GRINDER'S CORNER
144K subscribers
2.98K photos
208 videos
6 files
4.71K links
Elevate your skills & income simultaneously in the dynamic world of web3. For enquiry or calls contacts
t.me/Deeilus
πŸ‘‡
https://x.com/dee_e6
Download Telegram
GM GRINDERs let's grind every ecosystem don't fade

For those that don't have a stack wallet go to playstore Download xverse then copy your stacks address and paste in the tweet

https://x.com/STXMAPS_NFT/status/1827097714515177605

Drop addy
https://t.me/community_bot/join?startapp=id_4129
$DOGS for Notcoin Explorers


Quickly jump on this 2.7 billion dogs πŸ• you don't want to be left out
πŸ‘3
So guys landverse team have been here for a while and they just released their game πŸ˜”

It's not that fun πŸ˜” but I will be honest it's not the flashy kind of game but regardless we r here to make money πŸ’°

Its different and not the regular


So guys look into the game let's accumulate some tokens


Start now Guys

http://t.me/LandGrowBot/Landverse?startapp=86CAF2D6AA31
Open Invite
❀3πŸ‘2
GRINDER'S CORNER pinned Β«So guys landverse team have been here for a while and they just released their game πŸ˜” It's not that fun πŸ˜” but I will be honest it's not the flashy kind of game but regardless we r here to make money πŸ’° Its different and not the regular So guys look into…»
Did you claim Your dogs to Bybit like me? πŸ‘€

Well there's still hope to earn more $DOGS πŸ”₯

You need to complete the Google form quiz below.

Don't worry I also provided the answers to the quizes (Expo)😈

It seems to have a time laps so do this ASAP‼️

Free $25 DOGS for ByBit users

βœ… Form Link:

https://docs.google.com/forms/u/0/d/e/1FAIpQLScHN3FPAGqK-0nGRi986wikyE3ycWGg7BZqeJMOrIzHOaHw4A/formResponse

Watch and fill the form correctly πŸ‘€

Q & A ‡️

Here are the answers to the Bybit Quests:

1. What is the primary purpose of the DOGS meme cryptocurrency project?

Answer: To engage the Telegram community by rewarding users based on their account activity & age

2. What inspired the creation of DOGS & its symbolic figure, Spotty?

Answer: A sketch at a charity auction to aid orphanages.

3. What is one of the main goals of the DOGS cryptocurrency project?

Answer: To promote user engagement & reward loyalty in the Telegram community.

4. How does DOGS incentivize Telegram premium subscribers?

Answer: By giving extra rewards for participation.

5. How do users primarily earn DOGS tokens in the Dogs mini-app?

Answer: Through various activities on the Dogs Telegram channel.

6. What factors influence the amount of DOGS tokens a user receives?

Answer: The user's Telegram account age, subscription status, & OG status.

7. What is a standout feature of the DOGS token distribution method?

Answer: It is intricately tied to user engagement on Telegram.

8. What is the requirement for new users to be eligible for the 1,925,000,000 DOGS prize pool during the Token Splash event?

Answer: Sign up on Bybit and complete Identity Verification.

9. What is the maximum number of DOGS tokens a user can earn from the 550,000,000 DOGS prize pool during the trade period?

Answer: 50,000 DOGS.

10. How many DOGS tokens can an affiliate earn for each qualified referee during the DOGS x Referral Boost event?

Answer: 25,000 DOGS.

Let's all hope for the best! πŸ™
πŸ‘2
🐟TONPET Premining BOT

Check in Daily: 1000 Points

Enter Code: 3000 Shrimp Points

Today’s Code: 2798986

You still early join here

https://t.me/TONPET_premining_bot?start=Deeilus
πŸ‘2
πŸ’₯Secure Your Spot For Ringfence Airdrop

βœ”οΈCreate Escher account and qualify for upcoming rewards.


➑️Go To : https://app.escher.ringfence.ai/login

🟒 Submit Email & Verify Code
🟒 Submit Name And Claim
🟒 Done
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
πŸ‘2
Humble reminder to farm cat don't fade

t.me/catsgang_bot/join?startapp=T0dBZsxF6PX4fPV3PkIP7

Meow, lets see who is OG 😼
The goal is about having freedom of expression but not brutality
earn more point from @UNFKearth

start now complete x and earn point

https://unfk.com/_VGjRmVLN
Tpet code today

2798986

GM πŸ”†
❀1
Quick Updates on @StoryProtocol

Claim faucet hereπŸ‘‡
https://faucet.story.foundation/

1. Mint @color_mp nft here πŸ‘‡
https://www.colormp.com/?s=09


2. Supply and borrow on @UnleashProtocol

Here πŸ‘‡

https://app.unleashprotocol.xyz/?s=09

3. Get 500 Points with @_morkie πŸ’Ž

✨ Mint: morkie.xyz/story
Happy 😊 New month πŸŽ‰πŸŽ‰ just waking up

It's going to be a good day,week and month ..

Am making six figure this month I don't know about you πŸ˜‰ my gee

Speaking it into existence


https://x.com/dee_e6/status/1830163959204258237?t=gJI8yJDWQ56Cw6lxuBWM5g&s=19
πŸ‘2
Ok back to business as usual came across This New Testnet : The WeaveVM Incentivized πŸ”₯

βœ”οΈWeaveVM is a sovereign EVM network built with the goal of solving the EVM storage dilemma with ArweaveEco.

➑️ Register:  https://www.tapestry.fi/#/swap

🟒 Connect Metamask New Wallet / Wallet Tesnet (Add RPC)
🟒 Request faucet
🟒 Swap to another Tokens
🟒 Add & remove liquidity pool
🟒 Repeat everyday or weekly

WeaveVM is a hyperscalable storage and DA-focused network that solves the EVM storage bottleneck and the problem of slow, expensive temporary DA.

πŸ“–Details & Guide : https://docs.wvm.dev/using-weavevm/network-configurations
πŸ’₯Thetan World #Airdrop (BSC)

πŸ’°Reward: Raidon NFT
Winners: All Participants

Link:
https://marketplace.thetanworld.com/marketplace/thetanbox

πŸ‘‰ Download Thetan wallet extension and save seedphrase

πŸ‘‰Create an account on Thetan Wallet

πŸ‘‰ Go to the link

πŸ‘‰ Claim the NFT
βœ… Done!

Note:
▫️ NFT Utility: Earn $5 in THG tokens daily with this free NFT.
▫️ Available on iOS & Android.
▫️ Backed by Animoca Brands.
Hlo guys how will all doing and happy new month
Here is another airdrop call rabbit.. it more like hamster
https://t.me/rocky_rabbit_bot/play?startapp=frId6122766255

Don't fade the above project
πŸ”₯1
Moses iluyemi
Hlo guys how will all doing and happy new month Here is another airdrop call rabbit.. it more like hamster https://t.me/rocky_rabbit_bot/play?startapp=frId6122766255 Don't fade the above project
Use this to get 2.5m you will just match it according to the above .. .. to get this click on enigma.... Leta today I will drop combo for rabbit
πŸ”₯2πŸ‘1
Forwarded from Tomarket Announcement
Connect your wallet.

Don't say I didn't tell you in advance.

@Tomarket_ai_bot
πŸ‘2
Fish 🐟🐟🐟 TONPET gaming is out guys .

Join up guys
https://t.me/TON_PET_Lets_swim_together_bot?start=Deeilus

Let's swim in the pool of success
πŸ‘4πŸ”₯3