Income therapy
1.74K subscribers
23.2K photos
982 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
Indian keu achen
Income therapy
Indian keu achen
ONLY FOR INDIAN USERS

πŸ”₯πŸ”₯Reward : 100 INR Worth of $MATIC (Random 5000 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

[Coindcx x Matic Quiz]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://feedback-coindcx.typeform.com/to/ii0Vxr5n

Q1) Which of the following does Polygon provide to the Ethereum blockchain?This question is required.

Answer: Scalability

Q2) Is Polygon a Layer 1 or Layer 2 solution?This question is required.

Answer: Layer 2

Q3) Polygon helps achieve which of the following

Answer: Easier co-operation between blockchain

Q4) Polygon side chains work on which algorithm?This question is required.

Answer: Proof of stake

Q5) What do Layer 2 Blockchain solutions provide?

Answer: Ensure greater decentralisation
😒2
πŸ‘‰πŸ‘‰ https://coinrango.com/
Income therapy
ONLY FOR INDIAN USERS πŸ”₯πŸ”₯Reward : 100 INR Worth of $MATIC (Random 5000 Participants)πŸ”₯πŸ”₯ [Coindcx x Matic Quiz] πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://feedback-coindcx.typeform.com/to/ii0Vxr5n Q1) Which of the following does Polygon provide to the Ethereum blockchain?This question…
ONLY FOR INDIAN USERS

πŸ”₯πŸ”₯Reward : 100 INR Worth of $DOGE (Random 5000 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

[Coindcx x $DOGE Quiz]

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://feedback-coindcx.typeform.com/to/mQW5tC7G

Q1. What is the consensus mechanism that Dogecoin works on?

Answer: Proof of Stake

Q2. What is the block time for Dogecoin?

Answer: 1 minute

Q3. How long did it take to create Dogecoin?

Answer: 2 hours

Q4. Can DOGE coin be transferred to peers?

Answer: Yes, but you need compatible wallets

Q5. Which organisation ran the DOGE-1 mission?

Answer: SpaceX
😱1😒1
❀1πŸ‘1
Income therapy
Must must must join BITGET IDO price : $0.6 per token
RevoπŸš€πŸš€

Congratulations
😒2
Round and te kaje dibe monojog diye shunen
3 min por shuru hobe round 2
πŸ‘3
Forwarded from Apurba $X πŸ…
Abar o paichi
❀4
Jara parenni mon kharap Koren na, Wait for nextone...
πŸ”₯πŸ”₯Show your WEB 3.0 Gestures, make your shout-out to Cube Chain! 20,000$ Prize Pool to shareπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://wn.nr/kLjWPJ

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your CUBE Address
πŸ”Ά Done
❀2πŸ‘1