Vial Community
1 012 members, 34 online
Mirë se vini në komunitetin e VIAL! 👋🏻

Ekosistemi i parë Web3 në Shqipëri i cili mbledh së bashku entuziastë të kriptomonedhave, për të ndarë ide dhe eksperienca mes tyre 👇🏻

https://linktr.ee/vialcommunity

Respektoni rregullat e grupit 🙏🏻
If you have Telegram, you can view and join
Vial Community right away.