PG JEWEL | PG MALL | PUBLIC GOLD
7.54K subscribers
1.91K photos
180 videos
23 files
659 links
CikJun bantu anda untuk dapatkan barang kemas cantik- cantik dari PG jewel dan promo pgmall, dan cara dapatkan emas terbaik utk simpanan dan pelaburan
Download Telegram
Masa yang dinanti kini telah tiba untuk *Kempen Beli dan Menang Emas Edisi Terhad Mydin & PGMall*

2 kategori pemenang bertuah yang bakal memenangi *Gold Bar Edisi Terhad 0.5gram* akan diumumkan setiap hari!

HARI INI HARI TERAKHIR UTK KEMPEN INI ( 29/9) LEKAS!!!

💐 *Top Spender* 💐
Buat pembelian tertinggi pada hari yang tersebut.
*(pembelian minima RM200 untuk menyertai kategori ini, dan 1 pemenang diumumkan setiap hari)*

🌷 *Top Referral*🌷
- *frontline terbanyak yang membuat pembelian minima RM50* pada hari tersebut.
*(Pemenang diumumkan setiap hari)*

Masa ni lah anda boleh aktifkan kesemua empayar anda untuk membeli di Mydin dalam PGMall!

Rebut semua baucar yang disediakan juga, memang berbaloi! 👇

- RM5 diskaun, tanpa pembelian minima
- RM15 diskaun, pembelian minima RM250
- RM8 diskaun + RM4.50 FREE Shipping with min spend RM80
- RM15 diskaun + RM4.50 FREE Shipping with min spend RM150

Jom shopping sekarang, Jimat dengan PGMall!
Add to cart dan beli sekarang tau 🥳
https://pgmall.my/Beli-Dan-Menang-Emas-Edisi-Terhad

#KempenBeliDanMenangEmasMydinPGMall #MydinMalaysia #PGMall #JimatDenganPGMall
Gais.

Berita baik!

Public Gold menawarkan cash on the spot untuk anda yang menjual barang kemas 916 atau emas 999 di branch Public Gold.

Bermula 𝟏 𝑵𝒐𝒗𝒆𝒎𝒃𝒆𝒓 𝟐𝟎𝟐𝟑, para pelanggan boleh mendapatkan Tunai Secara Segera bagi transaksi Pembelian Semula (Buy-Back) di 𝒌𝒆𝒔𝒆𝒎𝒖𝒂 𝒄𝒂𝒘𝒂𝒏𝒈𝒂𝒏 𝑷𝒖𝒃𝒍𝒊𝒄 𝑮𝒐𝒍𝒅 di seluruh Malaysia.

Barang kemas lama anda telah rosak, berwarna luntur mahupun putus? Jangan risau, tetap akan diterima. ✅

Jangan gusar, di Public Gold, kami membeli semula segala jenis Emas dengan 𝗵𝗮𝗿𝗴𝗮 𝘀𝗲𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗮𝗿𝗮𝗻! 🌐🤝✨

Ambil peluang untuk jual barang kemas terpakai anda kat Public Gold ketika harga sedang tinggi!

#PublicGold #BuyBack #BeliEmasTerpakai #TukarEmasKepadaTunai
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya dan cikjun nak minta tolong sedikit. Kami nak buat kajian untuk final paper MBA kami.

Kajian kami adalah tentang seller pgmall.

Jika anda adalah seller di PGMall (samada aktif atau tidak), mohon isikan google form dibawah 👇

Questionaires : https://forms.gle/GANWWhgWWuvePadu5

Setelah selesai isi borang ini, sila isi borang google form utk lucky draw 😄👍

https://forms.gle/qYDY9TsScTiG5X1f9

kami akan buat lucky draw menang emas dan telekung dan buku untuk anda.

