Selefi.org
2 636 subscribers
Selefi.org - Kur'ani dhe Suneti sipas kuptimit të Selefëve të këtij Umeti. Mund të na shkruani pyetjet tuaja duke shtypur në këtë link: @Selefiorg2022bot
If you have Telegram, you can view and join
Selefi.org right away.