Income therapy
1.75K subscribers
23.2K photos
980 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
Income therapy
Revo aj eksathe 10 ta exchange e list hobe πŸ₯³πŸ₯³
$REVO Listed On Huobi

~$72 Profit Per Account (NOW) $110 (MAX chilo)

Jara paichilen Screenshoot ta dan
❀2
You Never Can Take Profit From Viral Project

You Always Take Profit From Our Unique Project....

Now I am providing Some Unique Project, Must Join All projects...
❀2
πŸ”₯πŸ”₯Reward : $10 Worth $DRIV (Random 2000 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://t.me/DRIVEZAirdropBot?start=5303186868

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Details
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
❀2
πŸ”₯πŸ”₯GamerHub X MetaShooter GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

[Total Reward : $5000 Worth of GHT]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet : https://twitter.com/Gamer_hub_io/status/1531707938246692866

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://forms.gle/bud6p4eFoSNd2QBo6

πŸ”Ά Submit Your Details
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done

πŸ‘‰ Details : https://t.me/GamerHub_Ann/59

NB: If You Already Joined GamerHub Telegram, please Join This Project With a New Telegram because This is For New Users.
❀2
πŸ”₯πŸ”₯GamerHub X ACYFinance Giveaway πŸ”₯πŸ”₯

[Total Reward : $5000 Worth of GHT]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Task : https://t.me/acyfinance/368868

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://forms.gle/5PkjAF4dA398pBeBA

πŸ”Ά Submit Your Details
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
❀2
πŸ”₯πŸ”₯GamerHub X DonutsCapital GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

[Total Reward : $5000 Worth of GHT]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet : https://twitter.com/donuts_capital/status/1536971727120441345

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://forms.gle/VSJfJdfBcXohcj2x6

πŸ”Ά Submit Your Details
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done

πŸ‘‰πŸ‘‰ Details : https://t.me/Donuts_capital/375
❀2
πŸ”₯πŸ”₯Solar Dex Free MintπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://twitter.com/solar_dex/status/1538960154238111745

πŸ”Ά Comment Your Sol Address
❀2
πŸ”₯πŸ”₯Reward : 100 Puffy Planet NFT Free Mint WL + 2 GEN2 FTC GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Discord :
https://discord.gg/4K26GAPXzF

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet : https://twitter.com/nftftc/status/1538944496523792384

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Comment Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done


πŸ‘‰πŸ‘‰ Ager Project : https://t.me/incometherapy/13779 ($700+ Profit😍)
❀1
πŸ”₯πŸ”₯Increment Early access to Beta v2 TestnetπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Discord : https://discord.gg/yWVrXedNmd

πŸ”Ά Click 'Verify' on #verify
πŸ”Ά Verify Captcha
πŸ”Ά Go to #join channel
πŸ”Ά Click 'Join Increment Beta v2'
πŸ”Ά Click 'Join'
πŸ”Ά Connect Wallet (with your Testnet Wallet)
πŸ”Ά Click 'Verify Address'
πŸ”Ά Check your role
😒1
πŸ”₯πŸ”₯ETHAX x DigiFinex AirdropπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/lyYGh/ethax-digifinex-listing-events

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Digifinex UID
πŸ”Ά Done
❀1
πŸ”₯πŸ”₯200 Apeiron mini-Blackhole GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/Nzr2f/apeiron-miniblackhole-giveaway

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
❀1
πŸ”₯πŸ”₯Planet Mojo Cinematic Collector's PassπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://www.premint.xyz/planet-mojo-cinematic-collectors-pass

πŸ”Ά Join Twitter and Discord
πŸ”Ά Connect Wallet
πŸ”Ά Connect With Your Twitter and Discord
πŸ”Ά Submit Your Gmail
πŸ”Ά Register
❀1
Income therapy
https://twitter.com/TheBinanceNFT/status/1539118804743368704?s=20&t=AdBFNiWDLNWixcqxcsr08Q
Comment This, but Don't Copy paste, try to edit

Answer :

1) Nonfungibletoken
2) Birthday
3) Blockchain
4) Metaverse
5) Binancenft
❀1
πŸ”₯πŸ”₯WazirX Learn & Earn P2P QuizπŸ”₯πŸ”₯

[Reward : 200 INR Worth WRX]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form: https://wazirx.com/blog/p2p-learn-earn/

πŸ‘‰πŸ‘‰ Quiz Answer :

Q1) P2P stands for
Answer: Peer to peer

Q2) In P2P, which stablecoin helps in keeping transactions simple and ensures high liquidity on WazirX?
Answer: USDT

Q3) Who can use the upgraded P2P feature on WazirX?
Answer: Users with Indian KYC

Q4) When can you see the seller’s bank details while trading in P2P?
Answer: As soon as I click on β€˜buy’

Q5) What are the benefits of P2P trading?
Answer: All of the above

Q6) Do you need to pay any fees for using WazirX P2P?
Answer: No

Q7) Being a seller/ buyer, what if you don’t want to be auto-matched?
Answer: You can use the XID of your preferred seller/buyer

Q8) How many P2P transactions you can have on a daily basis?
Answer: Unlimited; until the bank has no issues

Q9) In case, the payment is canceled, but the payment status shows β€œprocessing”. What should you do, immediately?
Answer: Immediately reach out to the support team

Q10) What is the best time to trade via P2P?
Answer: Anytime, 24*7

[NB: Need Verified Wazirx Account]
Income therapy
Jara Jara Cube Amr kache diben Inbox Koren : @incometherapyadmin
ভাই আর কেউ কি বাকি আছেন ΰ¦ͺরে এসে বললে কিন্ঀু আর নিব নাΰ₯€

https://t.me/incometherapy/14247
ADXX PumpedπŸš€πŸš€

If You Want You Can Sell Your Token..
😒1
Important Project coming