Binance Crypto box Code
42 subscribers
286 photos
5 videos
98 links
Binance crypto box Free
crypto box Binance cryptobox
boxcrypto cryptoboxBinance
Binancecryptobox binancefree
admin: @robinbd44 πŸ—£οΈ
Download Telegram
Binance Crypto box Code
Photo
YNL1JWEO
GRA0GCH6
3MU3HMZL
Answer Binance Learn & Earn : XRP , LSK , BTTC

XRP

1. XRPL is decentralized, permissionless, and open-source

Answer: True

2. What is the native digital asset on the XRP Ledger?

Answer: XRP

3. On average, how long does a transaction confirmation on the XRP Ledger take?

Answer: 3 to 5 seconds

4. What is the XRP Ledger’s validation mechanism?

Answer: Federated Consensus

5. What can the XRP Ledger be used for today?

Answer: All the correct

6. What is the average cost of transactions on XRPL?

Answer: Less than 1 cent

7. Which of the following describes the XRPL?

Answer: All are correct

8. The XRPL’s built-in DEX is based on an order book model.

Answer: True

9. The XRP Ledger is useful for developers because.

Answer: They are able to code in Python, Java and JavaScript languages.
Binance Crypto box Code
Answer Binance Learn & Earn : XRP , LSK , BTTC XRP 1. XRPL is decentralized, permissionless, and open-source Answer: True 2. What is the native digital asset on the XRP Ledger? Answer: XRP 3. On average, how long does a transaction confirmation on the…
LSK

1. Which popular programming language does Lisk support?

Answer: JavaScript

2. What consensus mechanism does Lisk currently utilize?

Answer: Delegated Proof of Stake

3. Which token is used within the Lisk Network as a utility token?

Answer: LSK

4. What is the current development goal for Lisk?

Answer: To enable interoperability
within the Lisk ecosystem

5. How will blockchain applications operate within the Lisk Ecosystem?

Answer: On separate sidechains

6. What makes Lisk accessible to Web3 developers?

Answer: All are correct

7. How can users benefit from Lisk’s accessibility?

Answer: All are correct

8. What can LSK holders do with the token?

Answer: All are correct
Binance Crypto box Code
LSK 1. Which popular programming language does Lisk support? Answer: JavaScript 2. What consensus mechanism does Lisk currently utilize? Answer: Delegated Proof of Stake 3. Which token is used within the Lisk Network as a utility token? Answer: LSK …
BTTC

1. β€œLocked staking” refers to the process of locking your digital assets on a _ for a certain period of time.

Answer: Proof of Stake blockchain

2. With Binance Locked Staking, redemption doesn’t require a certain unlocking period. True or false?

Answer: False

3. What can you NOT do on Binance Earn?

Answer: Conduct leveraged trading to amply the returns

4. Which of the following is a form of passive income?

Answer: Alice stakes her crypto holdings

5. What can you do with Binance Earn?

Answer: Select different products to
QRYXL40O
F3NQDX4N
583qnna5
KEHW3ID3
TNII29C1
Y7WIM0MF
3KBGC26V
QEKOGZE9
VY90DQC1
V9DOED6F
GRA0GCH6
6XUPNCVQ