Cloud Ecosystem
2.31K subscribers
108 photos
1 file
115 links
Join Our Official Channel @airdropcloudJP
Download Telegram
Answer:
Lv1 - Metora
- Arrange the Pictures

Lv2 - Welcome Back to Life

1. Press x to skip
2. Press x to skip
3. choose " Save "
4. press the button with 3 letters " bosu " and check it
5. dodge - hook - jab
6. Press x to skip
7. puzzle ( choose 2 identical pictures )
8. to 12 Press x to skip
13. select the train carriage image ( the second image )
14. select the Third photo
15. Press x to skip
16. Answer backspace
17. click Yes to finish

Lv3 - Respawn Express

1. breathe deeply - secure your seatbelt - wrap yourself in a blanket
2. finalbosu
3. your memory
4. growth path - growth - finalbosu
5. No finalboss
6. in the seat in front of you Β» insert the needle gently into your arm
8. False
9. Open summary dialog Β» you are headed toward Keshuma City
10. Submit Answer
πŸ‘6🐳2πŸ₯°1
πŸ†5
πŸ‘2🐳2πŸ†2
Venn Testnet Season 2
Clam : https://app.galxe.com/quest/nj4xyZSwmKCysKVriKTCi6/GC2HRtp5pZ

The Venn SuperLayer is here. This season is all about protecting the realm and finding new ways to level up.

Builders: Integrate with Venn Network.

Community: Engage & earn points.

Venn Network Built by : @Ironblocks_team. Backed by @paraficapital And @ColliderVC
😍2🐳2πŸ†2
πŸ₯°2πŸ‘Œ2🐳2πŸ‘1
https://t.me/airdropcloudJP/45435

Per akun 40 ZAX

Agak down, Sabar ajah
Spam aja, nah nanti masuk sendiri

Kalo gak bisa atau eror pakai vpn
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.satoshi.vpns

Join channel nanti ada instan an lain
🐳3πŸ‘2πŸ₯°1😍1πŸ—Ώ1
Monad Testnet Live & Ecosystem
https://t.me/airdropcloudJP/45573
🐳3πŸ‘Œ1😍1
Cloud Ecosystem
Monad Testnet Live & Ecosystem https://t.me/airdropcloudJP/45573
Need testnet Monad Token?
Bridge from ETH Sepolia
https://testnet.orbiter.finance/en?src_chain=11155111&tgt_chain=10143&src_token=ETH
(Sepolia To Monad Sepolia)

Swap ETH Monad To MON
https://app.uniswap.org/swap?chain=monad

Ca : 0x836047a99e11F376522B447bffb6e3495Dd0637c
πŸ‘2❀1πŸ‘1🐳1πŸ—Ώ1πŸ†’1
1. What is the primary function of the FDM token in the Freedom Ecosystem?
Answer: B
2. Which of the following is NOT a feature of Freedom World?
Answer: B
3. Which of the following is NOT a core function of the FDM token?
Answer: B
4. What principle does FDM uphold to ensure fair and transparent governance?
Answer: B
5. Which of the following best describes FDM's vision?
Answer: C
6. What is the primary focus of the Freedom Ecosystem's design principles?
Answer: B
7. What is the primary purpose of Freedom Shards (FDS) within the Freedom Ecosystem?
Answer: B
8. Which of the following is NOT a way to earn Freedom Shards (FDS)?
Answer: C
9. How can users redeem their Freedom Shards?
Answer: B
10. What are the roles of FDS (Freedom Shards) and FDM (Freedom Token) in the Freedom Ecosystem?
Answer: D
🐳3
❀2πŸ‘2🐳1
KiiChain’s incentivized testnet is LIVE
Rewards : Confirmed
Wallet : Keplr Wallet

1. Register Testnet : https://kiichain.io/testnet

- Connect Wallet
- Connect X
- Complete Task To Earn ORO
- Done

Sementara 1 Task dulu
We will enable all tasks on Testnet in the coming days and announce through all our communication channels.

Source : https://x.com/KiiChainio/status/1885020324573389190
πŸ‘3🐳2❀1πŸ₯°1
@Cloudfaucetbot

Now Solana Devnet only (Test only)
Soon Network lainπŸ˜ͺ
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
πŸ‘4❀2πŸŽ‰2😍1🐳1πŸ†’1
πŸ₯°2πŸ‘1😍1🐳1πŸ†’1
Forwarded from CloudQuest Official
πŸ‘2πŸŽ‰2❀1πŸ‘1πŸ₯°1🐳1
Push Chain
Incentivized Devnet V2 in
1D : 5H : 11M :17S

https://push.org/

Nitip dlu biar ga lupa wkkw
https://x.com/PushChain
🐳4❀1πŸ”₯1πŸ₯°1πŸ—Ώ1
Answers :
- Transaction speed (TPS), Expressivity for developers
- A way for apps from different systems to work together smoothly on one blockchain without switching wallets.
- A magical translator that lets everyone understand each other instantly.
- A special tool that helps different systems work together on Fluent.
- Blended execution mixes systems into one, while multiVM keeps them separate.
- An app that uses different systems together to work better and faster.
- All of the above.
- Ethereum, Solana, and Wasm (a system for coding in languages like Rust).
- No need to switch wallets to use apps from different systems.
- Yes, by adding dedicated compilers for new VMs.
🐳5❀2
πŸ‘1🐳1πŸ†1πŸ†’1