIZE
๐‚๐จ๐ฅ๐จ๐ซ: Pink / Olive green / Denim blue / Black

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Purchase with our authorise personal shopper / dropship.
or, Click link in BIO for more details!
Whatsapp : +60189058055

๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Thursday, 19 August (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#LEEYANARAHMANvaxsinaseries
VAXSINA KIDS //
Say yes to the dress! mommy and baby matching outfits is a must! You and your mini can spend afternoons twirling around in your
vaxsina series match with vaxsina kids. These dress is basically perfect mirror looks for you and your girl.

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: ZARA stripe cotton
โ€ขShort sleeve for XS - S size
โ€ขLong sleeve for M - XL size
โ€ขlayered dress

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž:
SHORT SLEEVE : RM79
LONG SLEEVE : RM99
๐’๐ข๐ณ๐ž: xs-xl
๐‚๐จ๐ฅ๐จ๐ซ: Pink / Olive green / Denim blue / Black

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Purchase with our authorise personal shopper / dropship.
or, Click link in BIO for more details!
Whatsapp : +60189058055

๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Thursday, 19 August (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#LEEYANARAHMANvaxsinaseries
VAXSINA MEN //
Daddy, mommy and baby matching outfits is a must! This outfits is a perfect match for you. Minimalist stripe shirt for men also perfect for a quick daily or office wear too.

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: ZARA stripe cotton
โ€ขButton on front
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขSlim fit Men shirt
โ€ขPants not included

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM89
๐’๐ข๐ณ๐ž: xs-xl
๐‚๐จ๐ฅ๐จ๐ซ: Pink / Olive green / Denim blue / Black

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Purchase with our authorise personal shopper / dropship.
or,
Click link in BIO for more details!

๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Thursday, 19 August (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#LEEYANARAHMANvaxsinaseries
#H2rtw
LEEYANARAHMAN VVIP
Photo
VAXSINA MELEUR //
What you wear to your vaccination appointment may not be your top priority, it is something to keep in mind. To help you dress appropriately for your upcoming appointment, Muslim friendly Vaxsina series is the perfect match for girls out there. A good way to stay covered. Perfect for a quick daily or office wear too. ๐Ÿ˜‰

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: ZARA stripe cotton
โ€ขButton on front
โ€ขLoose cutting blouse with A-cut skirt
โ€ขVaccine friendly
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขbuttoned cuffs
โ€ขElastic waist skirt
โ€ขFREE belt with diamond buckles

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM199 (np:RM239)
๐’๐ข๐ณ๐ž: xs-xxl
๐‚๐จ๐ฅ๐จ๐ซ: Pink / Olive green / Denim blue / Black

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Purchase with our authorise personal shopper / dropship.
or, Click link in BIO for more details!
Whatsapp : +60189058055

๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Thursday, 19 August (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#LEEYANARAHMANvaxsinaseries
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ NOGORI DEN - BLOUSE ]
Apa yang ada pada corak koleksi Nogori den ni? Seperti yang semua tahu, Negeri Sembilan sememangnya terkenal dengan Adat Perpatih dan Orang Minangkabau. Busana adat warisan masyarakat Minang dikenali sebagai Bundo Kanduang (Bonda kandung). Pada kebiasaanya, wanita Minang akan mengenakan pakaian tradisi yang terkenal dengan penggunaan tengkolok tanduk kerbau diatas kepala yang menjadi simbol hiasan Kepala masyarakat minang. Maka dari itu terinspirasinya corak ini yang mewakilkan Negeri sembilan dalam "Dirgahayu series". Ada orang Negeri Sembilan tak kat sini?

