Binance Crypto box Code
42 subscribers
286 photos
5 videos
98 links
Binance crypto box Free
crypto box Binance cryptobox
boxcrypto cryptoboxBinance
Binancecryptobox binancefree
admin: @robinbd44 πŸ—£οΈ
Download Telegram
YHGOOLM9
πŸ‘1
YB9TBA8W
πŸ‘1
5RDZ0PBC
πŸ‘1
H9CX82SB
πŸ‘3
RSC565YB
8W20NJ7H
πŸ”₯1
NMB39R6H
AJM3SY9X
TV0C4OTW
GYC6UGRC
R0HNX6QV
https://coinmarketcap.com/invite?ref=Q9XH907K

Sign-up account
Claim diamond
Free nft reward
πŸ‘1
Binance Crypto box Code
Photo
YNL1JWEO
GRA0GCH6
3MU3HMZL
Answer Binance Learn & Earn : XRP , LSK , BTTC

XRP

1. XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

2. What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

3. On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

4. What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

5. What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

6. What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

7. Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

8. The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

9. The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages.