FunnelEvo
22.5K subscribers
940 photos
88 videos
3 files
696 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Apa Strategi Marketing Yang Sesuai Untuk Bisnes Saya?

Soalan ni ramai orang tanya, tapi tak ramai yang cari jawapannya di tempat yang betul.

Lain bisnes, lain platform, lain market, lain “behaviour” pelanggan, lain strategi yang kita perlu guna..

Benda ni ramai je tahu, tapi masih ramai yang buat silap.

Dan, kalau salah pilih, buruk padahnya..

Anda boleh kerugian beribu-ribu ringgit, bersungguh buat marketing tapi produk tak laku-laku, jualan tak naik-naik!

Sebagai contoh..

Marketing untuk bisnes fesyen mungkin laju di TikTok, tapi untuk produk sakit sendi, mungkin tak berapa pergi..

Kalau bisnes anda ni, bila susah baru orang cari, mungkin anda boleh iklankan di Google / YouTube. InshaAllah lebih berkesan dan “cost-effective”.

Dan lain platform jualan pulak lain strategi marketingnya. Jual kat Shopee lain caranya, jual kat Whatsapp lain, jual kat website pun lain..

Sebab ni lah ramai usahawan PENING dan KELIRU bila nak belajar marketing!

Tak tahu.. Apa nak belajar? Kat mana nak belajar? Macam mana kalau terbeli “course” yang salah? Macam mana kalau terbuat strategi yang salah?

Haa.. Kalau anda ada masalah macam ni, kami nak tanya sikit.

Best ke best sangat kalau anda boleh belajar apa sahaja strategi yang anda nak dalam satu platform? All-in-one orang kata.

Suka ke suka sangat kalau anda hanya bayar satu harga, tapi anda boleh pilih nak belajar mana-mana ilmu yang anda perlukan, lengkap dari A-Z?

Ohsem ke ohsem giler kalau anda boleh dapat semua ni TANPA laburkan kos yang super mahal?

Dan paling best.. Anda siap boleh test dulu platform ni, bagus ke tak, ngam ke tak.. Kalau tak suka, tak perlu bayar lebih-lebih. Cancel je bila-bila.

Ada yang nak tahu?

Kalau nak tahu, komen “NAK TAHU!” kat bawah ni 👇🏻

Cukup 300 KOMEN kami kongsi terus.


#TambahJualan
#TambahPelanggan
#JomTambah
Jom main teka-teki sikit malam ni 😉

Siapa teka betul layak dapat hadiah bernilai RM299 secara PERCUMA tau! 😎

Jom teka kat bawah ni! 👇🏻

#TambahJualan
#TambahPelanggan
#JomTambah
Nampaknya ada beberapa orang yang jawab betul! Hehe 🤩

Nak tahu jawapannya? Stay tuned..
Secara rasminya..

FunnelEvo akan melancarkan "FunnelEvo+" tak lama lagi!

Sebutan: "FunnelEvo Plus"

(Tahniah kepada yang teka dengan betul semalam 🤩)
Save the date!
Tawaran luarbiasa tak masuk akal! WAJIB grab.
Sebentar saja lagi!

Pastikan anda bersama kami dalam sesi LIVE MEGA!

Tarikh : 22.1.2022
Masa : 10.00 pagi
Platform : Zoom

Dapatkan akses sekarang sebelum jam 9 pagi hari ini untuk dapatkan HADIAH USAHAWAN!

Klik sayanakhadiah.com

Dah mendaftar? Tulis JUMPA JAM 10!

In Sya Allah anda antara yang terpilih.

Ingat, jangan menunggu peluang. Tapi carilah, jadilah peluang itu.

#Allahpilihkita
#TeamFunnelEvo
🔴DILANCARKAN - TIKET SEMINAR EVOLUSI RM1!

Tawaran 24 jam sempena Hari Lahir Life mentor Tuan Fahdi Ghazali.

Peluang untuk anda berEVOLUSI ubah bisnes dan tahap hidup luar biasa 2022!

Dapatkan tawaran RM1 Sekarang!

100 pendaftaran terawal akan dapatkan ebook Sales Funnel Evolution secara percuma!

Bukan itu sahaja, anda juga akan mendapat 5 eBook yang lain juga. Antaranya:

1) Ebook Bisnes Model Untuk Survive RM1997
2) Ebook 10 Strategi Iklan Facebbok untuk Boostkan Keuntungan RM1997
3) Ebook 17 Strategi Marketing Jimat Kos RM1997
4) Ebook 29 Template Copywriting Headline Memukau RM1997
5) Ebook Real Case Study: Rahsia Agung Jana Jualan RM100K Secara Online RM1997

Dan anda juga berpeluang untuk memenangi SmartTV 50" di Seminar Evolusi pada 29 & 30 Januari ini.

Daftar sekarang di sayanakhadiah.com

Dah mendaftar tulis LOVE FUNNELEVO❤️

#TeamFunnelEvo
Warga FunnelEvo mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada life Mentor Tuan Guru Fahdi Ghazali!

Moga diberi kesihatan dan kekuatan untuk membimbing lebih ramai usahawan!

Kaulah inspirasi kami ❤️

#TeamFunnelEvo
Luaskan kuasamu!

Team FunnelEvo terbang jauh ke Johor Bahru!

Istimewa! Hari ini hari lahir life Mentor Fahdi Ghazali! Kemuncak jelajah Misi Jejak Usahawan FunnelEvo. Di mana nak jumpa Team FunnelEvo?

Tarikh : 22 Januari 2022
Masa : 8.30 malam
Lokasi : Griller Station , No 140a Jalan Saleh , 84000 Muar , Johor!

Ada orang Johor & Singapore yang bakal hadir?

Komen aiii

#JejakUsahawanFunnelEvo
FunnelEvo pinned a photo