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ KEDHOH - BLOUSE ]
Terkenal dengan sebagai Negeri jelapang padi, membawa inspirasi kepada kami untuk menjadikan corak padi sebagai corak yang melambangkan negeri Kedah. Terima Kasih Kedah, kerana telah menjadi antara pengeluar padi terbesar di Malaysia. Ada oghang Kedhoh dok kat sini? ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ SABAH BHA - BLOUSE ]
Bunga Rafflesia atau juga dikenali dengan nama Bunga Pakma merupakan bunga rasmi bagi negeri Sabah.
Bunga ini merupakan bunga yang terbesar di dunia. Ianya boleh ditemui di dalam Taman Negara Kinabalu dan di beberapa tempat lain seperti Pusat Informasi Rafflesia yang terletak di daerah Tambunan Sabah.
Menarik kan? Maka dari itu terinspirasi lah kami dengan corak daripada bunga Rafflesia ini yang melambangkan Negeri Sabah.
Hai , di sini ada orang sabah kah ? ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included

__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ JOHO - BLOUSE ]
TARIAN zapin sinonim dengan negeri Johor. Terdapat kira-kira 20 jenis tarian zapin di Johor yang gerak tarinya diasaskan oleh masyarakat Melayu tempatan, malah hampir semua daerah di negeri ini mempunyai versi tarian zapin yang tersendiri. Menariknya seni zapin mula berkembang di Johor sejak kira-kita 500 tahun dahulu sehingga kini masih memberikan keutamaan kepada nilai murni dan resam budaya Melayu. Siapa yang pernah ke Majlis perkahwinan di Johor, mesti terpegun melihat tarian zapin dipersembahkan.๐Ÿฅฐ
Dekat sini ramai orang Johor tak ek? ๐Ÿ™Œ๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ KELATE - BLOUSE ]
Sejak berkurun lagi permainan wau sangat rapat dengan masyarakat Kelantan. Wau ini juga telah diangkat untuk dijadikan sebagai salah satu tradisi negeri Kelantan.
Wau Kelantan ini sangat terkenal dengan kehalusan seni ciptaannya dan turut dianggap unik oleh sesetengah masyarakat luar.
Antara wau yang paling popular ialah Wau Bulan.
Dari ini, terinspirasilah kami untuk menghasilkan corak wau sebagai icon bagi Negeri Kelantan.
Sapo dio ore klate sini? Hye sikit๐Ÿ‘๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ KEYEL - BLOUSE ]
Sebut sahaja Kuala Lumpur, pasti gambaran menara Menara Berkembar Petronas ( KLCC ) ini yang kita lihat dahulu. Merupakan mercu tanda Malaysia, menara Petronas yang direka oleh jurubina Cรฉsar Pelli dari Argentina ini, siap dibina pada tahun 1998 setelah menelan masa tujuh tahun sehingga menjadi bangunan tertinggi di dunia sewaktu disiapkan. Sebagai icon yang mengambarkan Kuala Lumpur, terhasilnya koleksi KEYEL sempena kemerdekaan ini dengan berlatarbelakangkan warna bendera Malaysia.
Siapa orang KL kat sini? Lambai la sikit๐Ÿ‘‹๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ PEGHELIH - BLOUSE ]
Biasanya bila sebut Perlis. Orang akan tanya โ€œApa yang best dekat perlis?โ€. Ate kome ni, sini manja cerita sikit tentang Peghelih.
Selain menjadi tempat persinggahan untuk pelancong. Negeri Perlis sememangnya sinonim dengan nama Harumanis. Mangga Harumanis Perlis merupakan antara baka mangga terbaik di Malaysia. Mangga ini mendapat nama daripada aromanya yang harum dan rasanya yang manis. Mangga harumanis memerlukan musim kemarau dari Januari hingga Mac untuk berbunga dan musim Mangga harumanis Perlis adalah singkat iaitu hanya sebulan atau sebulan setengah dalam setahun. Justeru, faktor inilah yang membuatkan Mangga Harumanis Perlis bebeza dengan mangga lain kerana pengeluaran yang sangat terhad. Bukan Harumanis saja yang manis, orang yang memakai koleksi โ€œPeghelihโ€ ni juga akan nampak manis.
Ha.. betoi ka orang peghelih ni manis? ๐Ÿ˜› jawab ler.

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ PINENG - BLOUSE ]
Penang street art merupakan salah satu tarikan pelancongan yang terdapat di Pulau Pinang. Street mural yang mula-mula popular di Penang ialah hasil lukisan pelukis dari Lithuania, Ernest Zacharevic. Street mural ini terletak di George Town. Bukan setakat pengunjung tempatan, malah pelancong luar turut menjejaki hasil seni yang mengagumkan ini. Kami memilih street mural yang terletak di Lebuh Armenian - โ€œLittle Children on a Bicycleโ€ sebagai inspirasi untuk koleksi negeri Pulau Pinang. Mural ini merupakan mural yang paling popular, bukan sahaja di Pulau Pinang tapi di seluruh negara.

