YH Testimoni
68 subscribers
159 photos
103 links
SEMUA TESTIMONI ADA DALAM NI. JIKA KAMU TELITI BETUL2 ADA CLIENT YANG SAMA BERULANG SETIAP BULAN. SEMUA DISEBABKAN KEYAKINAN MEREKA PADA PAID REVIEW KAMI.

DM UNTUK PAID REVIEW @yhpaid_bot.

INFO PENUH BERKENAAN PAKEJ KAMI DI infopaid.yhmarketing.my
Download Telegram
to view and join the conversation
Forwarded from Zuriati ADAM
Bln akn dtng saya nk smbung lg,sila ingtkn saya 2 hari sblum,tkut saya trlpas pndang๐Ÿ˜˜
Forwarded from ezzaaa_
tq tau. hariยฒ ada ja orang join channel sy dari iklan awak ๐Ÿ˜
Forwarded from Nicole
Hi morning, macam biasa lah sis akan continue untuk next month juga boleh kan. Nanti sis buat payment Rm50 ๐Ÿ˜„
Forwarded from Nicole
Eh kejap, nak try pergi pakej B boleh kan. Yang Rm100 punya
Forwarded from Bai Syatul
Assalammualaikum, nanti sy nak join semula paid review ye.

Subsriber drop ๐Ÿ˜‚, sbb rest jap dari update channel hari tu. Maybe sbb swap promote baru baru ni, subscriber serabut ๐Ÿ™ˆ & left T.T

Tapi, walaupun drop, sale dr customer channel still ada. Tq for your service.

Mmg tak kejar sgt jumlah subscriber, yang penting ada sale.
Forwarded from Anitaยฎ
Assalamualaikum tuan farid
Saya nak tambah promote satu lagi channel boleh tak? ๐Ÿ™
Forwarded from Anitaยฎ
Farid, saya payment both channels sekaligus ye. Sbb yg channel satu lagi due on 12th takut lupa
Yg tu xde masalah tuan sbb sejak 1tahun lepas ni sy da guna services tuan lagipun sy masih yakin pd perkhidmatan tuan...
Maaf ya saya update chat2 testimoni yang lepas. Tujuannya akan datang saya akan tambahbaik lagi perkhidmatan paid review @yhmarketing dari telegram ke website supaya lebih mantap dan berkesan lagi.

Jika mahu melihat iklan di website boleh click artikel yang ada di channel @yhmarketing yang ada link website.

Terima kasih kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami @yhmarketing. Selamat maju jaya โ˜บ๏ธโค๏ธ
Forwarded from Ms Marsya
Alhamdulillah dalam masa seminggu je
sub makin bertambah Maju,
Dari 480 dan sekarang 563
Nak cari Cadar dan Barangan rumah
jemput Singgah ke channel kami, ๐Ÿ˜
Terima kasih Yhmarketing๐Ÿ˜Š
Servis terbaik..!!
Forwarded from ezzaaa_
terima kasih @yhmarketing ๐Ÿ˜Š
Forwarded from ezzaaa_
macam biasa awal pagi ada orang ketuk pintu nak membeli ๐Ÿคญ
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK)

@SNAhandbagsetlelaki

05.01.2021 HINGGA 06.02.2021

Dri 191 โžก๏ธ 249

Kenaikkan 30.37% atau 58 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK)

@rumahuntukdijuall

10.01.2021 HINGGA 10.02.2021

Dri 3 โžก๏ธ 56

Kenaikkan 1,767% atau 53 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
Forwarded from ezzaaa_
alhamdulillah. rasa besyukur sangat sebab jumpa yhmarketing. sy baru berniaga bulan nie. sy punya sales bulan nie 1k tau. awak pecaya tak semua tu kebanyakkan dari subs channel ๐Ÿ˜ญ
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK)

@MiezaWareHouseRM69

21.01.2021 HINGGA 27.02.2021

Dri 600 โžก๏ธ 660

Kenaikkan 10% atau 60 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ DIAMOND (RM130/LINK)

@dressbatamtermurahh

03.04.2021 HINGGA 03.04.2021

Dri 1143 โžก๏ธ 1295

Kenaikkan 12% atau 152 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK DISKAUN RM20)

@HANDBAGSUPPLIER_BYZU

05.04.2021 HINGGA 03.04.2021

Dri 2033 โžก๏ธ 2400

Kenaikkan 18% atau 367 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK)

@MiezaWareHouseRM69

06.03.2021 HINGGA 06.04.2021

Dri 668 โžก๏ธ 697

Kenaikkan 4.34% atau 29 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni
โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹โ€‹PAKEJ SILVER (RM80/LINK)

@netflixbymon

07.03.2021 HINGGA 06.04.2021

Dri 423 โžก๏ธ 494

Kenaikkan 16.79% atau 71 subsribers sebulan

#testimoni
Pm admin : @yhpaid_bot
@yhmarketing
@yhtestimoni