Empire Sauna Official
52 subscribers
115 photos
13 videos
69 links
Empire Sauna - Wakil Ejen Sah Sumosauna.
Produk Sauna Mudah Alih terkenal di Malaysia.

Layari www.empiresauna.com

Atau; boleh whatsApp kami : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1
Download Telegram
Stok terhad untuk Duit Raya!
Beli Set Sauna & anda berpeluang untuk dapat Duit Raya!

Dah makan banyak kan raya ni?
Hehe..
Makan makan jugak…
Raya raya jugak…
Jom bakar kalori & rehatkan badan dengan Sumosauna!

β€œπ‘©π’†π’“π’”π’‚π’–π’π’‚ π’–π’π’•π’–π’Œ π’”π’Šπ’‰π’‚π’•. 𝑲𝒖𝒓𝒖𝒔 𝒂𝒅𝒂𝒍𝒂𝒉 𝒃𝒐𝒏𝒖𝒔 π’–π’π’•π’–π’Œ 𝒂𝒏𝒅𝒂"

……………….……………….……………….……………….……

πŸŒ€ 𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 𝐒𝐄𝐓 π’π”πŒπŽπ’π€π”ππ€

βœ… 𝑺𝒆𝒕 π‘Ίπ’–π’Žπ’π’”π’‚π’–π’π’‚ 𝑷𝑹𝑢 :
𝐁𝐒𝐚𝐬𝐚 : π‘πŒπŸ‘πŸ—πŸ—
(Postage RM20 SEM | RM65 SS)

βœ… 𝑺𝒆𝒕 π‘Ίπ’–π’Žπ’π’”π’‚π’–π’π’‚ 𝑷𝑹𝑢 𝑴𝑨𝑿 :
𝐁𝐒𝐚𝐬𝐚 : π‘πŒπŸ’πŸ’πŸ—
(Postage RM20 SEM | RM65 SS)

**Semua product Sumosauna mempunyai warranty
……………….……………….……………….……………….……

𝑨𝒏𝒅𝒂 π’”π’Šπ’‰π’‚π’•, 𝒂𝒏𝒅𝒂 π’„π’‚π’π’•π’Šπ’Œ.
π‘†π‘’π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘Ž π‘ π‘’π‘šπ‘’π‘™π‘Žπ‘—π‘Žπ‘‘π‘–!

π–π‘πšπ­π¬π€π©π© π’πžπ€πšπ«πšπ§π !

……………………………..……………………………..

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/

π™Ήπš˜πš’πš— π™²πš‘πšŠπš—πš—πšŽπš• π™²πš˜πš–πš–πšžπš—πš’πšπš’ πšƒπšŽπš•πšŽπšπš›πšŠπš– : https://t.me/empiresaunaofficial

#empiresaunaofficial
#TheHeartOfWellness
#wellnessjourney
#sumosaunahq
Special Offer untuk anda yang buat Pembelian Set Sumosauna PRO di website www.empiresauna.com SAHAJA.

Selagi stok masih ada.

……………………………..……………………………..

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/
🚨SUMO OPPA

Sumosauna HQ kini menampilkan keluaran produk terbaru yang sangat comel dan menarik perhatian mata yang memandang.

Sumosauna memperkenalkan Sumo Oppa dengan hanya berharga RM49 untuk harga pengenalan yang disertakan bersama kotak dan paper beg secara percuma!

Mengapa perlu dapatkan Sumo Oppa?

🀍 Material yang fluffy dan lembut
🀍 Penyerapan yang memuaskan
🀍 Digunakan semasa sedang bersauna
🀍 Digunakan sebagai selimut atau tuala bagi kanak kanak
🀍 Sesuai dijadikan hadiah lagi lagi berpantang

……………………………..……………………………..

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Happy weekend semua!
Jom bersauna sambil ditemani kucing. 😍
Hihi.

Seronok bila ada Sumosauna kat rumah sebab...
βœ… Jimat masa.
βœ… Tak perlu keluar rumah.
βœ… Aurat terjaga.
βœ… Anak anak depan mata.
βœ… Modal sekali tapi boleh pakai berkali kali.
βœ… Boleh dapat duit dengan sewakan kepada orang lain.

Dapatkan set Sumosauna sekarang sementara
promosi masih ada!

WhatsApp kami sekarang ye!

……………………………..……………………………..

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/
FREE SHIPPING untuk pembelian RM100 ke atas untuk produk sumosauna. Jangan lepaskan peluang ni! πŸ˜‰

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

#sumosaunahq #empiresaunaofficial
Salam Jumaat semua! πŸ€πŸ’›
Lagi berbaki berapa hari je lagi nak masuk Bulan Ogos!

Kita bagi Pre Promo untuk SUMOTOX❗️
Sumotox ni memang detox yang terbaik setakat ni yang kami sendiri guna.
Pernah kan..