Sapa dia oghang Pineng kat sini? Habak mai sat๐Ÿ™Œ๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ KAMEK SARAWAK - BLOUSE ]
Nampak sahaja corak yang kami gunakan dalam koleksi ini, pasti anda terus terlihat negeri Sarawak. Mari kita mengenali sedikit tentang burung ini.
Sarawak Hornbill of Borneo, juga dikenali sebagai Rhinoceros Hornbill atau Burung Kenyalang, adalah kebanggaan dan kegembiraan penduduk Sarawak. Burung ini merupakan lambang ikonik kepada rakyat Sarawak dan digunakan sebagai lambang rasmi kerajaan negeri. Burung Kenyalang dipercayai melambangkan tuhan yang paling berkuasa menurut kaum dayak di Sarawak. Pada zaman dahulu, penduduk dayak menganggap burung Enggang Badak iaitu burung kenyalang sebagai dewa perang atau lebih dikenali sebagai Singalang Burong.

Kamek mauk nanyak, sitok ada orang sarawak? ๐Ÿ™Œ๐Ÿป


๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ TRANUNG - BLOUSE ]
โ€œDi setiu pata peranginan, Singgah sebetor ke rantau abang, Kita tengok penyu telor, Kita tengok penyu telor~~โ€ Siapa saja tak kenal dengan lirik lagu โ€œTerengganu kitaโ€ ini. Sekali dengar pasti akan diulang. Banyak keistimewaan Negeri Terengganu yang dijelaskan dalam lagu ini. Salah satunya tentang penyu. Ya! bila lihat sahaja penyu sudah tentu membawa fikiran anda ke negeri Terengganu. Pantai Rantau Abang terkenal sebagai destinasi pelancongan di Terengganu kerana menjadi tempat pendaratan penyu untuk bertelur. Dari ini kami mengambil penyu sebagai corak utama yang melambangkan negeri Terengganu.

Piye sining org ganu?? Hye sikek!
๐Ÿ™Œ๐Ÿป

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ PEGHOK ATE- BLOUSE ]
Ingat di Itali je ada menara condong? Oghang Peghok pun ade!
Kelihatan seperti hampir tumbang, menara condong ini telah dibina oleh arkitek cina En. Leong Choon Cheong dan berfungsi sebagai tangki simpanan air untuk bekalan penduduk sekitar disamping berfungsi sebagai jam. Ia juga telah menjadi salah satu dari tarikan utama pelancong ke Teluk Intan. Setelah meneliti segala keistimewaan yang terdapat di negeri Perak, kami memilih menara condong sebagai motif istimewa bagi malambangkan Perak dalam koleksi kemerdekaan kali ini.

Ate kome oghang Peghok ke?

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ SLANGO WEY - BLOUSE ]
Masjid Negeri Selangor Darul Ehsan yang dinama Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah adalah sebuah masjid yang terletak di Shah Alam Selangor. Masjid ini mempunyai kubah yang terbesar di dunia. Empat menara tinggi dibina di keliling kubah. Reka bentuk kubah dengan bewarna biru dengan garis putih menonjolkan keindahan masjid ini. Dari situ kami menjadikan itu sebagai ilham dalam menghasilkan rekaan bertemakan Negeri Selangor.

Mesti ramai orang Selangor dekat sini kan? Cuba comment ๐Ÿ‘‡

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ KOI PAHANG- BLOUSE ]
Teringinnya nak makan ikan patin kan. Rasanya semua orang tahu, kalau nak cari ikan patin segar dan rasai ikan patin masak tempoyak original, kena datang Temerloh, Pahang. Sehingga kan bandar tersebut digelar sebagai Temerloh Bandar Ikan Patin. Bila kita sampai ke Pahang memang wajib mencuba lauk ikan patin masak tempoyak selagi tak dapat jangan keluar Pahang. hehe.. Jadi manja inspirasikan corak ikan patin dalam koleksi ini. untuk siapa yang merindui rasa ikan patin mungkin boleh terubat rindu.