Saya dan cikjun doakan semoga anda suksess luar biasa bersama PG

Terima kasih 👍😄

Syukor Hashim dan CikJun
Barang kemas 999 di menara Public Gold

Terpanas!
Terkini
Tercantikkk

Ini produk terbaru di Public Gold iaitu barang kemas 999

Kali ni sesiapa yang suka pakai barang kemas dalam masa yang sama nak rasa untung sebab buy back yg tinggi boleh pilih barang kemas 999 dari Public Gold

Rekabentuk yang paling latest dimana ada enamel juga pada barang kemas untuk mencantikkan lagi penampilan dan nampak terkini

#PGjewel999
malam ni kita belajar isu semasa tentang emas klik sini https://fb.watch/owosXtOCV6/
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Inilah qualifier yang berjaya ke Hokkaido baru-baru ini

Anda boleh lihat latar belakanv mereka

Dari suri rumah, mahasaiswa ke Jutawan mentor wang tersohor
Ini bermaksud bisnes PG boleh dijayakan oleh semua orang dengan cara berkongsi tentang kebaikan emas tanpa jemu dan membantu orang memiliki simpanan emas yang betul, mudah dan selamat.

Mereka semua ada dealer aktif PG1M dan bagi yang mahu aktif di bawah PG1M konsisten hadir training, bina diri dan bina business dengan niat nak berkongsi dengan ramai orang

InsyaAllah anda yang aktif sebagai dealer akan sama-sama bertemu di puncak kejayaan

#PG1M
#PGLSswitzerland
Year end sales ni bagus ke untuk berbelanja?
.
Bagus bila kita dah tahu benda yang kita memang perlu guna, pakai dan makan
.
Contoh, pakaian anak-anak yang perlu berganti, beli masa ni. Sebabnya ada diskaun untuk produk yang nak buat clearance tahun 2012, sebelum syarikat lancarkan new collection.
.
Barang-barang keperluan rumah juga ada diskaun ketika ni, malah platform #PGMall pun ada berikan kupon untuk dapat diskaun so boleh #jimat banyak.
.
Boleh beli snack-snack buatan malaysia seperti Julies, sekarang ada Hotsales di PGMall
.
#nakjimat claim dulu semua voucher di PGMall

#PGMall
#Jimatbelanja
🎉 *Gold Bar Kini Milik Anda: Mydin* 👍🏻

Mydin sekali lagi menampilkan *kempen beli dan menang emas edisi terhad Mydin X PGMall*! 😱✨ Kempen ini berjalan *bermula 21 hingga 31 Disember 2023* ini.

Baucar Khas Mydin:
❤️ *RM10 diskaun dengan belanja minima RM100*
❤️ *RM15 diskaun dengan belanja minima RM250*
❤️ *RM25 diskaun dengan belanja minima RM250*
❤️ *20% diskaun dengan belanja minima RM100*

Buat *pembelian RM200 keatas*, anda akan layak terpilih sebagai *Top Spender Harian dan memenangi 0.5g Gold Bar eksklusif*. Ikuti terma dan syarat di pautan dibawah.

Dapatkan kesemua produk pilihan anda di Mydin hari ini! 🏃🏻✨
https://pgmall.my/MYDIN_EMAS_KINI_MILIK_ANDA

#JimatDenganPGMall
🎊 Wow Store di PGMall 🎊

Kehadiran promosi istimewa pelbagai produk dengan diskaun sehingga 85%! 🎉🎉🎉

Jimat hebat dengan promosi harian 😱

Baucar Eksklusif:
🙌 Diskaun RM10 dengan belanja minima RM100
🙌 Diskaun RM5 dengan belanja minima RM100


Terdapat pelbagai produk dari jenama yang diyakini seperti Gintell, Jovian, Polo Hill, Manjaku, Mydin, Khind dan banyak lagiiii 👍🏻

Dapatkan sekarang sebelum terlambat! 🗓️⏰
https://pgmall.my/index.php?route=featured_store/featured_store

#JimatDenganPGMall
Saya tahu, geng geng yang sebaya saya ni banyak yang dah naik pangkat dalam kerjaya, gaji pun dah besau-besau kata orang Melaka

Sekarang saya nak share selain daripada simpan dalam ASB, Tabung haji dan entah tak tau lagi nak parking duit kat mana, maka pilihla parking dengan emas Public Gold

Contohnya beli 50 gram, kenapa 50 gram ek? Yerla sesuai dengan income you all kan , dan tak semestinya kena beli sekaligus bayar

Sebagai contoh tiru macam saya buat ni, lock 50gram bayar jer 10 bulan, ikut jer jadual tu tiap tiap bulan, paksa diri paksa diri supaya dapat juga 50 gram seketul!
50 gram ni jika nak beli seketul terus dalam Rm19,844-/+ ( ikut harga terkini PG)

Rasa macam berat nak terus bayar 19k, buat belian kaedah EPP ( easy payment purchase ) , sebulan kurang dari 2k

Cepat habis bayar cepat jugalah dapat emasnya

Sapa buat dia dapatla.

Poket dalam, buat simpanan banyak
Poket cetek, buat cara sikit sikit

Boleh kot!
Poket kita cetek tapi kita masih boleh paksa diri simpan gold bar yang kecil-kecil
Pilih 10 gram bayar bulanan selama 10 bulan

Habis bayar dapat emas
Habis bayar awal boleh ambik emas awal juger

Easy payment purchase( EPP) ni simpanan paksa paksa paksa
Paksa diri selama 10 bulan

Macam lama tapi sebenarnya 10 bulan ni kejap ajer

Bayar kereta lagi lama , 4-5 tahun

Jadualnya macam contoh dibawah, harga akan ikut harga terkini website publicgold.com yg akan update setiap 20minit

Jom lekas

Sapa buat dua dapat!
Gais.

Satu cara terbaik untuk kumpul emas tanpa sedar adalah menggenakan autodebit.

Sistem akan tolak duit dari akaun bank anda secara automatik setiap bulan. Lepas tu duit tersebut akan diconvert jadi gram emas ikut harga semasa hari pemotongan.

Sedar-sedar gram anda jadi semakin banyak 🥰

Kalau anda buat belian manual, mungkin terlupa lah… fikir harga emas tengah tinggi lah. Lepas tu tak jadi tambah gram emas.

Jadi automatikkan aja simpanan emas anda.

Gais.

4 Kelebihan Autodebit GAP

✅ Tiada istilah terlupa menyimpan. Setting dan ianya pemotongan automatik segram berkala. Minima setahun dan maksima 5 tahun. Boleh ditamatkan bila-bila masa.

✅ Memudahkan simpanan diri dan anak-anak. Bila sampai tarikh setting, duit akan di tukar kepada emas ke dalam akaun-akaun GAP yang di set kan.

✅ Sedar-sedar sudah bertambah gram emas. Ia automatik.

✅ Minima Autodebit RM100 sebulan namun kalau nak join kempen autodebit dan menang emas, anda kena buat autodebit minima RM200 sebulan.

Kempen GAP autodebit oleh Public Gold.

Kempen Autodebit GAP ditawarkan oleh Public Gold luntuk semua pemegang PGCode samada akaun dewasa mahupun akaun Junior

Caranya:

✅Buat autodebit minima RM200 sebulan layak cabutan bertuah ini. Set mimina setahun dan boleh set sehingga 5 tahun.

✅ Anda boleh menang berkali kali asalkan bertuah.

✅ Hadiah utama 10gram setiap bulan. Bermaksud dalam tempoh 12 bulan sebanyak 12 pemenang utama 10gram dan total 120gram.

✅ Hadiah ke-2 pula 5gram. Fuhhh masih berbaloi.

✅ Hadiah ke-3 adalah 1 Dinar. Fuhhh berbaloi juga.

✅ Hadiah Ke-4 ialah 1/2 Dinar. Masih berbaloi.

✅ Hadiah Ke-5 adalah 1 gram.

✅ Hadiah Ke-6 pula 0.5 gram.

✅ Boleh dikatakan semua hadiah dari pertama hingga ke-20 pun berbaloi.

✅ Simpan dan menang! Mudah!

Ayuh. Mari simpan emas secara autodebit.

#NotaEmasSyukorHashim
#PG1M
Gais.

Sila ambil kesempatan untuk beli / topup emas GAP anda pada harga menarik RM378 segram sekarang!

Topup sebelum harga emas GAP bertukar jam 12.00 malam nanti 🚀Sebab sekarang harga emas tengah naik.

Anda ada masa lebih kurang 4 jam ajer. Berkemungkinan besar harga emas selepas jam 12.00 malam akan menjadi RM382 segram.

Jadi ada boleh jimat sehingga RM4/g jika beli sekarang😄

Saya sendiri pun dah topup akaun GAP sebentar tadi 🥰.