Income therapy
1.75K subscribers
23.2K photos
980 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
❀2πŸ‘1
😒3❀1
#Update Binance Learn & Earn

Prepare Quiz answer

Quiz KNC

1. What is KyberSwap?
Answer: All are correct

2. What is KyberDAO?
Answer: Kyber Network's community governance platform

3. Users can use KyberSwap’s Discover feature to discover potentially trending tokens.
Answer: True

4. The Amplification (AMP) factor is used to ___.
Answer: Mimic higher levels of liquidity

5. Which blockchain is KyberSwap based on?
Answer: Ethereum

6. Users can earn KNC by
Answer: All are correct.

7. KyberSwap uses a ___ Market Maker protocol?
Answer: Dynamic

8. What is Kyber Network’s native token?
Answer: KNC

Quiz FRONT

1. How does Frontier ensure the safety of its users?
Answer: Frontier performs rigorous due diligence on all natively integrated projects, requiring them to show security proof via audit reports.

2. What is the role of FRONT in the Frontier ecosystem?
Answer: FRONT is the utility token of the Frontier ecosystem. It has a total supply of 100M and is mainly used to reward users for exploring DeFi and using the Frontier wallet.

3. What is the difference between native wallet integration by Frontier and non-native wallet integration?
Answer: Native wallet integrations are implemented directly inside a wallet, while non-native rely on third-party applications and dapp browsers.

4. Which popular NFT marketplaces does Frontier support?
Answer: All are correct

5. How many cryptocurrencies can you swap using Frontier?
Answer: 4000+

6. Which non-EVM blockchains does Frontier currently support?
Answer: Solana, Tezos, Algorand, Zilliqa, Bluzelle, Elrond, BNB Beacon Chain

7. What is native staking in Frontier?
Answer: Native staking is the staking of assets with validators to secure a blockchain, performed natively within the Frontier wallet application

8. On which devices is Frontier supported?
Answer: iOS & Android

9. What is the benefit of Frontier's Smart DeFi Notifications?
Answer: Smart DeFi Notifications keep users up-to-date on their DeFi, NFT, and GameFi positions across all networks
πŸ‘6πŸ‘2
Income therapy
That's Why I Select Answer : 3
Only 3 Emoji on Twitter and No Emoji on Instagram between 20 - 22 June
❀1
Forwarded from Ar Aashiq
πŸ€‘πŸ€‘πŸ˜
😒1
Somossa ki Vai Apnader, bujhi na

Ami ki Cube token caichilam, Apnarai toh bolchen, jar jonno ami nichilam. Ekhon Sobar ta aste late hoiche rt kome geche jar karone sell Kora hoini

Ekhon eita niye eto message korar ki Ache
Ami ki harai jacchi naki


Ami Karo ta exchange kore dite parbo na apnader jinis Apnara niye Jan Toh Vai, etai vlo.

Ami apnader Valor jonno wait kortechi jeno ektu pump kore.
Vai apnr je dollars sekhan theke ki ami kichu nibo naki.

Erokom mon manoshikota niye incometherapy te thakar dorkar nai

Eikhane emono users Ache jader kache amr address Ache Tara dollars pathai diye rakhe 1 sopta 2 sopta por ese bole Vai tk Dan.

So mon manoshikota change Koren na hoile income therapy theke Cole Jan, Refer er cinta income therapy kore na.
❀9πŸ‘3😒1
πŸ”₯πŸ”₯Reward : $40 worth of TRX (Random 100 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰Tweet : https://twitter.com/LBank_Exchange/status/1539880981879980032

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfBsHr4KL1TiPKiJrfhfhN9lehUPI7t2pgBDR00MiLxCwgsA/viewform
πŸ‘2❀1