Wan Muhd Ali
993 subscribers
123 photos
265 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Semalam saya berkongsi peluang bisnes dalam Azadel.

Sebuah ecom berkonsep affiliate.

Alhamdulillah ramai juga yang join dan baru tahu tentang bisnes ni.

Anda tak perlu skeptikal dengan bisnes ini kerana ia bukan datang dari China, Korea, US atau negara lain. Ia dibina sendiri oleh saya dan team. Made in Terengganu, Malaysia.

Ia juga bukan MLM.

Dengan Azadel kita dapat jana pendapatan secara online dengan hanya duduk rumah guna handphone.

▪️Jadi macam mana nak mula?
▪️Apa yang kena buat?
▪️Ada modal ke?
▪️Tak pandai IT?
▪️Tak tahu teknikal?

Jangan risau, bisnes Azadel semudah copy & paste sahaja.

Tak pandai tulis, boleh copy ayat2 yang rakan2 lain buat. Mereka memang suka anda copy ayat2 mereka kerana dalam Azadel kita kerja berjemaah.

Namun jangan hanya ikut orang saja, diri sendiri pun kena belajar.

Malam ni kita ada kelas teknikal secara live.

Jom belajar. Kelas percuma 100%!

Tajuk: Kelas Teknikal Azadel
Jam: 9.00pm - 11.00pm
Hari: Sabtu (malam ini)
Tempat: zoom & Fb Group

Link kelas Zoom:

https://us02web.zoom.us/j/84270780330?pwd=SHJPZnY3Ni9lUTQvSTRSaG13bEZNZz09

passcode: 955190

Link FB Group:

https://www.facebook.com/groups/azadel/
Kelas dah nak mula, jom klik link di atas.
PKP bersambung lagi, tak kan nak duduk termenung lagi.

Jom belajar buat duit RM100 sehari dari rumah. Bukan kena bayar pun. Free je. Cuma perlukan masa untuk belajar step by step.

Inilah masa yang sesuai sementara PKP berjalan, anak tak sekolah, pejabat/kedai tutup.

Tengok video ini untuk belajar:

https://youtu.be/DXLHo2LsJxM
Salam semua. Malam ini, Sabtu. Jam 9 malam. Kelas online secara live berkaitan perkara teknikal dan Marketing dalam Azadel.

- Bagaimana jadi Affiliate
- Cara copy Link dengan betul
- Cara jual satu produk
- Cara masukkan no akaun
- Bila komisen akan dibayar
- Beberapa strategi Marketing berkesan

Jumpa anda malam ini jam 9 malam. 😊

Boleh join samada melalui FB atau Zoom.

Link Zoom : https://us02web.zoom.us/j/84270780330?pwd=SHJPZnY3Ni9lUTQvSTRSaG13bEZNZz09
passcode : 955190

FB Group: https://www.facebook.com/groups/azadel/
Forwarded from Azadel Affiliate
Forwarded from Azadel Affiliate
Salam semua.

KELAS ONLINE PELUANG BISNES AZADEL

JUMAAT, 16 Julai 2021
9.00mlm

Malam esok kita akan bincangkan tentang:

- Apa itu Azadel
- Bagaimana bisnes affiliate Azadel berfungsi
- Potensi pendapatan dalam Azadel
- Apa itu My Freedom Project
- Pelan pendapatan
- Siapa yang patut join
- Bagaimana untuk bermula?

Bermula hari ini, untuk masa depan yang gemilang.

Change your choice, change your life!

Sertai kelas melalui:

Join di Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86127623619?pwd=R0FFLzZPVWYxeEdaeXRSU2M0Ylk5Zz09
passcode : 012320

FB Group: https://www.facebook.com/groups/azadel/
Forwarded from Azadel Affiliate
Jumpa saya malam ini untuk kenali bisnes Azadel & bagaimana untuk bermula.

Jangan lepaskan peluang untuk belajar & bertanya soalan. Ia mungkin jadi titik tolak untuk anda menjana pendapatan pasif dari Azadel.

Gunakan Link di atas untuk sertai kelas malam ini. 👆👆👆
Salam semua. Sebentar lagi kelas akan bermula.

KELAS ONLINE PELUANG BISNES AZADEL

JUMAAT, 30 Julai 2021
9.00mlm

Kejap lagi kita akan bincangkan tentang:

- Apa itu Azadel
- Bagaimana bisnes affiliate Azadel berfungsi
- Potensi pendapatan dalam Azadel
- Apa itu My Freedom Project
- Pelan pendapatan
- Siapa yang patut join
- Bagaimana untuk bermula?

