BuwatJe Proven Result
367 subscribers
16 photos
18 links
Download Telegram
to view and join the conversation
Forwarded from BuwatJe
Hanis from buwatje 3.0

Ni result dia memang laju 😆 aku pun tak selaju dia. Consistent and creative ! Pi la tengok content2 dia macam mana dia bina audience related dengan niche business diaa. Super creative

Once dah hook ramai orang, kena consistent kalau nak grow cepat. Dia selalu olah idea dia sampai jadi 'selling without selling'

Dapat sesuatu? Okay #buwatje
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Ni yang haritu followers banyak tapi kebanyakkannya budak2. Ni paling jenuh kalau ter-hook ramai budak2.

Dia adjust content dia supaya lebih targetted kepada yg lebih 'kualiti' audience.

Right audience + right content = penting ya

Dapat sesuatu? Okay #buwatje
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Akak jualan 70 juta pun dapat result from telegram sahaja. Alhamdulillah 🥺 aku bilis sahaja

Kalau yang belum ada rezeki nak join class aku, kau cari je tips2 tiktok dalam ni. Banyak juga la kot aku share. Hehe

In Shaa Allah, niat aku nak berkongsi ilmu tiktok supaya lebih banyak active dan 'win' kat tiktok. Doakan aku sihat selalu ❤️
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Student batch 2.0 ke 3.0 tah aku tak ingat 🤣 hahaha. Alhamdulillah rezeki dia.

Pesanan aku yg meniaga guna shopee nii. Jangan mention atau nampakkan 'shopee' tuu. Boleh kena ban
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Ni batch 3.0 alhamdulillah kejap je naikkk. Dah la buat content berpeluh tiak hehehe.
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Ni baru batch 4.0 ❤️ Baru je 4 hari lepas. Founder heeladina.
Forwarded from BuwatJe
Forwarded from BuwatJe
Ni pun batch 4.0 siapa kenal liaomey idola niiii. Siapa join channel telegram diaa 😍🥺
Channel name was changed to «BuwatJe Proven Result»