Byhisdaisy.sha
34 subscribers
1.06K photos
67 videos
4 files
56 links
Hello, BHD apperentice here!
Dm @NuraishahJumali to submit order
Download Telegram
to view and join the conversation
Good morning semua!

Harini Sha dah start ambil order untuk latest collection tauu. Anyone nak order or nak tanya soalan boleh tekan link ni 👇

msha.ke/byhisdaisy.sha

Before that, meh Sha share measurement chart untuk kebaya Darmani & Mehrani 👇
Hai, korang! Tengah tunggu waktu nak balik kerja ke tu?

Sambil sambil tu meh tengok price list and free gift untuk campaign kali ni ❤️
Hello, fairies semua ❤️ Sha ada announcement sikit malam ni 😍
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️


LAUNCHING DAY KEBAYA NISMARA, SAHARAZ & PARIO IMAS

PRICE DETAILS :

A) SET :
Launching offer: RM195/set (untuk pair yang ditetapkan sahaja)
Normal price: RM234/set

B) TOP ONLY : RM139/pcs

C) PARIO ONLY : RM95/pcs

D) COMBO 2 SET : FREE GIFT + FREE Felicia Bag (Worth RM129)

_
CAMPAIGN OFFER (PEMBELIAN SET ONLY) : ( 2 - 4 April 2021)

FREE GIFTS Worth RM163 (TERHAD KEPADA 100 PEMBELI SET KEBAYA SAHAJA)
- Free Postage
- Free Sampul Raya 2021
- Free Pin Kerongsang (5pcs)
- Free Gift Box Purple
- Free Tudung bawal Bymirasya

END
BHD Catalogue Collection Raya 2021.pdf
585.2 MB
Untuk memudahkan semua, Sha akan bagi katalog Raya ni untuk memudahkan korang memilih okay ❤️
Hai, selamat petang semua! ❤️
Kuota FREE GIFT ada lagi tauu . Free Gift worth RM163 untuk fairies kesayangan semuaa❤️