Vennea Marketing
690 subscribers
271 photos
55 videos
7 files
30 links
ROI-Driven Digital Marketing Agency

With 30 years of combined experience, we help businesses to dominate their industries online by implementing “ahead of the curve” digital marketing strategies with an aim to double sales.

vennea.com
Download Telegram
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Inbound marketing adalah pendekatan strategik untuk cipta valuable content yang bersesuaian dengan keperluan target audience anda 🥳

Nak tahu apa manfaat inbound marketing ni?
Jom tengok video ni sampai habis.
Hebat sangat ke inbound marketing ni? 🤔

Kalau nak tahu manfaat & kelebihan inbound marketing ni...
Swipe sampai habis!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Bagi anda yang baru masuk dalam dunia bisnes ni, kami faham ada yang confuse antara branding & marketing 🤔

Dalam video kalini, kami dah explain secara details perbezaan antara branding & marketing.

Semoga bermanfaat dan belajar sesuatu.
Nantikan perkongsian kami yang seterusnya!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Mengenali diri sendiri adalah kunci untuk anda lihat potensi diri 🙂

Jom kami kongsikan 4 cara mudah nak kembangkan potensi diri anda.

Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua! 🥳
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Penting sangat ke video marketing ni?
Kalau tak buat video bisnes tak boleh jalan ke?

Semua jawapan & persoalan ada dalam video ni.

Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua.
#DigitalMarketing #DigitalMarketingAgency #DigitalAgency #AgensiDigital #MarketingGuru #OnlineBranding #OnlineMarketing #SocialMediaManagement #SocialMedia #SocialMediaMarketing #FBAds #FacebookAds #VideoMarketing
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Information sharing is considered an important approach to increasing organizational efficiency and performance.

We’ve compiled six elements of information sharing according to author Charlene Li.

Don't forget to like, save & share this sharing.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Are you a web designer and finding yourself out of ideas to find new web design ideas? 😟

In this video, we've compiled 3 sites that are worthy for your design ideas collection.

Don't forget to like, save & share this sharing 🥳
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Untuk berjaya dalam kerjaya, ada 5 perkara yang anda boleh lakukan.
Jom tengok video ni sampai habis.

Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Semua orang boleh menulis.
Tapi macam mana nak pastikan copywriting yang anda buat tu berbeza daripada orang lain? 🤔

Kami kongsikan kepada anda 3 cara tulis caption yang lebih menarik!
Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Update terbaru dalam Adobe Premiere Pro untuk tahun 2022 ni pastinya akan memperbaiki workflow anda dan akan jadikan pengeditan video jadi lebih mudah dan senang!

Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Memandangkan dunia sekarang penuh dengan persaingan, anda perlu bijak & kuasai skill skill yang akan berikan advantage & akan gandakan income anda.

Semoga bermanfaat dan belajar sesuatu.
Nantikan perkongsian kami yang seterusnya!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Kalau anda baru mula nak guna photoshop, video ni khusus untuk anda! 😍

Semoga bermanfaat dan belajar sesuatu.
Nantikan perkongsian kami yang seterusnya!
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Part II Perbezaan Antara Branding & Marketing 🥳

Dalam part II ini anda akan tahu lebih details macam mana branding & marketing tu berfungsi.

Semoga bermanfaat dan seperti biasa, kongsikan kepada kawan-kawan yang lain.
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Dah terbukti video dapat berikan impak yang sangat positif terhadap marketing sesuatu produk. Jadi, macam mana nak buat video marketing yang berkesan?

Semua jawapan ada dalam video ni.

Jangan lupa untuk kongsikan sharing kami kalini untuk manfaat semua 🥳