Awok orang Pahang ke?

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia.

[ MELAKAU - BLOUSE ]
Sebut sahaja beca, ianya tidak dapat dipisahkan dengan Melaka, kerana ia adalah salah satu daripada aktiviti yang menarik di Bandar bersejarah ini. Rugi kalau datang ke Melaka tak cuba naik beca di sini. Yang unik tentang beca di Melaka ni ialah setiap beca dihias dengan pelbagai hiasan yang menarik dan berwarna-warni. Kebanyakan pelancong akan merasai pengalaman menaiki beca sambil mengenal dan mencuci mata melihat bangunan-bangunan bersejarah di bandar Melaka.

Ada orang Melake tak kat sini?

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo


๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
//DIRGAHAYU SERIES// Koleksi Kemerdekaan berdasarkan 14 buah negeri yang berada di Malaysia. Disini manja ingin ungkapkan satu persatu cerita tentang koleksi "Dirgahayu" bersempena menyambut kemerdekaan pada tahun ini.

Baca semua caption tau,
mungkin ada sedikit ilmu pengetahuan tentang setiap negeri yang korang dapat belajar.. Ini baru namanya cinta terhadap negara ๐Ÿ˜‰

๐Œ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐š๐ฅ: Luxury soft satin silk
โ€ขfront Button
โ€ขNursing friendly
โ€ขWudhu Friendly
โ€ขDiamond patch
โ€ขPants not included
__
๐๐ซ๐ข๐œ๐ž: RM129 (Np: RM159)
๐’๐ข๐ณ๐ž: XS - XL

Untuk order boleh tekan link whatsapp admin di bawah
ADMIN MIA : https://wa.link/rtv9zb
ADMIN SYASYA : https://wa.link/ft3kxe
ADMIN HANA : https://wa.link/ll41xo

๐ƒ๐š๐ญ๐ž ๐€๐ฏ๐š๐ข๐ฅ๐š๐›๐ฅ๐ž : Friday, 3sept (10am)
Only at ๐™ฌ๐™ฌ๐™ฌ.๐™ก๐™š๐™š๐™ฎ๐™–๐™ฃ๐™–๐™ง๐™–๐™๐™ข๐™–๐™ฃ.๐™˜๐™ค๐™ข.๐™ข๐™ฎ

#leeyanarahman
#dirgahayuLEEYANARAHMAN
#MalaysiaPrihatin
๐ŸงจBang!๐Ÿ’ฅ BEWARE GUYS! WE GONNA STEAL YOUR MONEY๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿฆน๐Ÿผโ€โ™€๏ธ KAMI AKAN PASTIKAN POKET ANDA TIDAK KOSONG !
____

HARGA SERENDAH RM0.77senโ€ผ๏ธ

IT'S TIME TO SLAY WITH LEEYANARAHMAN
Pick your favourite outfit during LR MONEY HEIST SALES.
.
Purchases worth RM999 and above stand a chance to WIN lucky draws of
LG INSTA VIEW REFRIGERATOR ,
SAMSUNG GALAXY Z FLIP 3,
THERMOMIX &
5 x GOLD BAR 999.9 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
SAVE THE DATE!
๐ŸงจWebsite sale : 4 - 5 November 2021
( www.leeyanarahman.com.my )

๐ŸงจWalk in : 6-7 November 2021
(10.30am - 8.30pm)
Tempat : LEEYANARAHMAN HQ

๐‡๐จ๐ฐ ๐ญ๐จ ๐๐”๐‘๐‚๐‡๐€๐’๐„ :
Whatsapp Admin :
Mia ( 018-905 8055 )
Syasya ( 018-989 4055 )
Hana ( 010-218 0554 )

Or clink link in bio to contact
our Official PS / DS

โ€ผ๏ธAWAS JANGAN SAMPAI PULANG DENGAN TANGAN KOSONGโ€ผ๏ธ

#LR7thAnniversarySales
#LeeyanarahmanMoneyHeistSales #LRmoneyheistsales
#leeyanarahmanturns7
#leeyanarahman