Waitinglist Seminar Evolusi Februari 2021
6.75K subscribers
95 photos
3 videos
60 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Strategi No.2, cara keluar dari hidup stuck gaya Jack Ma.

Haa.. nak tahu apa strateginya? Jom Live di ZOOM Webinar sekarang!

Klik sini —> http://bit.ly/registerfinalAR
Buat Kedai Dobi pun alhamdulillah sampai ke Tanah Arab.

Nak dengar perkongsian beliau, jom join Live Amazing Rezeki sekarang!

Klik disini sekarang —> http://bit.ly/registerfinalAR
Macam mana nak motivate orang lain dengan bagus?

One simple words tapi sangat power bila anda buat perkara ini. Iaitu "Dengar".

Dengar lebih banyak berbanding cakap. Kenapa?

Ha.. jom baca perkongsian ini terutama anda yang ada team.

Baca disini —> https://bit.ly/2NmGKQ1
"Majoriti orang yang kurang berjaya bukan sebab dia tak tahu. Tapi dia mengambil masa untuk bertindak."

Setuju tak?

Bila anda ada 1 idea, anda perlu bertindak segera.

Sebab idea itu adalah 'Rezeki Buah Fikiran' yang Allah bagi.

Jangan tunggu masa yang sesuai. Atau tempat yang sesuai. Atau pun orang yang sesuai.

Tapi, bila dapat idea je terus execute. Terus buat phone call dekat orang yang related untuk tanya pendapat mereka.

Dan jika nak tahu idea kita tu bagus atau tak, buat Solat Istikharah. In sha Allah.. ada jawapan dalam tu.

Ingat, terus buat! Jangan bertangguh lagi.

Majoriti orang yang kurang berjaya bukan sebab dia tak tahu. Tapi dia mengambil masa untuk bertindak.

Jika anda nak tlebih tips bagaimana untuk menjemput rezeki musim PKP? Jom join Evolusi Sabtu & Ahad 28-29 Feb ini dengan saya. Pendaftaran dibuka sehingga Rabu ini jam 6 petang.

Klik www.evolusi.my untuk daftar sekarang!
"Stop hidup di masa lampau, start hidup di masa sekarang."

Orang yang tidak memaafkan orang lain bermakna, dia hidup di masa lampau.

Umpama anda termakan benda yang tak best semalam dan anda tak boleh nak tukarnya. Tapi, anda boleh tukar apa yang anda nak makan harini.

Yang lepas, lepas. Harini kita mulakan dengan azam baru. Semangat baru. Yang menyekat potensi kita sebenarnya disebab kita ada masalah hati.

Tak mahu maafkan orang.

Betul, Allah tu Maha Pengampun.

Kita istighfar mohon ampun, tapi kita sendiri tak nak maafkan orang lain.

Hebat sangat kah kita? Tepuk dada tanya iman.

p/s: InshaAllah pada Sabtu & Ahad depan 27-28 Februari 2021, saya akan berkongsi lebih tips rezeki luarbiasa sebegini di Seminar Evolusi: Rahsia Jemput Rezeki & Kekayaan.

Pendaftaran dibuka sehingga Rabu jam 6 petang.

Klik sini untuk daftar segera : www.evolusi.my
"Kita asyik belajar tapi tak buat, which is information overload."

Untuk berjaya, kita kena banyak buat. Bukan terlalu banyak fikir. Masalah orang kita, terlalu banyak idea, ambil buku & pen, kemudian tulis.

Cabarannya, idea yang kita tulis tu, kita tak execute. Lebih bagus, kita dapat 1 idea, terus buat walaupun sedikit.

Contoh dari Kota Bharu nak pergi Kuala Lumpur.

Kita fikir nak sampai ke Kuala Lumpur, tapi fikir punya fikir sampai seminggu, sebulan, malah ada setahun fikir je. Kalau kita tak buat langkah pertama. Maka kita tak akan sampai Kuala Lumpur

Bila kita bergerak, barulah sampai.

Belajar sesuatu?

p/s: in sha Allah, saya akan berkongsi lebih banyak tips rezeki luarbiasa di Seminar Evolusi, "Rahsia Jemput Rezeki & Kekayaan" pada Sabtu & Ahad depan 27-28 Februari 2021.

Pendaftaran akan dibuka sehingga Rabu ini jam 6 petang.

Nak join boleh klik link ini sekarang : www.evolusi.my
Salah satu cara untuk dapatkan rezeki adalah dengan silaturrahim.

Kelebihan silaturrahim ni bukan dapat kenal dengan orang lain je, tapi boleh memanjangkan usia dan luaskan rezeki anda.

Baginda SAW bersabda: "Sesiapa yang ingin diperluaskan rezeki dan dipanjangkan umurnya, maka hendaklah dia menghubungkan silaturahim." (Riwayat al-Bukhari)

Macam mana menyambung silaturahim boleh memanjangkan umur?

Bila kenal ramai orang, pergaulan kita jadi semakin luas. Maka, lebih ramai orang boleh mendoakan kebaikan selagi mana kita tak buat jahat kepada mereka.

Indah kan hidup ni? Bukan boleh berkenalan sahaja tapi boleh menjadi sumber penarik rezeki.

