Income therapy
1.74K subscribers
23.2K photos
982 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
πŸ”₯πŸ”₯Bitget x Celo Dollar: Fortune Splash GiveawayπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/bwxiP/bitget-x-celo-dollar-fortune-splash-giveaway

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Bitget UID
πŸ”Ά Done
❀1πŸ”₯1
πŸ”₯πŸ”₯Reward : 10 USDT (Random 200 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet :
https://twitter.com/MEXC_TR/status/1526924964854648834

πŸ”Ά Complete All Task

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdz_p3U0dzuYUI26tMUCCvoRI7VwaI0cS9da7YSgZNS5AlF5A/viewform

πŸ”Ά Submit Your MEXC UID
πŸ”Ά Submit Your Telegram Username
πŸ”Ά Submit Your Twitter Username
πŸ”Ά Done
πŸ‘1
πŸ”₯πŸ”₯Bybit Crypto QuizπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰ Answer :
Bitcoin halving! Happens when the payout for mining a new block is halved, and this happens after every 210,000 blocks which 4 years. First one happened in 2012

πŸ”Ά Copy The Answer

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet : https://twitter.com/BybitAfrica/status/1526848672037838848

πŸ”Ά Comment The Answer And Complete others Task

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxGG4b2GHFbuY5eJ3Jk9Pv1Oj0eUhyi0J_wEtDjIOd7Ux65Q/viewform

πŸ”Ά Submit Your Twitter Username
πŸ”Ά Submit Your Telegram Username
πŸ”Ά Submit Your BYBIT UID
πŸ”Ά Done
πŸ”₯1
πŸ”₯πŸ”₯Bitget x PGL Mission - Claim 20 BGB TokensπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://gleam.io/qBatd/bitget-x-pgl-mission-join-win

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Bitget UID
πŸ”Ά Done
πŸ”₯2❀1πŸ‘1
πŸ”₯πŸ”₯Reward : 30 $GEC (First 10000 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Register :
https://www.app.geco.one/register?airdrop=@GecoOneAirdropBot1

πŸ‘‰ Refer Code : XXonYD96

πŸ”Ά Desktop Mode
πŸ”Ά Submit Your Basic Details
πŸ”Ά Register
πŸ”Ά Verify your Mail
πŸ”Ά Done0
πŸ‘1πŸ”₯1
First 500, Bikel 4 Tai ready thaiken
πŸ”₯πŸ”₯Reward : $5 Worth of $BGB (All Participants) + Extra 25 $BGB(Random 400 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ Tweet :
https://twitter.com/bitgetglobal/status/1526565685702410241

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc08TVKWbkUp5kgYJyaah8b62ZzT3PM8Wsj2l3KnuATuyFBFA/viewform

πŸ”Ά English >> Next
πŸ”Ά Submit Your Bitget UID
πŸ”Ά Submit Your Retweet Link
πŸ”Ά Complete Quiz
πŸ”Ά Done

πŸ‘‰ Answers : πŸ‘‡

1) What is the full name of
$BGB?
Answer: Bitget Token

2) Which of these
$BGB use cases are false?
Answer: Governance voting

3) How much discount can I get when I use BGB to pay for my Spot trading fees?
Answer: 20%

4) How many
$BGB are in circulation right now?
Answer: 500,000,000 BGB

5) Which of the following statements are correct?
Answer: All 3 statements above are correct

6) What achievement has Bitget accomplished till now?
Answer: All 3 accomplishments above

7) What is the initial price of BGB?
Answer: $0.058

8) How many fiats have Bitget supported?
Answer: 15+
πŸ‘3πŸ”₯1
πŸ”₯πŸ”₯WALK2EARN TestNetπŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ App: https://walk2earn.app/walk2earn.apk

πŸ‘‰πŸ‘‰ Faucet : https://testnet.binance.org/faucet-smart 

πŸ‘‰πŸ‘‰ Full Instructions: https://medium.com/@Walk2Earn/our-open-beta-is-live-now-become-a-beta-tester-and-earn-from-walk2earn-f735c16c6c28

πŸ‘‰πŸ‘‰ Video : https://youtu.be/bIXL8yHNzyY
πŸ”₯πŸ”₯Reward : $5 Worth of $RNT (Random 1800 Participants)πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘‰πŸ‘‰ https://t.me/RunNectAirdropBot?start=5104601977

πŸ”Ά Complete All Task
πŸ”Ά Submit Your Smartcain Address
πŸ”Ά Done
πŸ”₯1
πŸ”₯πŸ”₯Kucoin x MOBOX Learn and EarnπŸ”₯πŸ”₯

[Reward : First 500 Participants Will Receive 10 MBOX + All Participants will equally share 5,000 MBOX (Without First 500 Participants) + All the qualified users who have a trading amount of 20 MBOX or more will equally share 5,000 MBOX]

[Campaign period: 10:00:00 on May 19, 2022 to 10:00:00 on May 26, 2022 (UTC)]



πŸ‘‰πŸ‘‰ Article : https://mbox.medium.com/mobox-academy-kucoin-c320f313d098

πŸ‘‰πŸ‘‰ Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7naYbh-8dTtqOi53R3MAwNeeM4u8tH7asRj94HfOkMeyrVg/closedform

πŸ”Ά Complete Quiz
πŸ”Ά Submit Your Your KuCoin UID
πŸ”Ά Done


πŸ‘‰πŸ‘‰ Details : https://m.kucoin.com/news/en-mobox-listing-carnival-win-a-share-of-80000-mbox?utm_source=MBOX
πŸ‘2
Income therapy
Connect Your Wemix Wallet With Game
Check Your Wemix Wallet

$14+ Profit again😍😍