13 subscribers
266 photos
26 videos
64 files
281 links
Download Telegram
Saya sebenarnya x sihat rasa cam nak demam :)
Sakit tekak bangun tadi pagi huhu ;)
Forwarded from |⃝B ℌ̶́̈͠ ͚̙̒͑𝔞̶̨̛̲̼͎̉͆̽̂͐̂̈́ g҉ |⃝ ℌ̶́̈͠ ͚̙̒͑𝔞̶̨̛̲̼͎̉͆̽̂͐̂̈́
Pesanan ringkas..kalau ada yang dapat chat bagi link camtu..tolong lee sedar skit..jangan tekan..nak attack kalau korang type sebiji sejibun..x perlu copy paste🗿👍

Sekian dari FieexxWasHere
Channel ini akan ditutup ..nantikan channel baru insyaallah
Minta semua left dari channel dan komunity ni lepas dapat channel baru nanti
Bodohnya “ is ra hell” nie.. mengelepar nak claim.. sampai nangis2… nak suruh kita claim kita kena hacked.. dia ingat kita nie budak2 main pondok2 yang kerja semua… noob is ra hell

- why rookit look like as kids 🤣 , crying for begging hope maxis declare being hacked by them 🤣.. Free Palestine 🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🥷🏻🥷🏻🥷🏻🫡🫡🫡🫡🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Forwarded from STUCX TEAM 🕷
Assalammualaikum dan selamat malam,

Disini kami ingin memperingatkan semua supaya berjaga-jaga dengan teknik terbaru scammer untuk mengambil alih akaun telegram anda.

Dengan teknik ini,scammer hanya memerlukan mangsa "Copy Link" sahaja dan mangsa akan kehilangan akaun telegram serta-merta.

Langkah Keselamatan:

1.Hidupkan 2nd Verification (email atau password).

2.Jangan klik,salin dan kongsi mana-mana link yang mencurigakan.

#StucxTeam
#PeringatanBersama
Hang pa nie nak hack ker nak propa 🤣… propa lebih… apa benda pun takda . Setakat sikirin shot.. abg jamil pun boleh buat.. bunyi lebih2 dengar mercun pun kecut telur
Bodoh punya @https://t.me/R00TK1TOFF .. sembang jer lebih nak propa ler tu. World news pun takda.. orang sibuk nak main mercun dia sibuk buat ayat 🤣 . Ayat mcm nie budak sekolah petik jari ja taip kat chatgpt.. “hello chatgpt write a novel about rookitoff always wear pampers”
Wishing you good life, luck and may all your wishes come true 吉祥如意 ….

May the five blessings (good fortune, prosperity, longevity, wealth, and happiness) come to you. 五福临门
Aik .. kata kena hacked by rookit 🤣… dah ok dah nie🤣.. bodoh punya rookit..
.
Aik .. kata kena hacked by rookit 🤣… dah ok dah nie🤣.. bodoh punya rookit..
Dia buat inspect element jee tuu 🤣
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Mehhh join group baru guysss