AIRDROP KILAT
12.4K subscribers
19.2K photos
245 videos
26 files
17.2K links
Welcome To AIRDROP KILAT

Groups

Owners: @czios
Bussiness dm :
@czios
@szhyxt
@slasher_03
@Ethmaximal
Download Telegram
sudah kuduga😂
🤣9👍1😁1
AIRDROP KILAT
sudah kuduga😂
setelah dihack terbitlah undur,udh basih cok drama kek gini minimal bikin lah drama yg fresh,mati kek dev nya gitu
🤣10
Tern Testnet - Collect BRN Points
https://bridge.t1rn.io

- Connect Metamask
- Swap"
- Done

Check Your BRN Here
https://bridge.t1rn.io/rewards

Bridge Sepolia to ARB Sepolia: Here

📌 1x Swap = 1 BRN Points
📌 Backed by Polychain
👍12🔥2
AIRDROP KILAT
Cek Alokasi Counter Fire http://counterfire.games/assets
$CEC dah open deposit tu ke Bitget vesting 50%
🤣5👍2
AIRDROP KILAT
Claim Free Reverse Role on Story Protocol Discord Join : https://discord.gg/storyprotocol Go to Announcement React the Red Card Emoji Check your Role Benefit ? Unknown , maybe soon
Update Story Testnet
https://staking.story.foundation

- Claim Faucet: Here
- Stake to 5 different validators
- DON'T stake to a validators that has "0% Commision"

Claim IP Role
https://bot.story.foundation

Ecosystem (Optional)
- Mint Color NFT: Here
- Swap & Add LP: Here
- Borrow: Here
🔥6
📈 Bitrue Introduce DOGS Deposit Contest 🐶

🗓 27/08/2024 - 03/09/2024

😎 Deposit $DOGS now to share 3,000,000 $DOGS (maximum 150,000 $DOGS per user)

🚩 Register Bitrue account with AIRDROP KILAT (WWZHWZH)

🚩 Click partitipate the event

🚩 Net deposit $DOGS

⚠️ Users need to be in the top 20 on the leaderboard to receive rewards. $DOGS rewards correspond to $DOGS deposited

📈 Bitrue Social Media:

🤝 TG Channel👌 Twitter
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍4🔥2🐳2
Bang
🤣10🐳3
Bang
AIRDROP KILAT
Bang
Pondasi rumput
🤣9😁2
Forwarded from For Real🦴🆓
Jungle Land bang @czios
🐳6👍3
AIRDROP KILAT
Tern Testnet - Collect BRN Points https://bridge.t1rn.io - Connect Metamask - Swap" - Done Check Your BRN Here https://bridge.t1rn.io/rewards Bridge Sepolia to ARB Sepolia: Here 📌 1x Swap = 1 BRN Points 📌 Backed by Polychain
Supply BRN cuman 100M nanti di convert ke TRN Tokens (no vest)

Backed sama fundingnya lumayan gud juga jdi mending jadiin daily aja misalnya perhari 1000tx 🤓
🐳8
Curvance Incentivized Testnet
https://app.curvance.com

- Connect Metamask
- Click "Faucet" > Claim All
- Click "Notification"
- Complete Testnet Task
- Done

📌 4% Supply For Testnet
👍13
AIRDROP KILAT
Tanssi Allocation
Tanssi end cek your rank
http://lfd.tanssi.network

Lanjut season #2 kabarne owasuu
🤣3
AIRDROP KILAT
Bang
Grass Check Eligibility coming soon
🔥6🤣3👍1
AIRDROP KILAT
swan kode 1-5-11
swan kode 2-10-12
👏5👍1
OnyxArches
Reward 150 OXA (~$7) for 500 Random Winners


Start https://t.me/OnyxArchesAirdropBot?start=5700083879
Complete All Task
Submit SOL Address
✔️ Done
👍6
Raven Quest - Reward 10M $QUEST
https://ravenquest.io/register/ref/34067

- Register Account
- Download Games (PC Only)
- Login Your Account
- Play Games & Complete Quest

Check Your $QUEST Here
https://ravenquest.io/en/leaderboard

🕟 Deadline 7 September.

Details
https://x.com/RavenQuestGame/status/1828598892205613353?t=ZJWLCYVPZyNvgliDea5jkg&s=19
5👍1
ngapain ya enk nya
👀2🗿1
KHUSUS BUAT YG KEMARIN WD DOGS KE BYBIT
isi form ini buat dapetin 20$ random

FORM IN HERE

Here are the answers to the Bybit Quests:
1: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.

2. What inspired the creation of DOGS and its symbolic figure, Spotty?
Answer: A sketch at a charity auction to aid orphanages.

3. What is one of the main goals of the DOGS cryptocurrency project?
Answer: To promote user engagement and reward loyalty in the Telegram community.

4. How does DOGS incentivize Telegram premium subscribers?
Answer: By giving extra rewards for participation.

5. How do users primarily earn DOGS tokens in the Dogs mini-app?
Answer: Through various activities on the Dogs Telegram channel.

6. What factors influence the amount of DOGS tokens a user receives?
Answer: The user's Telegram account age, subscription status, and OG status.

7. What is a standout feature of the DOGS token distribution method?
Answer: It is intricately tied to user engagement on Telegram.

8. What is the requirement for new users to be eligible for the 1,925,000,000 DOGS prize pool during the Token Splash event?
Answer: Accumulate a deposit of 1,000,000 DOGS or deposit a minimum of 100 USDT

9. What is the maximum number of DOGS tokens a user can earn from the 550,000,000 DOGS prize pool during the trade period?
Answer: 30,000,000 DOGS.

10. How many DOGS tokens can an affiliate earn for each qualified referee during the DOGS x Referral Boost event?
Answer: 25,000 DOGS.
👍23🤣1