Technical js
59.4K subscribers
29.4K photos
336 videos
23 files
16.6K links
Welcome to Technical js ❤️

For Promotion Contact me: @Technicaljs_Support
Help : @Technicaljs_Support

My YouTube channel:
youtube.com/@technicalj.s

Telegram channel:-
1) https://t.me/technicaljs
2) https://t.me/Technicaljs_ShoppingOffers
Download Telegram
Users ka bhi Delivered ho raha dhere dhere 👍😍
❤7
Technical js
Voice message
SHEIN OLD CODE TRICK

Example: Aisa Space dena phir code apply karna....old code se try karke dekh sakte ho
❤13😍2🥰1
🛑🛑 New Loot Video Coming almost at 4PM 🔥🔥
👍12❤11🔥5
New Loot Video Uploaded 🔥🔥

Jaldi dekho nehi to bada amount miss ho jayega 🔥🤑

Live ✅

Link:-
https://youtu.be/aEM1WtyS0Zw
https://youtu.be/aEM1WtyS0Zw

Video Ko Like Share kar dena ❤️❤️
❤16🎉2😎1
Technical js
New Loot Video Uploaded 🔥🔥 Jaldi dekho nehi to bada amount miss ho jayega 🔥🤑 Live ✅ Link:- https://youtu.be/aEM1WtyS0Zw https://youtu.be/aEM1WtyS0Zw Video Ko Like Share kar dena ❤️❤️
Discussion Group Open hai..Comment se join karlo 👇

Aur agar koi Google pay offer ke alava Koi dusra link dalta hai to vah block ho jaega... aap Logon ki safety ke liye jaruri hai ⚠️⚠️

Aap log Bhi Koi Anjan Link per click Mat Karna Google pay ki alava ⚠️⚠️
❤5
Bajaj Finserv Offer 🔥

Send ₹50 to any UPI id & get flat ₹25 Cashback

Min transaction ₹50

Ek bar Sabi Apply karo 👍
❤16
Binance Free ₹150 Worth Coins 🔥

Reward Amount :) Eligible users can receive a fixed amount of Chainbase (C) tokens after successfully completing the quiz

OPEN BINANCE 》PROFILE 》LEARN & EARN

Quiz answers ->

1. What is Chainbase building?
Answer: A hyperdata network for AI

2. How could Chainbase support future AI-driven systems?
Answer: By providing a more reliable data layer for crypto applications

3. In the Chainbase ecosystem, what is a manuscript?
Answer: A script for processing blockchain data

4. What does Chainbase turn blockchain data into?
Answer: Structured datasets

5. What is CVM in Chainbase?
Answer: The Chainbase Virtual Machine

6. How does Chainbase make blockchain data easier to use?
Answer: By collecting, processing, executing, and validating data across its system

7. What problem is Chainbase designed to address?
Answer: Fragmented blockchain data across multiple chains

8. Which two systems are combined in Chainbase’s dual-chain architecture?
Answer: Cosmos and EigenLayer
❤19🥰1