AIRDROP KILAT
12.4K subscribers
19.2K photos
245 videos
26 files
17.2K links
Welcome To AIRDROP KILAT

Groups

Owners: @czios
Bussiness dm :
@czios
@szhyxt
@slasher_03
@Ethmaximal
Download Telegram
OnyxArches
Reward 150 OXA (~$7) for 500 Random Winners


Start https://t.me/OnyxArchesAirdropBot?start=5700083879
Complete All Task
Submit SOL Address
✔️ Done
👍6
Raven Quest - Reward 10M $QUEST
https://ravenquest.io/register/ref/34067

- Register Account
- Download Games (PC Only)
- Login Your Account
- Play Games & Complete Quest

Check Your $QUEST Here
https://ravenquest.io/en/leaderboard

🕟 Deadline 7 September.

Details
https://x.com/RavenQuestGame/status/1828598892205613353?t=ZJWLCYVPZyNvgliDea5jkg&s=19
5👍1
ngapain ya enk nya
👀2🗿1
KHUSUS BUAT YG KEMARIN WD DOGS KE BYBIT
isi form ini buat dapetin 20$ random

FORM IN HERE

Here are the answers to the Bybit Quests:
1: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.

2. What inspired the creation of DOGS and its symbolic figure, Spotty?
Answer: A sketch at a charity auction to aid orphanages.

3. What is one of the main goals of the DOGS cryptocurrency project?
Answer: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.

4. How does DOGS incentivize Telegram premium subscribers?
Answer: By giving extra rewards for participation.

5. How do users primarily earn DOGS tokens in the Dogs mini-app?
Answer: Through various activities on the Dogs Telegram channel.

6. What factors influence the amount of DOGS tokens a user receives?
Answer: The user's Telegram account age, subscription status, and OG status.

7. What is a standout feature of the DOGS token distribution method?
Answer: It is intricately tied to user engagement on Telegram.

8. What is the requirement for new users to be eligible for the 1,925,000,000 DOGS prize pool during the Token Splash event?
Answer: Accumulate a deposit of 1,000,000 DOGS or deposit a minimum of 100 USDT

9. What is the maximum number of DOGS tokens a user can earn from the 550,000,000 DOGS prize pool during the trade period?
Answer: 30,000,000 DOGS.

10. How many DOGS tokens can an affiliate earn for each qualified referee during the DOGS x Referral Boost event?
Answer: 25,000 DOGS.
👍23🤣1
AIRDROP KILAT
Claim bang dapet berapa 😁😁👍 jangan kaget
🙂
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁1
Forwarded from ᴊᴀᴄᴋ | Kosuro
Makasih
🤣18😁1
Forwarded from IPIN
ni 800juta
🤣14🐳6
If you’re here, you’re early! Get in on the Aptos Connect Early Adopters Mint for your commemorative NFT today—free for our biggest fans

- Go to HERE
- Connect With email
- Click MINT [FREE]
🐳8
Parah IPIN
🤣17🐳2😁1
🔥10🐳2👍1
Berikan kata kata semangat
🐳6🤣3😁1
Ini penyemangat
🐳9🤣4😁2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
selebrasi makan lampu 🗿
🤣11🗿3
AIRDROP KILAT
Aptos normal
Pake fee sekarang
🐳31
Thetan Free 1 NFT
You can use the free NFT to earn $5 in THG tokens / day on Game

➡️ Claim : https://marketplace.thetanworld.com/marketplace/thetanbox?utm_source=Web3AA&utm_medium=Tele&utm_campaign=PromotenewNFTs

Create Thetan Wallet
Thetan Wallet Extension
Create Game Account
Link Wallet
LFG

📖Game available on iOS and Android
👍5🔥3🐳1