Imzanrazin Channel
116 subscribers
5 links
Info from Imzanrazin
Download Telegram
to view and join the conversation
Channel created
Salam. Maafkan saya. Rupa-rupanya saya silap buat channel dan bukannya group. Patutla orang lain tak boleh komen dalam ni. 😅

Jadi, saya dah buat group lain. Boleh bincang dalam group baru tu nanti. Sila join di t.me/pmwasap
Fasa pertama pmwasap update baru je siap. Sebarang request, cadangan, untuk next update boleh bagitau di group satu lagi tu ye. Sebarang update berkaitan pmwasap akan ada dalam tu.
Ianya untuk feedback sistem. Boleh dijadikan testimoni. Dan boleh juga senaraikan update yang anda mahu dalam sistem ni nanti. Next update saya akan rujuk yang isi form tu dulu. Tq 😊
Channel name was changed to «Imzanrazin Channel»
Inboxhour lifetime version akan dibuka. Terhad untuk 10 orang sahaja. Saya taknak ramai. Siapa cepat, dia dapat. Tapi, harga pun bukannya murah. Khas untuk yang duk guna Inboxhour tapi dah taknak bayar bulanan.
Tahun 2021, bayaran bulanan Inboxhour pun akan dinaikkan. Bayaran tahunan pun dah ditutup.
Insyaallah, link pembayaran untuk inboxhour lifetime akan dibuka hari ini (24/12/2020) pada jam 11 pagi. Link akan diberikan di channel telegram ini dan melalui email.
Tinggal 3 slot lagi sahaja untuk lifetime version inboxhour.
Untuk makluman, harga inboxhour bulanan sekarang, ialah RM30 sebulan (untuk import 3 akaun fb). Untuk plan ni, harga bulanan akan dinaikkan pada tahun 2021.

Tapi, harga rm30 tetap ada tapi limit sikit seperti boleh import 1 akaun fb sahaja.

Harap maklum.
Yang dah buat payment lifetime version, sila daftar akaun inboxhour dulu. Kalau dah ada akaun, buka support ticket. Nanti saya akan upgrade akaun. Terima kasih.
Ada 3 akaun lagi yang belum claim lifetime untuk Inboxhour. Jika belum daftar akaun, boleh daftar akaun dulu di app.inboxhour.com.

Jika dah daftar akaun, sila buka support ticket. Terima kasih.