HARROGATE SULPHUR SOAP LOVERS
167 subscribers
113 photos
40 videos
23 links
Group for our beloved customer
Download Telegram
to view and join the conversation
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Kulit bermasalah? Dah cuba macam2 tapi tak jadi?

Jom ikhtiar dengan HSS.

Antara sebab kenapa anda perlu cuba Harrogate Sulphur Soap:

1. Bukan ubat
2. Testimoni banyak sangat rujuk ig @testimonyhssbytema
3. Diperbuat dari air sulfur, Harrogate Spa, England
4. Highly recommended by Doctors
5. Since 1981
6. Suitable for all skin types

Lebih2 lagi untuk yang ada kulit bermasalah dah cuba macam2 tapi tak jadi, jangan biarkan masalah kulit terus hantui kehidupan kita.

Jom ikhtiar dgn HSS.

Whatsapp wassap.my/60194860890 or visit www.harrogatesulphursoap.com.my now for more info/to purchase.

#hssmy #harrogatemalaysia #bytema #eczema #eczemamalaysia #psoriasis #psoriasismalaysia #sulphursoap #sulphurcream
Recommended skincare routine bersama @harrogatesulphursoapbytema for day and night.

The simpler the better.

Dah tahu kulit kita sensitif jangan pakai macam2 active ingredients dalam mcm2 produk yang terlalu byk digunakan mungkin clash!

Get the dynamic duo ie 1 soap + 1 cream today for RM100.

Whatsapp wassap.my/60194860890 to purchase!

#hssmy #harrogatemalaysia #skincareroutine #sensitiveskin
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Hampir setiap hari kami terima feedback dan testimoni bg masalah £czema ps0riasis.

Sharing with you some of them.

Mereka juga pernah ikhtiar menggunakan pelbagai rawatan bagi mengatasi/mengawal masalah tersebut tetapi akhirnya, berkat diorg ikhtiar dengan HSS alhamdulillah lihat sendiri hasilnya.

Mungkin ramai yang mcm dah kecewa, ye lah dah cuba macam2 kan tp mcm tak de hasil, jadi nak cuba hss pun sure rasa mcm ye ke berkesan?

Haaa tak apa. Biasalah awal2 pasti was was tp setelah tengok pelbagai @testimonyhssbytema sepertimana gambar2 dlm video ini. Takkan lah anda masih was was lg kan?

Yang penting CONSISTENT DAN TRUST THE PROCESS. Ini bukan ubat. Ini skincare untuk manage prob skin di rumah.

Kita ikhtiar dengan izin Allah sekiranya consistent, berikan masa dan pakai kena caranya, PASTI MEMBUAHKAN HASIL YANG LUAR BIASA.

Hubungi saya untuk informasi lanjut, wassap.my/60194860890

#harrogatemalaysia #eczemamalaysia #psoriasismalaysia #hssbytema
Pengguna-pengguna setia kami berkongsi testimoni menggunakan Harrogate Sulphur Soap.

Bestnya produk ini, boleh digunakan seisi keluarga, untuk semua jenis kulit, untuk semua golongan usia termasuk bayi.
Forwarded from Harrogate Business Library
Forwarded from Harrogate Business Library
Problem scalp? Try HSS shampoo. Grab our promo now!! Buy 3 bottles of Shampoo at RM162.50 (np: RM195)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Bole ke baby menggunakan Harrogate Sulphur Soap?

Semestinya boleh! Harrogate Sulphur Soap selamat digunakan oleh seisi keluarga termasuk ibu mengandung dan juga bayi
Kulit bermasalah? Dah cuba macam2 tapi tak jadi?

Jom ikhtiar dengan UK's leading sulphur soap, Harrogate Sulphur Soap.

Made in UK since 1981

No Steroid
No Coal Tar

Click link in bio to get yours today ❤️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Remember, no matter what your problem skin is, there's always a solution, and we are here to help.

Never judge yourself for how you look.. As long as you are taking the necessary steps to help your skin, you are already one step ahead from yesterday.

Keep going, be diligent, and don't give up.

Harrogate Sulphur Soap is made from rich and therapeutic mineral Sulphur that contains NO STEROID, NO COAL TAR and is safe for your eczema, psoriasis and also acne problems.

It is also imported all the way from Harrogate, Yorkshire, England.

PH Balanced (for the cream).
Vegan friendly (for body wash and shampoo).

Mild enough to be used by everyone in the family - from the youngest of infant to the oldest of adult.

Visit our showroom at:
P5-10 Shaftsbury Square Cyberjaya
Phone 0386877125
Operation hours:-
Monday - Friday: 9am - 6pm
Saturday and Sunday: 10am - 3pm
Public Holiday: Closed
Segan nak jumpa orang ramai sebab kulit wajah bermasalah.

Jangan pening2. Semua orang boleh capai impian dptkan kulit sihat cantik. Anda cuma perlu pastikan penggunaan produk yang ada benefit utk kulit, yang berkesan.

Sulphur as you all may be aware cukup bermanfaat utk kesihatan kulit. Sumber semulajadi yang turut dikenali sebagai beauty mineral ini telah digunakan ribuan tahun lamanya sebagai treatment utk pelbagai masalah kesihatan termasuk kulit bermasalah.

Jadi kalau dulu terpaksa pergi berendam di kolam2 air sulfur (air panas) sekrg tidak lagi kerana kami bawakan kebaikan harrogate sulphur spring waters dlm bentuk rangkaian produk mandian utk seisi keluarga.

Lebih2 lg yang kulitnya cenderung pd ekzema psoriasis jerawat jeragat kulit bermasalah dah cuba macam2 tp x jadi.

Nah saya sharekan recommended skincare routine untuk anda amalkan utk masalah2 di wajah. Sabun dan cream tu jgn lupa pakai di badan also k.

Stepsnya mudah, simple dan insha Allah sangat berkesan sebagaimana feedback customers kami di @harrogatetestimonials

Just add on soap sebg pencuci muka dan sabun mandi dan teruskan pakai toner, moisturiser dan sunblock pilihan anda setiap hari. Cream pakai di wajah selepas sapu night cream/pelembab/face oil pada waktu malam je sebelum tido. Kalau nak pakai cream di badan boleh sapu 2-4 times a day. Apply lotion if required.

Janji bukan produk yg ada mercury, steroid atau bahan2 yang tidak diluluskan kkm.

Click link di bio untuk buat pembelian hari ini.

Selamat mencuba!

#hssmy # harrogatemalaysia
Everyone is waiting for Harrogate Sulphur Soap year end sale and here is something SPECIAL for you before you go on a holiday! (Or even if you are just holidaying at home 😜)

Discounts of up to 14%.

Since Harrogate is something you use every day and every month customers would come to us for more stocks, we are happy to always offer best deals so you could enjoy great savings.

For the first time, we are introducing Family Bundle.

Wait for it. Details will be revealed tomorrow.

Valid between 10 Dec 2021 - 10 Jan 2022

While stockst last!

Turn on notification so you wont miss it!

#hssmy #harrogatemalaysia #harrogatesulphursoap #sulphursoap #bytema @harrogatetestimonials
Chinese New Year celebration week is coming!!! And as you have anticipated, harrogate will definitely ready our 'angpow' promo just for you - especially for those planning to purchase in bulk.

We have many different sets of products to choose from and they include the bar soap in Citrus Spring.

Who is excited?

Wait up for our catalogue tomorrow! Wohooooo!!!

#harrogatemalaysia #eczemamalaysia #psoriasismalaysia #jerawat #sulphursoap #sulphurcream #dropshipharrogate