1.81K members
164 photos
5 videos
8 files
Download Telegram
to view and join the conversation
Forwarded from Deleted Account
The account of the user that created this channel has been inactive for the last 5 months. If it remains inactive in the next 20 days, that account will self-destruct and this channel will no longer have a creator.
The account of the user that created this channel has been inactive for the last 5 months. If it remains inactive in the next 7 days, that account will self-destruct and this channel will no longer have a creator.
Forwarded from JTT BANK POSTING
Take care of Your Private Part!
Those yang ada masalah keputihan kronik dan berbau, boleh consider this Feminine Herbal Wash by JTT. Ianya dapat merawat secara keseluruhan with only 1 bottle!
.
Feminine Herbal Wash can solve your problem. FHW enriched with the purest of ingredients, our Feminine Herbal Wash is very refreshing for daily use. Hottest in town!
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Apa Bezanya FHW by JTT dengan Feminine Wash Yang Lain?
.
Ramai bertanya apa bezanya Feminine Herbal Wash by JTT ni dengan others feminine wash. Objekif setiap Feminine Wash yang ada di pasaran adalah mencuci dan membersihkan Miss ‘V’. But…Feminine Herbal Wash by JTT bukan sekadar mencuci Miss ‘V’ tetapi ada EXTRA BONUS ya.
.
Nak tahu Extra Bonus FHW? Take a time to contact our JTT Ambassadors today and get your intimate problems, SOLVED, SOON!
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Pernah tak rasa tak selesa waktu period? Rasa sentiasa tak bersih, rasa nak je mandi 24jam 😖 Kadang if ada bau yang tak best bau fishy 🥴 lagi lah stress. Segan, malu dengan orang sekeliling. Rasa insecure terus. Please ladies, give FHW a try. You re gonna LOVE it forever! Pasti setia!
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Ladies! Stop ignoring your lady bit! It’s about time that we pay more attention to our ‘friend’ down there and the Feminine Herbal Wash by JTT is just what you need. Feel refreshed and rejuvenated with our special blend of natural herbs. Pernah rasa nak marah-marah waktu datang bulan? hehehe its normal right... Try this and calm yourself on the spot! ITS AMAZING AROMA EVER.
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
COVER MOTION
Forwarded from JTT BANK POSTING
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
"Ke tepi.. ke tepiiii, i nak tunjuk sesuatu ni. hihi. The best Feminine Herbal Wash in the whole wide world. Adakah ianya terlalu clicheee? hahahaha NOPE! Tolonglah percaya, once you try wash ni, you takkan boleh move on dengan brand yang lain hiks. So, get JTT Ambassadors to advise you now! Something really good is coming in..."
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Pernah terfikir tak, rawatan bahagian intim di Spa Tradisional yang menggunakan Herba dan Rempah Ratus yang segar aroma tu? Or, kalau siapa yang pernah berpantang 44 hari tu, ada midwife yang bertauliah datang rumah untuk buat bancuhan dari akar kayu dan herba yang direbus kemudian digunakan untuk mencuci our private part?

Rasa bersih dan terjaga tau. Ibarat treatment tu kita boleh dapat setiap hari kalau kita guna FHW by JTT ni. Serious, you tak mungkin pernah terfikir ada product sebagus ni.. You all wajib tanya JTT Ambassador sekarang.. something BIG is coming!
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Siapa yang memang concern on product yang patut dan tak patut digunakan untuk private part, tolongggg lah try Feminine Herbal Wash by JTT ni.. You akan rasa macam OMG kenapa sebelum ni tak pernah tahu FHW ni hahahaha. Eh terpitching over pulak. BEST EVER! Must try! Something BIG IS COMING
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
Feminine Herbal Wash by JTT ni ada instant result, kesegaran dan bau herbal tu memang melekat sepanjang hari. Selain cooling effect, FHW ni juga membantu merawat kegatalan ringan, treatment yang terbaik untuk wanita-wanita selepas bersalin, atau yang masih belum berkahwin. Nak buat rebusan herba untuk guna dekat private part ni, kerja yang rumit. Tak perlu. Beli FHW by JTT je k lepas ni?
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt
Forwarded from JTT BANK POSTING
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Our Feminine Herbal Wash by Jamu Tun Teja is wayyyyyyy different than others 😛 because it demands many months of detailed research and many hours of delicate care and consideration to perfect!
.
YOU HAVE TO TRY IT TO BELIEVE IT. Hello FHW Lovers, this big one is for you! Purchase today from all JTT Ambassadors!
.
#feminineherbalwashbyjtt
#naturalbyjtt
#notyouraveragejamubrand
#naturallybeautifulbyjtt