BillboardCharms
1.21K members
1.35K photos
115 videos
4 files
204 links
🎧 @AskAnitaBot
🍂Tips kesihatan dan kecantikan
🍂KKM/SIRIM/APEX, Halal Jakim.
🔗 Shop here http://billboardcharms.shoppy.my/m/Login2.aspx
🔗
https://t.me/joinchat/Av1Wrx2mtCJyV
🔗http://linktr.ee/billboardcharms
Download Telegram
to view and join the conversation
Kalau nak bagi FREE GIFT, uols suka yg mana satu ye
Anonymous Poll
20%
A
25%
B
24%
C
55%
D
Adakah anda amalkan penggunaan Night Cream utk kulit wajah setiap malam?
Anonymous Quiz
28%
Ya, saya guna night cream
53%
Tidak, saya tak guna apa² krim malam pun
19%
Kena pakai ke? 😲
Memandangkan PKPP seluruh negara telah berlanjutan hingga ke hujung tahun, lebih mencabar bila Lembah Klang, Sabah dan beberapa lokasi terhad di utara diwartakan PKPD... kami percaya ramai yg terkesan dgn keadaan hidup yg tersepit begini. Allah menguji hamba²Nya. Tapi tidak bermaksud kita duduk dan menghitung nasib diri kan.

Bagi meringankan beban anda yg terkesan, kami akan buka slot membership bagi produk Charms Cosmetic Skincare. Details akan disediakan dalam satu group channel khas.

Kami nak survey dulu, kalau ringkasnya semua material dan bahan marketing, jadual marketing disediakan, tanpa modal, tapi hanya bermodalkan usaha anda 200% utk tingkatkan pendapatan anda... Ada yg nak kami bantu ke?
3 CIRI² NIGHT CREAM yg sesuai dgn kulit kita

1/ Night Cream perlu mengandungi BAHAN AKTIF yg TINGGI FOKUSNYA terhadap penyelesaian kpd masalah kulit. Ianya patut mengandungi BAHAN² yg melibatkan kehilangan
(i) kolagen dlm kulit,
(ii) kehilangan kelembapan kulit dan
(iii) bahan utk atasi kewujudan RADIKAL BEBAS yg byk rosakkan kulit dan penyebab bintik hitam serta kusam.

Antara bahan² yg perlu kita cari adalah seperti RETINOL, PEPTIDE, GLYCERIN, HYALURONIC ACID,VITAMIN E, NIACINAMIDE, VITAMIN C.

2/ Tekstur krimnya perlu light dan meresap supaya ianya tidak berminyak dan boleh menutup pori yg akhirnya membawa kpd jerawat.

Elakkan krim yg melekit, berkilat², berbau tidak enak, ataupun berwarna warni aidilfitri

3/ Night Cream mestilah krim yg tidak MENGANDUNGI SPF. Jika ada, ianya patut di gunakan pada siang hari. Jika digunakan di malam hari, risau ianya akan menutup pori.

Bagaimana keadaan teksture krim malam anda?

Adakah ianya berkesan selesaikan masalah kulit anda?
Gabungan Niacinamide, Peptide, Probiotic, Vitamin C, Rosemarry Extract, Prebiotics, Allantoin.

Tiada lagi kulit kering.
Tiada lagi jerawat membengkak.
Garis halus makin halus.
Jeragat memudar hilang.
Pori mengecil dan terus rapat.
Kulit semakin plump.

Anda mahukan ☝️?

DIBUKA SEKARANG HINGGA JAM 3 PETANG NI SHJ.

Sebab Advanced Night Cream tu kita nak bagi PERCUMA ‼️
NAK NIGHT CREAM PERCUMA 🙋‍♀
T E R I M A K A S I H

Hampir 30 Set Combo Duo Mega Glowing berlepas menemui tuan empunya minggu ni dr team kami. Alhamdulillah syukur, kami doakan semua parcel sampaj dgn selamat.

Terima kasih sekali lagi kerana percaya dengan kami dan produk yg dibawa semoga jadi manfaat yg baik utk anda semua.

Jangan lupa, tebus voucher RMxx.xx dengan team kami utk pembelian akan datang.