Income therapy
1.75K subscribers
23.2K photos
981 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
πŸ”₯πŸ”₯Increment Early access to Beta v2 TestnetπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Discord : https://discord.gg/yWVrXedNmd

πŸ”Ά Click 'Verify' on #verify
πŸ”Ά Verify Captcha
πŸ”Ά Go to #join channel
πŸ”Ά Click 'Join Increment Beta v2'
πŸ”Ά Click 'Join'
πŸ”Ά Connect Wallet (with your Testnet Wallet)
πŸ”Ά Click 'Verify Address'
πŸ”Ά Check your role
😒1
πŸ”₯πŸ”₯ETHAX x DigiFinex AirdropπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/lyYGh/ethax-digifinex-listing-events

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Digifinex UID
πŸ”Ά Done
❀1
πŸ”₯πŸ”₯200 Apeiron mini-Blackhole GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/Nzr2f/apeiron-miniblackhole-giveaway

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
❀1
πŸ”₯πŸ”₯Planet Mojo Cinematic Collector's PassπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://www.premint.xyz/planet-mojo-cinematic-collectors-pass

πŸ”Ά Join Twitter and Discord
πŸ”Ά Connect Wallet
πŸ”Ά Connect With Your Twitter and Discord
πŸ”Ά Submit Your Gmail
πŸ”Ά Register
❀1
Income therapy
https://twitter.com/TheBinanceNFT/status/1539118804743368704?s=20&t=AdBFNiWDLNWixcqxcsr08Q
Comment This, but Don't Copy paste, try to edit

Answer :

1) Nonfungibletoken
2) Birthday
3) Blockchain
4) Metaverse
5) Binancenft
❀1
πŸ”₯πŸ”₯WazirX Learn & Earn P2P QuizπŸ”₯πŸ”₯

[Reward : 200 INR Worth WRX]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form: https://wazirx.com/blog/p2p-learn-earn/

πŸ‘‰πŸ‘‰ Quiz Answer :

Q1) P2P stands for
Answer: Peer to peer

Q2) In P2P, which stablecoin helps in keeping transactions simple and ensures high liquidity on WazirX?
Answer: USDT

Q3) Who can use the upgraded P2P feature on WazirX?
Answer: Users with Indian KYC

Q4) When can you see the seller’s bank details while trading in P2P?
Answer: As soon as I click on β€˜buy’

Q5) What are the benefits of P2P trading?
Answer: All of the above

Q6) Do you need to pay any fees for using WazirX P2P?
Answer: No

Q7) Being a seller/ buyer, what if you don’t want to be auto-matched?
Answer: You can use the XID of your preferred seller/buyer

Q8) How many P2P transactions you can have on a daily basis?
Answer: Unlimited; until the bank has no issues

Q9) In case, the payment is canceled, but the payment status shows β€œprocessing”. What should you do, immediately?
Answer: Immediately reach out to the support team

Q10) What is the best time to trade via P2P?
Answer: Anytime, 24*7

[NB: Need Verified Wazirx Account]
Income therapy
Jara Jara Cube Amr kache diben Inbox Koren : @incometherapyadmin
ভাই আর কেউ কি বাকি আছেন ΰ¦ͺরে এসে বললে কিন্ঀু আর নিব নাΰ₯€

https://t.me/incometherapy/14247
ADXX PumpedπŸš€πŸš€

If You Want You Can Sell Your Token..
😒1
Important Project coming
Income therapy
πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/mx4Kb/fio-x-opera-giveaway
Amr phone slow refer link er jonno wait korle project viral hoye jabe 15 min dhore korchi shes hoilo na.

Join kore nan
😁2πŸ‘1
Income therapy
Eitar Answer keu bolte parben
πŸ”₯πŸ”₯Reward : $26 worth of CKB (Random 50 Participants) + NFT (All Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://jinshuju.net/f/Y36PNT

πŸ”Ά Complete All Quiz
πŸ”Ά Submit Your CKB Address
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done

πŸ‘‰ 8) 2023
❀2
πŸ”₯πŸ”₯Reward : imToken - imKey NFT (All Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://jinshuju.net/f/pHzQ1z

πŸ”Ά Complete All Quiz
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
❀2