Belajar sesuatu?

p/s: Saya akan berkongsi lebih tips rezeki luarbiasa sebegini di Seminar Evolusi: Rahsia Jemput Rezeki & Kekayaan pada Sabtu & Ahad depan 27-28 Februari 2021.

Pendaftaran dibuka sehingga Rabu jam 6 petang.

Klik disini untuk daftar sekarang : www.evolusi.my
[AKAN DITUTUP] Pendaftaran Seminar Evolusi Akan Ditutup 2 Hari Lagi!

Mungkin anda tertanya-tanya, kenapa sampai 2 hari?

Selama ini kita berusaha keras mencari rezeki. Siang dan malam. Bertahun-tahun lamanya.

Melalui seminar ini, saya akan berkongsi cara mudah menjemput rezeki tanpa perlu bersusah bekerja keras siang dan malam semata-mata untuk teruskan kehidupan anda.

Bukankah lebih mudah jika kita meminta dengan Yang Memberi Rezeki berbanding meminta pelanggan membeli dengan kita?

Jadi, jom daftar ke Seminar Evolusi pada 27 & 28 Februari ini, pendaftaran dibuka sehingga Rabu jam 6 petang.

Daftar Disini : www.evolusi.my
Pendaftaran Seminar Evolusi Akan Ditutup Esok, Rabu 24/2/2021 Jam 6 Petang!

Kenapa ada orang buat kerja sikit tapi dapat banyak?

Dalam Pareto Law, 20% kerja menghasilkan result 80%.

Buat 20%, result 80%. Bukan terbalik.

Apa rahsia 20% tu? Saya akan kongsi di Seminar Evolusi Sabtu & Ahad ini in sha Allah.

DAFTAR SEKARANG di https://evolusi.my/
LAST CALL 📢 !! PENDAFTARAN DITUTUP 6PM ❗️

Masih "Struggle & Stuck" dengan rezeki hidup dan bisnes? Dah buat macam-macam usaha tapi result tak seperti yang anda nak?

Jom bersama dalam Seminar Evolusi 27 & 28 Februari ini jika anda serius nak lakukan perubahan hidup dan selamatkan bisnes anda.

Jika anda belum mendaftar, klik link dibawah sekarang!

—> https://evolusi.my/
—> https://evolusi.my/
—> https://evolusi.my/
🔴 LIVE - Coach Afiq dah Live. Jom join sekarang untuk berpeluang memenangi 2x iPad secara PERCUMA!

Klik sini —> https://bit.ly/3slfujJ
[LAST CALL] 3 JAM SAHAJA LAGI PENDAFTARAN SEMINAR EVOLUSI AKAN DITUTUP!

Anda masih lagi skeptikal untuk daftar ke Seminar Evolusi? Mungkin anda rasa seminar kali ni bukan menjadi keperluan anda untuk berubah walaupun anda sedang "Struggle & Stuck" dengan hidup dan bisnes anda sekarang.

Saya tak menjanjikan result yang betul-betul bagus lepas anda belajar. Tapi saya yakin jika anda lakukan dengan konsisten, pasti anda boleh dapat result sepertimana yang anda nak bahkan mungkin dapat lebih.

Jika anda serius nak bersama saya dalam Seminar Evolusi pada 27 & 28 Februari, daftar disini sekarang --> https://evolusi.my/
[AKAN DITUTUP] 1 JAM SAHAJA LAGI PENDAFTARAN SEMINAR EVOLUSI AKAN TAMAT!

Ada lagi ke yang nak join tapi tak daftar lagi?

1 Jam terakhir ini akan menjadi penentu anda samada join Seminar Evolusi ataupun tidak. Anda yang buat keputusan untuk diri anda. Jika anda rasa Evolusi kali ini adalah tempat untuk anda berubah.

Jom bersama saya dalam Seminar Evolusi pada 27 & 28 Februari, daftar disini sekarang --> https://evolusi.my/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Lagi 24 jam sahaja untuk EVOLUSI! Saya serius excited nak jumpa 3500 orang esok dan lusa. Fuh! InsyaAllah. Semoga kita diberi kesihatan dan kelapangan untuk belajar esok. 😊

Cer komen sket dibawah. Anda akan live dari mana esok?
Forwarded from Evolusi Rahsia Jemput Rezeki & kekayaan 27-28 Nov (Hall D)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Saya ada pesanan untuk 3500 peserta EVOLUSI esok. Make sure kalau boleh pakai earphone. Sbb ada 1 aktiviti untuk anda FOKUS dan x ada gangguan dari bunyi luar. Okay! Boleh ke boleh? 😉
Forwarded from Evolusi Rahsia Jemput Rezeki & kekayaan 27-28 Nov (Hall D)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Kita jumpa kejap lagi okay! Make sure sedia. Ingat adab belajar. Pakai pakaian elok, pastikan bersih. Tempat belajar elok. X ada gangguan. Siapkan earphone siap2. Kalau ada urusan family, urus dan masuk kelas dengan tenang. InsyaAllah.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
SURPRISE ❗️❗️

Guys... Berapa ramai yang daftar THE 100X & dah dapat hadiah FunnelEvo Box ni?

Surprise tak? hehe.. 😎

So kepada sesiapa yang dah dapat, cer komen sikit "Saya dah!" dan sharekan link posting anda disini ye.. 👇🏼

Nanti boleh menang hadiah lagi.. 😁