shoppingwithme!🛒
6.68K subscribers
2.65K photos
27 videos
225 links
Ps H&M here hehe, anything can dm me on ig to order !
Dm me on ig @mirailyanaaa
Download Telegram
to view and join the conversation
Jap i buat ayt
How to order :

1. Those yang dah pernah purchased dengan i boleh dm i thru ig sebab i dah ada personal chat dengan u guys.

2. Those yang taj pernah beli dengan i, yang baru nak start convo dengan i please jangan dm i dekat ig, please pm i dekat tele bcs dm i tak load.

3.Please make ur payment asap i taknak payment lambat sebab nak elakkan joy sebab i dah pernah kena banyak kali so kalini i malas dah.

4. Once i dah reply please fast response sebab i nak kena reply another cust lagi.

5. Jangan spam i tunggu sampai i open chat korang

Okay tu je
PLEASE TAKE NOTE EH
😍😍😍😍😍😍
Lek lek
I tengah baring lagi
HAAHHA
ngantuk
I dah dekat store
70 inc pos
50 inc pos
40 inc pos size l
Mom jeans
40 inc pos m
110 inc pos size 36
90 inc pos bnyk size