TW88 Group
22 subscribers
6 photos
255 links
Labur duit topup menjadi duit poket. Detail bit.ly/investmentw88
Download Telegram
Bisnes kalis darurat..

mai klik sini bit.ly/linktw88
c&p

Sudah cuba setting fon dia sprti ni?

Memang laju bila ada coverage digi di kawasan tu. Hi speed pun tiada had. Cuba tuan tukar setting apn.
.
.
*2020 DIGI APN TERBARU*

👉 Buka Fon Setting
👉 Tekan Network Setting
👉 Tekan Access Point Names
👉 Tekan simbol ➕ APN baru

Setting satu persatu

Name : DIGI POWER SPEED
APN : internet
Proxy : Not Set
Port : Not Set
Username : digi4G
Password : digi4G
Server : Not Set
MMSC : http://mms.digi.com.my/servlets/mms
MMS Proxy : 203.092.128.160
MMS Port : 80
MCC : 502
MNC : 16
Authentication Type : PAP OR CHAP
APN type : default,supl,net,hipri,xcap,fota
APN protocol : Ipv4
APN roaming protocol : Ipv4
Enable/disable APN : APN Enabled
Bearer : LTE
MVNO type : None
MVNO Value : Not set

Tekan save & pilih DIGI POWER SPEED

*JIKA ANDA PENGGUNA IPHONE*

Boleh tonton video👇

https://youtu.be/9iCcFgNWRa8
Alhamdulillah selesai bayar profit sharing kepada ahli tw88 yang layak..bit.ly/linktw88
Profit tw88 untuk bulan jan2021 saya selaku admin akan buat bayaran lewat kerana 20.2.2021 saya jatuh motor..saya masih bercuti di rumah...lepas baik saya akan buat bayaran secepat mungkin.
Hari ini..dah 28.2.2020 hari last.. kepada pelabur tw88..pastikan topup RM30 atau lebih..untuk profit feb2020.tq
Update terkini: 12.3.2021

Ahli terkini : TW93
Yang dapat : TW013
Ahli ke : 4 rakan niaga
Perlu : 1 orang lagi

Admin
Tw88
Tip mudah untuk berjaya...jangan berhenti iklan ..nak project buat duit klik bit.ly/linktw88
Tahukah anda? simkad TONE WOW akan bayar gaji setiap 21hb setiap bulan .yg berminat dapatkan simkad klik bit.ly/linktw88
Gaji TONE WOW dan masyukk semalam..minggu depan Insyaallah saya akan bayar profit sharing bulan Jan dan Feb2021 bit.ly/linktw88
Tiap bulan anda topup hpkan? Apa kata topup dengan tone wow dapat duit bos. Bit.ly/linktw88
Alhamdulillah!! Baru selesai sharing profit kepada ahli tw88 yg layak..JanFeb2021 bit.ly/linktw88
Jom topup hp anda dengan TONE WOW EXCEL DIGI boleh dapat income klik bit.ly/linktw88
Bisnes online simkad jual sekali untung berkali kali. Join sini bit.ly/linktw88
Hp sangat penting..tiap bulan wajib topup...apa kata topup boleh dapat hasil.. bit.ly/linktw88
Kalau hp anda tak boleh jana pendapatan..sebenarnya anda sedang ketinggalan bit.ly/linktw88
Berita baik Tone Wow keluarkan pakej baru TBD200
150gb high speed hanya RM200 sahaja boleh guna sampai 6 bulan..wow bit.ly/linktw88
Tone wow ada buat cabutan berbuka puasa...siapa bertuah boleh dapat duit..wajib topup hari ini. Bit.ly/linktw88
Hari ini dah buat bayaran profit mar2021 utk group tw88..tahniah ke atas yg layak. Bit.ly/linktw88
Gaji tone wow dah masyukk...team tw88 yg layak tunggu profit anda bit.ly/linktw88