🔰SHAKLEEWITH.SYAI🔰
22 subscribers
31 photos
3 videos
12 links
Any Order Atau Pertanyaan Boleh Tekan Link Di Bawah :

shorturl.at/acoyA
Download Telegram
to view and join the conversation
"SERONOKNYA BERAT MAKIN TURUN!"⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Feedback dari salah seorang customer kami yang dah pun consume ESP + OMEGA GUARD + ALFALFA.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jangan terpedaya bila orang yang jual pil-pil kurus kata nak diet tak perlu kawal nafsu makan, tak perlu bersenam. ⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kerana, untuk jadi kurus dan sihat, ada caranya😊 Dengan shaklee, tak perlu risau kalau-kalau berat naik semula⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Asalkan ikut advice syai, in shaa Allah akan berjaya kurangkan berat badan dan jugak lemak di badan💪🏻⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Full set slimming shaklee yang paling laku bagi mereka yang nak kurus dengan detoks dan tanpa ada lemak menggelebeh⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Full set slimming shaklee : ESP/Cinch shake + herb lax + omega guard⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1) CINCH SHAKE & ESP .⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔺Memperlahan aliran makanan dalam usus yg menjadikan kita berasa kenyang dgn lebih lama dan kurang makan.⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔺Mempunyai INDEKS GLISEMIK yg rendah. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔺Mempunyai kandungi leucine yg dapat menjaga tisu otot ketika proses penurunan berat badan (Kandungan Leucine dalam CINCH SHAKE lebih tinggi dari ESP).⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2)ALFALFA⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
●Menyingkirkan toksin dari usus⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
●Mempercepatkan proses pembersihan secara lembut⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
●Membantu masalah sembelit⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
●Mengempiskan perut⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
●Mengurangkan kepejalan pada perut⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3) OMEGA GUARD⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Meningkatkan kadar metabolisme⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Meningkatkan kadar pembakaran lemak⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Mengawal paras lemak yg sihat yang terkumpul dari makanan harian kita.⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸meningkatkan rasa kenyang⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸Mengurangkan tekanan⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⁣⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
untuk sebarang order atau pertanyaan :

https://bit.ly/3imni1d
https://bit.ly/3imni1d
https://bit.ly/3imni1d

Have a Nice Day Ualls !! 🥰🥰🥰⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
KEMBALIKAN KEYAKINAN DIRI ANDA DENGAN YOUTH SKINCARE 😍

Youth Skincare mampu menyelesaikan semua masalah kulit. SKINCARE TERBAIK & BERKESAN untuk semua jenis kulit!

2000 Youth Set sold out pada bulan pertama Youth dilancarkan! Setiap kali restock terus sold out!

Skin glowing, rasa lembut sangat, jerawat surut, muka berseri licin, ni antara feedbacks yg kerap diterima daripada Youth customers! 😍

APA BEZA YOUTH SKINCARE DENGAN SKINCARE LAIN?
💯 natural! (bebas dari bahan kimia!)
💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
Tidak menyebabkan allergic reaction
Tidak menyumbat liang pori
Tidak diuji ke atas haiwan
Dibuktikan sesuai utk mata sensitif!
Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit!
Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas!
Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar! 😍
Kesan seawal 7hari! 😎
Bebas Gluten!

Youth Skincare ni terbukti sesuai & berkesan untuk semua jenis kulit!
Kulit kering
Kulit berminyak
Kulit kusam
Kulit kendur
Jerawat
Jeragat
Liang pori besar
Blackhead
Whitehead
Kedutan garis halus

YOUTH FULL SET sekarang on Promotion! Beli full set dan dapatkan semua di bawah! 👇

Youth Luminious Gel Oil Cleanser
Youth Perfecting Skin Toner
Youth Activating Serum
Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
Youth Advanced Renewal Night Cream
Youth Radiance C+E

And PERCUMA semua di bawah! 😎👇

🎁 FREE Postage Seluruh Malaysia
🎁 FREE Shaklee membership
🎁 FREE Consultation
🎁 Cashback

Utk pembelian & pertanyaan lanjut, boleh whatsapp syai terus. Jadilah salah seorang pengguna Youth & nikmati exclusive consultation daripada syai ! 😊

📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706
📞 SYAI | 0199328706

Atau boleh tekan link di bawah :

shorturl.at/acoyA
Channel photo updated
Channel name was changed to «🔰SHAKLEEWITH.SYAI🔰»
ITEM PALING HOT DEMAND DI KALANGAN STUDENT !⠀

Bila masuk uni, tengok ramai kawan kemain flawless, kemain glowing, mula lah nak insecure⠀

Tengok diri kita, dengan jerawat nya, parut jerawat lagi sana sini, lepastu tambah lagi dengan kulit dah sunburn melegam macam kerja sawah je 🤦🏻‍♀️

Mulalah stress kan ?⠀

Apa kata korang ambil ESP Shaklee ni.⠀
Sangat effective, tahan lama dan orang kata berbaloi la sangat !⠀

Rata rata student yang ambil ni set ni ;⠀
Kulit dah makin cerah dan bersih⠀
Tiada lagi jerawat liar tumbuh mencanak⠀
Kulit nampak fresh, dah tak kusam⠀
Parut pun dah tak jelas sangat dah⠀
Bertenaga, tak mengantuk, rasa kenyang je walaupun busy⠀

Alhamdulillah sangat 💃🏻
ESP tahan 2 bulan⠀

Sangat berbaloi dan amat puas hati 👍

Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :⠀

shorturl.at/acoyA
shorturl.at/acoyA
shorturl.at/acoyA

Postage SETIAP HARI kecuali AHAD⠀
Postage WORLDWIDE⠀
Postage hari sama sebelum 3 PM⠀

#shakleeesp
#espshaklee
#espshakleemurah
#espshakleehargastudent
#espshakleepromo
SELAMAT HARI MALAYSIA SEMUA ❤️🇲🇾

Sempena Dengan Hari Malaysia 🇲🇾, Syai Nak Bagi Something Kat Korang :

✔️ Free Postage
✔️ Special Gifts

And Kalau Korang Nak Tahu ESP Shaklee Ni Sesuai Untuk Semua Golongan

Lelaki Dan Perempuan 13 Tahun Keatas

Orang Yang Sibuk Bekerja

Warga Emas

Ibu Yang Mengandung, Berpantang & Ibu Yang Menyusukan Anak

Nak More Info Pasal ESP Shaklee ? Just Hit Me Up Okey ! Sepantas Kilat Syai Reply ❤️

wasap.my/60199328706/teleEspShaklee

Love,
Sen SV To Be,
Syairatun 💞