Income therapy
1.75K subscribers
23.2K photos
981 videos
240 files
23.6K links
Importent links:

Telegram channel link :
https://t.me/incometherapy

Telegram Group link: @incometherapy1

Youtube channel link:
https://youtube.com/channel/UCXvdplAMj0FpGwwKaTpdEXQ

For help: @incometherapyadmin or @imran2z
Download Telegram
🔥🔥Biswap x Safepal $2000 Airdrop🔥🔥

👉👉 Tweet : https://twitter.com/Biswap_Dex/status/1526578346909384705

🔶 Comment and Retweet A Birthday Wish with Emoji

👉👉 Form : https://docs.google.com/forms/d/1SUve8emSfhwNi51DdbSZeqZvg7auDSwIOxMd-poXUsg/viewform

🔶 Submit Your Retweet Link
🔶 Submit Your Smartcain Address From Safepal Wallet
🔶 Done
Income therapy
🔥🔥Reward : 50 $SMT (First 10000 Participants)🔥🔥 👉👉 https://twitter.com/simeta_io/status/1516134952789630977 Answer : An NFT marketplace
🔥🔥Reward : 50 $SMT (First 10000 Participants)🔥🔥

👉👉 https://twitter.com/simeta_io/status/1526778185873956864

👉 Answer : A metaverse e-commerce platform for Web3.0 where there are multi-vendors
🔥🔥Reward : 1000 $NOKU (Random 100 Participants)🔥🔥

👉👉 https://t.me/Noku_Airdropbot?start=r08600155924

🔶 Complete All Task
🔶 Submit Your Smartcain Address
🔶 Done

NB: Winner Kom, join or skip Your Wish but Project Looks Good.
Income therapy
🔥🔥Tok Airdrop Distributed🔥🔥 Check Your MEXC Wallet $9.5 Profit😍😍 Fully Unique Project, only For Incometherapy Users 🥳🥳
🔥🔥Total Reward : 50000 $TOK (...... Participants)🔥🔥

👉👉 Register :
https://app.tokenplace.com

🔶 Sign up
🔶 Take a Screenshoot of Your Tok Account


👉👉 Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQK3TNgltSZNHgUXberhfcxMBq-d-enluHzPomyhYxiuhcdw/viewform

🔶 Submit Your DIGIFINEX UID
🔶 Upload The Screenshoot
🔶 Done


👉👉 Tweet : https://twitter.com/DigiFinex/status/1525328099545841664
👍2
🔥🔥$HUB x LBank Airdrop🔥🔥

👉👉 Tweet :
https://twitter.com/LBank_Exchange/status/1526818629853011968
🔥🔥$ANCT x LBank Airdrop🔥🔥

👉👉 Tweet :
https://twitter.com/LBank_Exchange/status/1526969624071380993
🔥🔥3ULL x BitMart Airdrop🔥🔥

👉👉 Tweet :
https://twitter.com/BitMartExchange/status/1526943250401136641
🔥🔥Binance MyCryptoMentor Giveaway🔥🔥

👉 Hashtag :
#mycryptomentor

👉👉 Tweet : https://twitter.com/BinanceAfrica/status/1526924872559259650

👉👉 Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIMRcF3BoR2zDWShLEp5E6VjcyaNZd7xFj8HrpPBuSNpDrOg/viewform

🔶 Submit Your Binance UID
🔶 Submit Your Retweet Link
🔶 Done
🔥🔥Bitget x Celo Dollar: Fortune Splash Giveaway🔥🔥

👉👉 https://gleam.io/bwxiP/bitget-x-celo-dollar-fortune-splash-giveaway

🔶 Complete All Task
🔶 Submit Your Bitget UID
🔶 Done
❤1🔥1
🔥🔥Reward : 10 USDT (Random 200 Participants)🔥🔥

👉👉 Tweet :
https://twitter.com/MEXC_TR/status/1526924964854648834

🔶 Complete All Task

👉👉 Form :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdz_p3U0dzuYUI26tMUCCvoRI7VwaI0cS9da7YSgZNS5AlF5A/viewform

🔶 Submit Your MEXC UID
🔶 Submit Your Telegram Username
🔶 Submit Your Twitter Username
🔶 Done
👍1
🔥🔥Bybit Crypto Quiz🔥🔥

👉 Answer :
Bitcoin halving! Happens when the payout for mining a new block is halved, and this happens after every 210,000 blocks which 4 years. First one happened in 2012

🔶 Copy The Answer

👉👉 Tweet : https://twitter.com/BybitAfrica/status/1526848672037838848

🔶 Comment The Answer And Complete others Task

👉👉 Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxGG4b2GHFbuY5eJ3Jk9Pv1Oj0eUhyi0J_wEtDjIOd7Ux65Q/viewform

🔶 Submit Your Twitter Username
🔶 Submit Your Telegram Username
🔶 Submit Your BYBIT UID
🔶 Done
🔥1
🔥🔥Bitget x PGL Mission - Claim 20 BGB Tokens🔥🔥

👉👉 https://gleam.io/qBatd/bitget-x-pgl-mission-join-win

🔶 Complete All Task
🔶 Submit Your Bitget UID
🔶 Done
🔥2❤1👍1
🔥🔥Reward : 30 $GEC (First 10000 Participants)🔥🔥

👉👉 Register :
https://www.app.geco.one/register?airdrop=@GecoOneAirdropBot1

👉 Refer Code : XXonYD96

🔶 Desktop Mode
🔶 Submit Your Basic Details
🔶 Register
🔶 Verify your Mail
🔶 Done0
👍1🔥1
First 500, Bikel 4 Tai ready thaiken
🔥🔥Reward : $5 Worth of $BGB (All Participants) + Extra 25 $BGB(Random 400 Participants)🔥🔥

👉👉 Tweet :
https://twitter.com/bitgetglobal/status/1526565685702410241

👉👉 Form : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc08TVKWbkUp5kgYJyaah8b62ZzT3PM8Wsj2l3KnuATuyFBFA/viewform

🔶 English >> Next
🔶 Submit Your Bitget UID
🔶 Submit Your Retweet Link
🔶 Complete Quiz
🔶 Done

👉 Answers : 👇

1) What is the full name of
$BGB?
Answer: Bitget Token

2) Which of these
$BGB use cases are false?
Answer: Governance voting

3) How much discount can I get when I use BGB to pay for my Spot trading fees?
Answer: 20%

4) How many
$BGB are in circulation right now?
Answer: 500,000,000 BGB

5) Which of the following statements are correct?
Answer: All 3 statements above are correct

6) What achievement has Bitget accomplished till now?
Answer: All 3 accomplishments above

7) What is the initial price of BGB?
Answer: $0.058

8) How many fiats have Bitget supported?
Answer: 15+
👍3🔥1