Anda minum air detox yang ada kat pasaran,
yang perut memulas mulas sampai berpeluh bagai..
Sampai makan hari nak baik masalah ceri-beri❓
Hehe..

Detox dari Sumosauna dibuat dari 100% natural ingredient & mmg sangat sangat bantu untuk anda bersihkan usus.
Kesan seawal 8 jam.
Minum malam, siang dah buang. Selesai.
Tak de sakit perut berhari.

Nak tau❓

⚠️ 4 𝑻𝒂𝒏𝒅𝒂 𝒖𝒔𝒖𝒔 π’Œπ’Šπ’•π’‚ 𝑻𝑨𝑲 𝑺𝑰𝑯𝑨𝑻;
1. Kerap mengalami masalah penghadaman (Kembung, berangin, cirit birit, sembelit)
2. Lemah imuniti badan (Kerap jatuh sakit)
3. Masalah kulit (Jerawat, Eczema)
4. Perubahan berat badan

So, kalau anda ada masalah masalah kat atas,
perlu sangat untuk anda amalkan Sumotox.

……………………………..……………………………..

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1
Isteri anda dalam pantang?
Atau menunggu hari untuk sambut cahaya mata?
Ini berita baik untuk anda, encik suami!

Bermula 1.10.2022 sehingga 10.10.2022,
Empire Sauna akan lancarkan
CASH BACK sebanyak RM50
untuk setiap pembelian Set Sumosauna PRO
(Baby Pink Sahaja).

Bukan tu je tau…
Anda akan dapat pelbagai TAMBAHAN free gift menarik,
antaranya ialah;
β€’ 3pcs Sumo Herbs (yang bernilai RM24); atau
β€’ 1 set Face Towel & Headband (yang bernilai RM50); atau
β€’ 3 Sachet Sumo Tox (yang bernilai RM24)

Dan…
Selagi stok masih ada.
Siapa cepat, dia dapat.

Apa tunggu lagi encik suami…?
Masa isteri dalam pantang ni lah anda boleh manjakannya dengan bersauna.
Bagi dia rehatkan badan, restore balik energy & cantikkan balik badan isteri.
Kalau bukan anda encik suami yang invest untuk isteri…
Siapa lagi kan? πŸ˜‰

WhatsApp kami sekarang.
Pembelian harini, akan terus kami bagi Cash Back RM50.

……………….……………….………………

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1
ANNIVERSARY PROMO (25/10/2022 - 31/10/2022)

Haluuu haluuu pelanggan tercinta πŸ’›πŸ€πŸ«°

Sempena Anniversary CEO Sumosauna; Kak Bi dan TP yang ke-9 tahun, Sumosauna HQ belanja anda sebagai pelanggan tercinta sebanyak 9% diskaun bagi selected item iaitu:

❀️ Sumosauna Pro (selain Baby Blue dan Pearl Silver)
❀️ Sumosauna Pro Max
❀️ Sauna Sakura Edition
❀️ Sumotox
❀️ Granoila Anniversary (4 pcs)

Cepat WhatsApp direct kami!
Sebelum kehabisan!

Cepat tau.. WhatsApp sekarang !πŸ«°πŸ€πŸ’›

……………….……………….……………….………………

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/

#empiresaunaofficial
#berpantang
#sauna
#sumosauna
#sumosaunajbyayangnasir
#sumosaunabukansaunabiasabiasa
#sumosaunahq
#saunamurah
#mandipeluhkawkaw
#bangkitsurirumah
#WanitaBangkitBerniaga2021
YEAR END SALE❗️
Waaahhhh kejap je dah hujung tahun 2022.
Apa lagi kan…
Masa ni lah nak rebut peluang
harga yg lebih berbaloi dan tidak masuk akal dari SUMOSAUNA❗️

Untuk set sauna akan diberikan freegift Oppa,
pihak HQ akan beri tanpa kotak ye 🫰

Granoila adalah pre order.
ETA 7 hari selepas order.

Jangan lepaskan peluang selagi stok masih ada 😍

WhatsApp kami sekarang tau❗️
Sekarang….β—οΈβ˜ΊοΈπŸ€πŸ’›

……………….……………….……………….……………….……

πš†πš‘πšŠπšπšœπ™°πš™πš™ : https://wa.me/message/BPUYNEC66UNBF1

πš†πšŽπš‹πšœπš’πšπšŽ : www.empiresauna.com

π™ΌπšŠπš”πš•πšžπš–πšŠπš πš‹πšŽπš›πš”πšŠπš’πšπšŠπš— πšπš›πš˜πš™πšœπš‘πš’πš™ : https://www.empiresauna.com/jana-pendapatan-bersama-kami/

#empiresaunaofficial
#berpantang
#sauna
#sumosauna
#sumosaunajbyayangnasir
#sumosaunabukansaunabiasabiasa
#sumosaunahq
#saunamurah
#mandipeluhkawkaw
#bangkitsurirumah
#WanitaBangkitBerniaga2021