TESÓRO
@tesorointer
125
subscribers
318
photos
24
videos
22
files
8
links
Download Telegram
Join
TESÓRO
125 subscribers
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
1.
УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
стоп кадр.
@Yoshi_0_9
ОТВЕТ: список шиндлера
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
2.
УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
синопсис.
@yenwwgH
ОТВЕТ: харакири
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
3. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
персонаж.
@Yoshi_0_9
ОТВЕТ: иди и смотри
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
0:13
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
4. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
звук.
@yenwwgH
ОТВЕТ: убить билла
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
5. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
размытый кадр.
@yenwwgH
ОТВЕТ: 12 обезьян
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
6. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
цитата.
@wqechb
ОТВЕТ: бесстыжие
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
7. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
постер.
@yenwwgH
ОТВЕТ: бригада
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
8. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
эмодзи.
@Yoshi_0_9
ОТВЕТ: бесславные ублюдки
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
9. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
цветовая палитра.
@wqechb
ОТВЕТ: эйфория
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
TESÓRO
0:20
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
10. УГАДАЙ ФИЛЬМ/СЕРИАЛ
трейлер.
@yenwwgH
ОТВЕТ: американская история ужасов
TESÓRO
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM