Ivan Pernar
12.2K subscribers
5.39K photos
4.52K videos
56 files
5.42K links
Neodgovorni, sebični i zatucani antivakser Ako vas zanima naša chat grupa na telegramu, uđite https://t.me/PernarChat Ako me želite osobno kontaktirati ovo je moj profil t.me/ipernar
Download Telegram
Sjeća li se itko one laži s početka rata koju su plasirali Ukrajinci, da Rusi imaju hrane i streljiva za samo 3 dana ratovanja, ili one u kojoj je Ukrajinsko rukovodstvo uvjeravalo svoj narod da su "iduća dva tjedna ključna" i da kad to izdrže da će dalje sve biti lakše.

Međutim, Rusi ratuju ne 3 dana, nego već skoro 3 godine. Isto tako, svakim danom je situacija sve teža, a ne lakša. Priče o "iduća dva tjedna" su besmislica, svaki dan je kritičan, a idući je kritičniji od onog prethodnog.

Evo još jedna laž - nedavno je Zelenko rekao da je Ukrajina izgubila 31.000 vojnika u ratu. To je zbunilo čak i financijere u Washingtonu koji su svjesni da bi na tu brojku trebalo dodati barem još jednu nulu.

Zelenko je govorio i da je Mariupol grad heroj, grad tvrđava koji nikad neće pasti ili se predati, potom je isto tako nazivao i Bahmut, pa Avdivku. Uskoro će tako nazivati i Pokrovsk ili Časiv Jar.

Zelenko je govorio i da će prošlogodišnja Ukrajinska ofenziva u Zaporožju bit uspješna i da će Ukrajinska vojska oslobodit Krim.

Ne zaboravite i onu njegovu laž da je dron koji je pao na Zagrebački Jarun bio Ruski, a ne Ukrajinski. Isto je govorio i za protuzračni projektil koji je pao na Poljsku i ubio dva seljaka na farmi, iako je Poljsko istražno povjerenstvo utvrdilo suprotno.

Međutim, kako vrijeme prolazi, tako svima u Ukrajini, ali i na Zapadu postaje jasno da Zelenko konstantno laže i da su priče o nekakvoj Ukrajinskoj pobjedi fikcija. Sami Ukrajinci trenutno masovno izbjegavaju mobilizaciju, bježe iz zemlje ili dezertiraju iz vojnih jedinica.

Međutim, u Hrvatskoj i dalje ima onih koji vjeruju u Zelenkovu propagandu, koji su uvjereni da je nastavak rata, a ne kapitulacija u Ukrajinskom interesu i što je ključno, da će Ukrajina pobijedit u ratu.

Živo me zanima kako će ti isti reagirati kad Rusi zauzmu cijeli Donbas i krenu put Kijeva, kad se Zelenkov režim koji je upravljan iz vana uruši kao kula od karata.

Zašto ljudi više vole laž nego istinu ne znam, ali svaka laž ima rok trajanja, pa tako i ona o Ukrajinskoj pobjedi, svakog dana njen istek se približava.
Forwarded from /CIG/ Telegram | Counter Intelligence Global (FRANCISCVS)
🇺🇸 🏳️‍🌈 21.4% of transgender Americans have served in the military.

🔶️ By comparison, approximately 10.7% of adults in the US have served. This implies that transgender individuals are about twice as likely as adults in the US to have served their country in the armed forces.

https://williamsinstitute.law.ucla.edu/publications/trans-military-service-us/
Oni koji pumpaju oružje u Ukrajinu znaju da će Ukrajina izgubit rat.

Samim time postavlja se pitanje koji je smisao toga?

Cilj je produžiti rat koliko god je moguće, iako znaju da ishod tog rata ne mogu promijeniti.

Rade to iz uvjerenja da će tako oslabit Rusiju, a cijenu produžavanja agonije će dakako platit obični Ukrajinci jer će se rat vodit do posljednjeg Ukrajinca.

Logično pitanje koje se postavlja jest, kome je u interesu nastavak rata, i odgovor je vojno - industrijskom kompleksu na Zapadu koji od njega definitivno profitira i svim subjektima povezanim s njim.

To u prijevodu znači da su Ukrajinci korisne budale u rukama onih koji vladaju Amerikom i Ukrajinom, te da su nesvjesni za čije ciljeve se zapravo bore.
S legendarnim Markom Franciškovićem!
Forwarded from UKR LEAKS_eng
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Ukrainians shared footage of their flight to Moldova

“No curfews, no SBU, no military commissars, no bullying and I breathe completely differently,” said one of them.

@ukr_leaks_eng
Ako kome treba apartman u Zagrebu, javite se u inbox @ipernar ili na WhatsApp +385953741988

Zagrebarius.webador.com za više info
Forwarded from Intel Slava Z
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🇩🇪 During the launching ceremony of the new ship, the German Minister of Economic Affairs tried to break the traditional bottle of champagne. But something didn't go according to plan.
1787. Turski sultan Abdul Hamid I je ultimatumom tražio od Rusije da mu preda Krim, i kad su Rusi to odbili objavio im je rat i kao što pretpostavljate izgubio ga je.

Drugim riječima, nije Zelenko prvi koji traži da mu Rusi daju Krim, samo što za razliku od Turskog sultana ima podršku NATO-a.
Svaki peti tanker na svijetu danas je dio Ruske "crne flote", koncept ograničavanja cijena Ruske nafte je propao jer se to ograničenje odnosi samo na zemlje koje su ga uvele pa Rusi posljedično prodaju naftu drugim zemljama.

Da bi otele te tankere, zapadne zemlje bi trebale rezoluciju vijeća sigurnosti UN-a, a to ne mogu dobit.

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/05/04/ukraine-war-russian-oil-dark-fleet-rules-based-order-navy/
Mislite li da će Ukrajina pobijediti u ratu s Rusijom?
Anonymous Poll
8%
Da, vjerujem Zapadnim medijima više nego Ruskim
79%
Ne, Rusija će pobijedit
13%
Ne znam
NATO se navodno planira uključiti u rat s Rusijom ako Rusi dođu do Kijeva.

Iako su u početku negirali da sudjeluju u ratu protiv Rusije, postoji mogućnost da se izravno uključe, a o čemu je ranije govorio i Macron.

To znači da su priče o Ukrajinskom zauzimanju Krima i Donbasa bile samo bajke za naivne Ukrajince s ciljem da ih se nagovori na ulazak u rat s Rusijom.

Pitanje nije više hoće li Rusi zauzeti jugoistok Ukrajine, nego što će biti s Kijevom.

Primjećujem i veliku promjenu u načinu razmišljanja vas koji godinama pratite moj rad.

Kao što znate, u početku rata vas 15% je vjerovalo u Ukrajinsku pobjedu, danas je većina takvih prešla u kategoriju "Ne znam" tko će pobijediti, dakle nisu više sigurni i počeli su sumnjati u "istinu o ratu u Ukrajini" koju su im servirali zapadni mediji.
Forwarded from Intel Slava Z
🇮🇱🇶🇦 In Israel, as part of the development of freedom of speech, the Qatari TV channel Al-Jazeera was banned for being too vocal about Palestine.
Forwarded from Intel Republic
Vidimo se danas!
Forwarded from Intel Republic
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM