БУНТ је стање духа
86.7K subscribers
19K photos
6.87K videos
30 files
24.4K links
Контакт власника: @buntjestanjeduha

Поштована браћо и сестре, уколико желите да подржите рад БУНТ-а, снажење слободне ријечи и обнове националне мисли поделите наш канал људима у вашем окружењу.
Download Telegram
БУНТ је стање духа
❤️ Ђурђина Василијевић - Јечам жњела Косовка девојка 🇷🇸 t.me/buntcg
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
Наша Ђурђина је понела Видовданско злато са Љубића!

Победница првог Фестивала народне и родољубиве песме одржаног у оквиру манифестације “Царски и Танаскови дани” на брду Љубићу изнад Чачка је наша драга Ђурђина Василијевић.

Ђурђина је рекла да се за такмичење на Љубићу припремала око месец дана. “Велика ми је част што сам ја на овако велики и битан празник за наш српски род и на овако светом месту однела победу и изузетно сам захвална.”

Ђурђина је на такмичењу наступила песмом “Каранфил се на пут спрема”

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇷🇸 Терориста који је извршио данашњи напад је Милош Жујовић (1999).

Он је напустио своје родно место, село Амерић поред Младеновца, потурчио се и узео име Салахудин.

Пре годину дана се преселио за Нови Пазар.

🇷🇸 t.me/buntcg
❗️Према последњим информацијама завршена је операција рањеног жандарма и он је сада ван животне опасности.

Срећне ти ране, јуначе!

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Српска Спарта-Инфо (Косовски Божур 4)
У току су претреси на више локација у Новом Пазару и околини и привођење вехабија за које се сумња да су повезани са нападом и убијеним нападачем.

Српска Спарта Инфо
"Србија креће у разбијање терористичких вехабијских ћелија по Рашкој."

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
‼️Шиптарски терористи објавили су снимак наводног открића камуфлираних камера у клима уређајима на северу српске покрајине Косова и Метохије.

„Данас су на две локације идентификоване и заплењене две маскирне камере и друга помоћна средства за комуникацију, са којих су српске институције пратиле кретање грађана, службеника наших безбедносних институција и међународних институција које делују у нашој земљи.
Прошло је време контроле севера наше земље од стране криминалних и терористичких структура Србије. Закон и ред ће владати као и свуда у нашој Републици“, написао је Свечла.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Једанаестог марта ове године, Милош Жујовић, који се такође звао Салахудин, довео је своју супругу Бесу, која је пореклом из Црне Горе, у Управу за странце да пријави свој боравак.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from БУНКЕР
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❗️🇷🇸 У Београду је ухапшено још једно лице због сумње на терористичко удруживање. Реч је о И. Деспотовићу из Београда, рођеном 1999. године, који је пре две године већ хапшен због тога што је био администратор више милитантних група на интернету које су позивале на џихад.

Он је после тога наставио комуникацију са екстремистима, тако да је свакодневно имао комуникацију са убијеним терористом Жујовићем, због чега се сумња да је директно учествовао у логистичкој подршци и организацији овог терористичког акта. Акција полиције се наставља на више локација у Србији.

t.me/BunkerSrb
БУНТ је стање духа
❗️🇷🇸 У Београду је ухапшено још једно лице због сумње на терористичко удруживање. Реч је о И. Деспотовићу из Београда, рођеном 1999. године, који је пре две године већ хапшен због тога што је био администратор више милитантних група на интернету које су позивале…
🇷🇸Заплењена су му четири телефона, два фото-апарата са меморијским картицама и лаптоп рачунар. Такође, нађена су и три папира са нацртима под називима "Евакуација", "Мапа" и "Замке", а у телефону је био план насловљен са: "Тактике праведног терора - напад камионом", у ком је детаљно описано како одабрати локацију и доћи до камиона или комбија.

Безбедњаци су му у стану нашли више од милион динара и 15.000 евра у кешу, а прегледом његових телефона и рачунара утврђено је да је на друштвеним мрежама био администратор неколико група исламских фанатика који су позивали на џихад у Србији.

t.me/buntcg
⚠️ Упознати све учесталијим муџахединским и вехабијским деловањима широм света (недавних у Русији), а јуче и својеврсног терористичког напада у Србији, при чему је рањен српски жандар (срећне ране јунаку), време је да се мало позабавимо темом њиховог обучавања у федерацији БиХ, а које свакако пратимо већ дуже време, уз закључак да све више обучавају децу. Све ово нам је утолико важније јер знамо повезаност људи мухамеданске вероисповести из Рашке области са онима у Федерацији.

Тема је изузетно обимна, па ће нам за то требати више објава, па и дана. Останите у току, како би се то рекло. Ваш Бунт.
🇷🇸🇷🇸

Почећемо од маске - Популарност Airsoft у Федерацији БиХ доживљава изузетну експанзију. Међу муслиманском омладином, овај спорт служи за тактичке вежбе, вежбе издржљивости, кретање по терену, извиђање али и руковање минама. Примећено је да неки појединци током спровођења активности кроз клубове користе и ватрено оружје заостало послије рата у БиХ. Бављење овим спортом захтијева значајна финансијска средства, а анализа одређених клубова показује да су чланови једнобразно обучени, што указује на значајна финансијска улагања или спонзорства. Овакви финансијски издаци представља велики изазов за стандард живота у БиХ за сваког просечног грађанина.
Обука младих у Федерацији БиХ није безазлена како неки покушавају приказати или оправдати њихове активности као ”спортске”. Реч је о планским селективним обукама које се одвијају у више нивоа као што су: верска индоктринација, физичка припрема кроз спортске и кондиционе активности, борилачке вештине, планинарење и дружења у природи обавезно уз редовна радикална верска предавања, као што то ради организација АСКЕР.

Многе значајне активности спроводе се и кроз Савез извиђача БиХ, где деца прво бивају одвојена од родитеља, учествују у камповима, уче о природи, користе ваздушне пушке и први пут се сусрећу с правим ватреним оружјем. Овде детаљно уче о расклапању-склапању, као и кориштењу оружја, што је уочено да ради клуб извиђача „Зелено срце“ из Бихаћа.

Једна врста обуке спроводи се кроз активности у Airsoft клубовима, где се детаљно проучавају војне и ратне доктрине, тактичко кретање, пресретање возила у покрету, алпинистичку обуку, кретање у природи, борбу у тројкама, чишћење просторија и сличне активности, често уз учешће лица запослених у Оружаним снагама БиХ и Федералном МУП-у.
Јавности је познато да странка СДА у Федерацији БиХ од потписивања Дејтонског споразума има организоване војне одсеке на комплетној територији овог ентитета БиХ. Организовани су на начин да млади муслимани по пунолетству имају ратне распореде и тачно знају где се требају пријавити у случају потребе. Врло су добро организовани и доминантни унутар Оружаних снага БиХ, где настоје бити кључан фактор у свим сферама.

Чињеница која се не смије занемарити, без обзира на постојање радикалних група, стрељачких клубова, Airsoft клубова и слично, а која се муслиманској омладини од муслиманске политичке ”елите” намеће је следећа: „Ниједан муслиман у БиХ који је био припадник тзв. Армије БиХ није носио пушку нити се борио за Босну и Херцеговину у којој ће постојати Република Српска. Сви они имају исти став и осјећања према Републици Српској и њеном становништву.“

🇷🇸🇷🇸Наставак сутра, радикални ислам доживљава поновну експанзију, ни Српска ни Србија нису заштићене од тога, дакле опет - останите у току.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🚬 Изузетно невешто и штуро спиновање америчке амбасаде, као ономад кад су објављивали како неко са телеграм групе "Бунт" прети Кристоферу Хулу (кад се буде претило, претиће се отворено, за сад нисмо толико глупи).

Цела ова фарса око прављења некаквих спискова, неких фамозних проруских канала, који служе за ширење пропаганде Кремља је смешна.

Пси лају, каравани пролазе. Из целе приче сте нам поново само дали лепу рекламу, такође потврдили да темељно пратите рад Бунта, па ћемо наставити да радимо, замислите да ово Дритан каже: "И ви сте на списку", а после тога и ону Шешељеву: "Против мене лека нема…."

Ајде па тако, нико вас се не плаши, лајте и режите - ускоро бежите.

https://t.me/balkanossiper/6723
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from # тк Борбени Ефективи [БЕФ] (Voice From Mars)
Нови Пазар: у стану радикалног исламисте Кемала Беговића јединице МУП-а Републике Србије пронашле значајну количину разноразног хладног оружја (ножеви, сабље, катане, мачете, секире) као и заставе терористичких организација Џабхат ал Нусре и Исламске државе.
🚀 Борбени Ефективи
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM