Ephyra HQ (Official)
124 subscribers
6 photos
3 links
Ephyra (HQ) Official Channel.
Download Telegram
Channel created
Channel name was changed to «Ephyra HQ (Official)»
Channel photo updated
Terima kasih kepada yang join Channel Telegram Ephyra HQ ini.

Ini adalah satu-satunya channel Official (rasmi) Ephyra HQ (Oceanlife Marketing Sdn Bhd).

Anda akan mendapat banyak kelebihan dengan join channel ini seperti info semasa EPHYRA dan promosi-promosi semasa.

Di channel ini, kami akan kongsikan info produk, tips, testimoni, offer semasa (sale) dan lain-lain yang berkaitan.

Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi kami melalui talian utama, hotline atau emel seperti di bawah:

Tel: 03-41417889

Hotline:
019-7521665 (Yana)
019-3800779 (Jiha)
019-6938500 (Jiji)
019-7373770 (Aisyah)
019-6628500 (Jaja)
019-7519433 (Kim)

Emel: oceanlife2u@gmail.com

Web: https://ephyra2u.com

FB: https://facebook.com/EphyraOceanlife2u

IG: https://instagram.com/ephyra2u
Ephyra HQ (Official) pinned «Terima kasih kepada yang join Channel Telegram Ephyra HQ ini. Ini adalah satu-satunya channel Official (rasmi) Ephyra HQ (Oceanlife Marketing Sdn Bhd). Anda akan mendapat banyak kelebihan dengan join channel ini seperti info semasa EPHYRA dan promosi-promosi…»
Tiada alasan untuk tidak kekal cantik.
👆 Di bulan puasa pun boleh minum 8 gelas air. Ini caranya. 😍
Pengumuman!

1. Jika anda belum sempat melakukan pembelian dengan harga promo SALE, anda boleh lakukan pembelian di website ephyra2u.com (harga promo tamat 31 Mei 2020).

Segala pembelian selepas 16 Mei 2020 akan mula diproses bermula 1 Jun 2020.

2. Bagi yang berdekatan dengan EPHYRA HQ (Danau Kota, Setapak), anda boleh dapatkan produk EPHYRA dengan walk-in, tetapi perlu maklumkan kepada kami terlebih dahulu sebelum walk-in.

Hotline:
019-7521665 (Yana)
019-3800779 (Jiha)
019-6938500 (Jiji)
019-6628500 (Niza)
019-7519433 (Kim)

3. Anda juga boleh dapatkan produk EPHYRA melalui ejen-ejen sah EPHYRA yang berdekatan.

4. Produk yang telah SOLD OUT di HQ:

Ephyra Skin Snow

Ephyra Lip Matte (Warna yang tiada stok)
- Cranberry Quinn
- Lil' Pumpkin
- Madly Brown
KINI DILANCARKAN!

EPHYRACARE HAND SANITIZER 30 ML

RM7 sahaja satu.
Beli 3, hanya RM20.

Order terus di sini: https://ephyra2u.com/hand-sanitizer-30ml

Dapatkan sekarang selagi stok masih ada.

Berdaftar dengan KKM.
Kecil. Mudah dibawa di mana-mana.

Beli untuk setiap ahli keluarga atau semua staf anda.

Order terus di sini: https://ephyra2u.com/hand-sanitizer-30ml

NAK KULIT CANTIK, MESTI KENA DGN CARA YG BETUL
.
Harini sis share dgn korg step yg betul utk cuci muka. Slalu kita akan tonyoh je muka tanpa arah kan.. so lpsni korg dah bleh praktikkan cara yg betul ni 😁
.
.
Tambah plak pkai dgn sabun EPHYRA SKIN BAR, confirm merecik recik buih di muka tu & makin feloles lah nanti 😍