EmasKini.com
1.07K subscribers
991 photos
34 videos
3 files
893 links
Info Emas PublicGold & PGMall

WhatsApp > http://emaskini.wasap.my
Website >> www.emaskini.com

๐Ÿ‘‰Register PublicGold > bit.ly/daftarpublicgold2021
๐Ÿ‘‰Register PGMall > bit.ly/joinpgmall

Sabri Ahmad
Code Introducer : PG000428
Download Telegram
to view and join the conversation
Simpan ASET EMAS melalui kaedah mudah,cepat & selamat ( #AkaunEmas #GAP๐Ÿ‘‰ emaskini.com/gappg )
-
Kalau bukan hari ini,bila lagi ? Aset mudah di miliki & bernilai sepanjang zaman..

Moga bermanfaat ๐Ÿ˜.Saya bantu secara PERCUMA ๐Ÿ‘‡

Sabri ๐Ÿ‘‰ http://emaskini.wasap.my

๐Ÿ‘‰๐ŸŒ www.emaskini.com
Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Design Variant Baru Covid Delta.

Ini design terkini saya keluarkan dari akaun emas GAP.Design-design 1gram keluaran Public Gold biasanya #LimitedEdition .

Mudah ada simpanan emas Public Gold.Boleh simpan sikit-sikit dalam akaun dan kalau rasa nak simpan sendiri boleh keluarkan fizikal bermula minimum 1gram sehingga tiada maksimum ๐Ÿ˜.

Berapa sikit nak mula tu ? RM100 jer, boleh dapat 0.XXXX gram.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Simpan ASET EMAS melalui kaedah mudah,cepat & selamat ( #AkaunEmas #GAP๐Ÿ‘‰ emaskini.com/gappg )
-
Kalau bukan hari ini,bila lagi ? Aset mudah di miliki & bernilai sepanjang zaman..

Moga bermanfaat ๐Ÿ˜.Saya bantu secara PERCUMA ๐Ÿ‘‡

Sabri ๐Ÿ‘‰ http://emaskini.wasap.my

๐Ÿ‘‰๐ŸŒ www.emaskini.com
Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
GOLDBAR 1GRAM DESIGN ROLLING.

Cara betul simpan emas beli banyak kali, bukan sekali seumur hidup ๐Ÿ˜.

"Beli 1gram setiap bulan lebih baik berbanding beli 10gram setiap tahun."

Koleksi design #1gram1bulan bakal keluar hujung minggu ni ๐Ÿ‘‡.
Design ni boleh di keluarkan melalui akaun emas GAP dan ada di #PGMall.

Nak ada akaun emas GAP, boleh mula serendah RM100.
Nak ada akaun PGMall, boleh daftar PERCUMA jer.

Tanya jer ๐Ÿ‘‡

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ROLLING

Design terkini goldbar 1gram boleh di keluarkan melalui akaun emas GAP atau boleh terus order di PGMall.

Link PGMall >
https://pgmall.my/New-Launch--Public-Gold-Bullion-Bar-PG-1g-Au-9999-24K-Gold-Rolling71671721742061?referralPgCode=support@emaskini.com

Bagi mereka yang belum ada akaun emas GAP boleh baca di www.emaskini.com/gappg atau ๐Ÿ‘‡

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Semua orang ada cita-cita nak ada simpanan.Beza cita-cita setiap orang, tahap kemampuan dan usaha.

Mula dulu ikut kemampuan dan buat sampai jadi tabiat.Cekalkan hati, InshaAllah berjaya.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
My First Goldbar.Dapatkan koleksi ini sebelum habis ๐Ÿ˜

Ready now di #PGMall >> https://pgmall.my/New-Launch--Public-Gold-Bullion-Bar-PG-1g-Au-9999-24K-Words-First-Gold-Bar65342661750687?referralPgCode=support@emaskini.com

dan boleh beli dengan harga lebih rendah melalui akaun emas GAP hari ini.Hubungi ๐Ÿ‘‡

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Simpan ASET EMAS melalui kaedah mudah,cepat & selamat ( #AkaunEmas #GAP๐Ÿ‘‰ emaskini.com/gappg )
-
Kalau bukan hari ini,bila lagi ? Aset mudah di miliki & bernilai sepanjang zaman..

Moga bermanfaat ๐Ÿ˜.Saya bantu secara PERCUMA ๐Ÿ‘‡

Sabri ๐Ÿ‘‰ http://emaskini.wasap.my

๐Ÿ‘‰๐ŸŒ www.emaskini.com
Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Sifu saya pesan dulu-dulu dan terbukti betul sekarang.

"Belum ada simpanan kecemasan minimum 6 bulan gaji, elakkan diri dari pelaburan & nafsu kehendak."

Fokus buat simpanan dulu.Kalau setiap kali simpan duit kertas gagal.Tukar kaedah simpan dalam bentuk emas fizikal.Berjaya simpan 1 gram sebulan pun dah ok.

Haa gitu ๐Ÿ˜‰.Moga bermanfaat ๐Ÿ˜.Saya bantu secara PERCUMA ๐Ÿ‘‡

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Alhamdulillah.

