TESÓRO
126 subscribers
324 photos
24 videos
24 files
7 links
Download Telegram
9. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
цветовая палитра. @wqechb
ОТВЕТ: эйфория
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
10. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
трейлер. @yenwwgH
ОТВЕТ: американская история ужасов
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
11. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
второстепенный персонаж. @yenwwgH
ОТВЕТ: бойцовский клуб
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
12. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
локация. @treez3e
ОТВЕТ: кухня
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
13. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
саундтрек. @wqechb
ОТВЕТ: молокососы
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
14. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
интересный факт. @wqechb
ОТВЕТ: очень странные дела
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
15. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
как видит ИИ. @yenwwgH
ОТВЕТ: декстер
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
16. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
ревью. @yenwwgH
ОТВЕТ: колбаса
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
17. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
мем. @wqechb
ОТВЕТ: третий лишний
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
18. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
смерть персонажа. @yenwwgH
ОТВЕТ: игра престолов
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
19. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
предмет. @wqechb
ОТВЕТ: властелин колец