Bermula hari ini, untuk masa depan yang gemilang.

Change your choice, change your life!

Sertai kelas melalui:

Join di Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86127623619?pwd=R0FFLzZPVWYxeEdaeXRSU2M0Ylk5Zz09
passcode : 012320

Lihat di FB Page Azadel : https://facebook.com/azadelhq

Ajak rakan2 anda supaya mereka juga mendapat manfaat dari program ini.
Sejak April 2021, saya mula lancarkan web Azadel dan sehingga kini sudah ada 4500 lebih pengguna berdaftar.

Ramai yang dah jana pendapatan dari Azadel. Dalam tempoh 2 bulan saja komisen untuk Affiliate sudah cecah 5 angka.

Alhamdulillah... Itu tujuan bisnes Azadel diwujudkan.

Untuk berkongsi peluang & pendapatan kepada orang ramai dengan konsep Affiliate.

Tidak perlu keluar modal, bayar yuran keahlian atau upgrade ke pangkat tertentu untuk bermula.

Hanya daftar secara percuma, terus dapat peluang yang sama seperti orang lain untuk jana pendapatan dalam Azadel.

Azadel bukan skim cepat kaya, MLM, agen dropship atau pelaburan saham.

Ia adalah sebuah web ecommerce yang menjual makanan, minuman, produk kesihatan, kosmetik dll.

Bila anda daftar, anda seolah olah mempunyai kedai online sendiri. Hanya share dan jana keuntungan atas setiap jualan.

Bagi mereka yang belum daftar, boleh daftar di sini: https://azadel.com/lg/wanwma

Buat mereka yang dah daftar tetapi masih belum faham apa itu Azadel, macam mana bisnes ini berfungsi & cara untuk mula, boleh jumpa saya malam ini secara live di zoom atau FB page.

Saya akan live pada:

Jumaat 6/8/2021 (malam ini)
Jam 9.00 malam

Join di Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86127623619?pwd=R0FFLzZPVWYxeEdaeXRSU2M0Ylk5Zz09
passcode : 012320

Lihat di FB Page Azadel : https://facebook.com/azadelhq

Jangan lupa ajak kenalan anda join sama supaya mereka juga mendapat peluang . Musim covid ini kita tak tahu apa akan berlaku kepada punca pendapatan utama kita, jadi sama2 ikhtiar untuk bina pendapatan sampingan.

Jumpa anda malam ini. 😉

Wan Muhd Ali
Founder Azadel
Kelas sudah dibuka. Jom join sekarang:

Join di Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86127623619?pwd=R0FFLzZPVWYxeEdaeXRSU2M0Ylk5Zz09
passcode : 012320

Lihat di FB Page Azadel : https://facebook.com/azadelhq
Dengan cara ini Designer dapat buat sehingga RM2.8 juta secara pasif dari Canva dan ….

Gunakan formula ini:

- Design dalam Canva
- Jual di Etsy
- Iklan guna FB Ads

Cara ini telah membantu ramai Designer jana pendapatan secara pasif dari 6 hingga 7 angka.

Yang bukan Designer pun boleh buat juga.

Sebab Design di Canva tak susah.

Anda boleh belajar lebih lanjut dari video saya di sini:

https://youtu.be/TJ9Y23U6W_E
Kena scam RM4000 dalam masa sehari sahaja.

Akibat tidak dapat beza program yang betul dengan program scam.

Dalam video kali ini saya tunjuk step by step bagaimana scammer tu scam salah seorang peserta.

Ini maklumat yang diberikan oleh peserta itu sendiri.

Alhamdulillah dia berani berkongsi supaya orang lain tak terjebak sama.

Tengok video di sini:

https://youtu.be/37tbZB2Cksw
Buat Lebih RM10 juta dalam 8 bulan hanya jual Perfume pada tahun 2021!

Kali ini saya bawakan founder kilang perfume yang akan berkongsi peluang bisnes perfume jenama sendiri dengan anda.

Pelanggan beliau ada yang menjadi jutawan pada tahun ini dengan hanya jual perfume.

- Bagaimana nak mula?
- Berapa modal permulaan?
- Di mana nak buat perfume?

Semuanya akan terjawab dalam video kami di YouTube pada pukul 6pm nanti.

Boleh set Reminders di sini:

https://youtu.be/eMiCodImp8A
Mari Sama2 kita berselawat…