Koleksi design Masjid Series goldbar 1Gram yang terkini selamat mendarat hari ini.Item ni saya keluarkan dari akaun emas GAP Public Gold.

Memang kecil 1gram emas jika nak di bandingkan dengan 1kilo.Tak cukup 1gram tak cukup 1 kilo kan.Bak kata pepatah Melayu, sikit sikit, lama lama jadi bukit.

Nak ada akaun emas GAP, sangat mudah dan sangat murah.Ada seratus pun dah boleh mula.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Simpan ASET EMAS melalui kaedah mudah,cepat & selamat ( #AkaunEmas #GAP๐Ÿ‘‰ emaskini.com/gappg )
-
Kalau bukan hari ini,bila lagi ? Aset mudah di miliki & bernilai sepanjang zaman..

Moga bermanfaat ๐Ÿ˜.Saya bantu secara PERCUMA ๐Ÿ‘‡

Sabri ๐Ÿ‘‰ http://emaskini.wasap.my

๐Ÿ‘‰๐ŸŒ www.emaskini.com
Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
#1GRAM1BULAN

Simpan cara kita.Sikit atau banyak belakang cerita.Paksa diri buat sampai jadi.Mulanya susah, senang bila dah jadi tabiat.

Dapat gaji/komisen/untung bisnes, cepat-cepat alihkan kepada aset emas.Boleh simpan seratus setiap bulan dah cukup baik berbanding tak simpan langsung.

Hari ni RM270, dapat 1Gram.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
๐ŸŽ‰๐’ซ๐’ถ๐“Ž๐“Œ๐‘’๐‘’๐“€ ๐ต๐‘œ๐“ƒ๐’ถ๐“ƒ๐“๐’ถ with
๐™๐™ง๐™š๐™š ๐˜ฟ๐™š๐™–๐™ก๐™š๐™ง๐™จ๐™๐™ž๐™ฅ ๐™‹๐™ง๐™ค๐™ข๐™ค๐ŸŽ‰

Become ๐๐จ๐ซ๐ฆ๐š๐ฅ ๐ƒ๐ž๐š๐ฅ๐ž๐ซ at ๐—ฅ๐— ๐Ÿฏ๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ now๐Ÿ™Œ
๐Ÿ“ข๐™‰๐™ค๐™ง๐™ข๐™–๐™ก โ–ถ๏ธ Min purchase RM๐Ÿฏ,๐Ÿฌ๐Ÿฌ๐Ÿฌ
๐Ÿ“ข๐™‹๐™ง๐™ž๐™ค๐™ง๐™ž๐™ฉ๐™ฎ โ–ถ๏ธ Min Purchase RM๐Ÿ“,๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ

with ๐Ÿ ๐”๐ง๐ข๐ช๐ฎ๐ž ๐’๐ž๐ญ๐ฌ for ๐’ซ๐’ถ๐“Ž๐“Œ๐‘’๐‘’๐“€๐ŸŽ‰
๐—™๐—ฟ๐—ผ๐—ป๐˜๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ฒ๐˜ (๐—ฅ๐— ๐Ÿฒ๐Ÿญ๐Ÿด with ๐—ฅ๐— ๐Ÿด๐Ÿฎ ๐—ข๐—™๐—™)
๐๐Œ ๐’๐ž๐ญ (๐—ฅ๐— ๐Ÿฐ๐Ÿฒ๐Ÿด with ๐—ฅ๐— ๐Ÿญ๐Ÿฏ๐Ÿฎ ๐—ข๐—™๐—™)

๐Ÿ›’๐†๐ž๐ญ ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ๐ฌ ๐‡๐ž๐ซ๐ž๐Ÿ›’
PG Gold Museum https://pgmall.my/PG-Gold-Museum?referralPgCode=support@emaskini.com

Maklumat detil > www.wasap.my/60107890916/promodealer

#Emaskini #PublicGold
RM2700 SETAHUN MENYIMPAN.

Ini hasilnya konsisten & lawan nafsu kehendak.Kalau simpan duit bermula Januari 2021 sehingga Januari 2022 belum tentu ada sebanyak ni.

Kalau nak tahu nilai semasa goldbar 10gram ini lebih kurang RM2700.00.Bagi sesetengah orang nilainya kecil tapi besar bagi mereka yang belum pernah ada simpanan.Tahniah pada pemiliknya ๐Ÿ˜‰

Agak-agak kalau duit kertas RM2700.00 ada dalam simpanan, berapa lama boleh bertahan ya ๐Ÿ˜.

Bahagia cara kita.Menyimpan cara kita.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas
Nak menyompan emas sedikit atau banyak tidak penting, yang penting adalah kesedaran untuk menyimpan telah ada dan sudah mula.

Sabri Ahmad
http://emaskini.wasap.my
www.emaskini.com

Dapatkan info terkini di Telegram Channel Emaskini ๐Ÿค— > http://t.me/emaskini
#Emaskini
#EmpireEmaskini
#PublicGold
#PG1M
#PGMall
#AsetEmas