🇷🇸 Бела Пчела
263 subscribers
1.46K photos
653 videos
8 files
1.65K links
Download Telegram
Forwarded from Code 17
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 У Белорусији су снимали филм о Другом светском рату ... деда излетео да убије Немца.

http://t.me/code17tv
Forwarded from Code 17
🟥 Nisi jedini Rakita.
Ima nas još jedno barem 4 miliona koji misle kao ti.

http://t.me/code17tv
Forwarded from ТВ СВЕТЛО (Ristić)
„Кад се патријарх на Косово врати“

Како ствари стоје, врховни српски поп ће се на Косово вратити кад и војска – судњег дана. У међувремену, можда би помогло да што пре довуче врховног католичког попа у Србију и да му се наљубе скута, па да сви заједно скокну до Метохије и доврше процес покатоличења српске православне баштине на АП КиМ. Кад је „Томос“ могао за МПЦ, зашто не би могао и за „Косову“?



Загреб и ја се волимо јавно, Оскар и ја волимо се бајно, папа и ја се волимо тајно, а Курта и ја волимо се на одложено. Тако отприлике стоје ствари. Јасеновци ће се смањивати, Сребренице увећавати, „Томоси“ умножавати, Курта и Мурта ће по „Нобела“, а нашег врховног попа вратише са Мердара. Изгледа да са задњег седишта није прочитао „дисклејмер“, али је зато добро разумео „одбијеницу“ коју су добили и осталих седморица величанствених.

Ко то није радио свој посао? Јетиш Јашари, или Дејан Павићевић? Емануел Жиофре? Марко Ђурић? Или су можда баш радили, предано, на независности? Јашари сигурно.

У Резолуцији 1244 СБ УН, јасно пише да на административним прелазима треба да буду само снаге УНМИК-а и КФОР-а, евентуално и ЕУЛЕКС-а. Нажалост, захваљујући „Борковим“ споразумима и потоњим „Бриселским“ споразумом и пратећим документима, на административним прелазима су се одомаћиле структуре НДК-независне државе Косово. Србија се обавезала да ће њени државни представници на „Косову“ моћи да уђу само у складу са уговореним улазно-излазним процедурама. Да упростим, Јашари и Павићевић преко канцеларија ЕУ на „Косови“ и у Србији, размене обавештења о посети и онда сачекају повратно одобрење, или неодобрење посете, о чему у року од 48 сати у суштини одлучују Владе „Косове“ и Србије (читај амбасадори Америке, онај доле и овај горе). Посете се могу забранити из процедуралних разлога, али и без образложења. Тако су од Куртија...

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/kad-se-patrijarh-na-kosovo-vrati/
Forwarded from Arno Gujon
Неизмерно је задовољство помоћи обнову сваке српске светиње на Косову и Метохији, али урадити то у Призрену је заиста велики благослов и част.
"... син ми погибе пр­ед мојим очима и немадох када да му бар камен више главе ста­вим. Заједно са митраљезом од кога се није одвајао, италијанском “бре­д­о­м­“, Воја је сахрањен на ушћу једног поточића у ре­ку Пра­чу, у пра­вцу који води од воденице и моста..."

Речи Драже Михајловића, након погибије његовог сина у бици на Зеленгори, која је завршена на данашњи дан 1945. потпуним поразом ЈВуО од стране партизанских јединица.
Тиме је окончана свака нада за обнову краљевине, а победа комуниста у Југославији запечаћена и потпуна.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🥳Браво! Влада Грузије је одбила да се састане са контингентом европских преговарача.

☎️Да би се „деескалирала ситуација“, у Тбилиси су допутовали шефови спољнополитичких одбора парламената Немачке, Пољске, Чешке, Летоније, Литваније и Естоније.

⛔️Међутим, нису их прихватили ни парламент ни Влада која подржава „активисте” Европљана
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🇮🇱🇵🇸 На видео снимку који је поносно поставио Израелски батаљон у Гази, види се како се дрон шаље у џамију у Гази да је скенира, потврђујући да нема никога унутра, указујући да нема претњи. Након тога, видео приказује детонацију џамије.

🔹Други снимак на сличан начин приказује детонацију школе и околних зграда.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
♥️ Маргарита Симоњан, главна уредница медијске групе „Русија севодња”, чији је део и Спутњик, коментарисала је атентат на словачког премијера Роберта Фица.

⚫️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok⚫️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
По чему је познат словачки премијер Роберт Фицо на којег је извршен атентат:

📍 Још у априлу 2023. године, као лидер парламентарне опозиције, најавио је да жели да обустави испоруке оружја Украјини;

📍 У новембру 2023. словачка влада је блокирала републичку доделу новог пакета војне помоћи Украјини у вредности од 40,3 милиона евра;

📍 Обећао је да Словачка неће подржати молбу Украјине за чланство у НАТО, јер је то „највећа глупост“;

📍 Фицо је изјавио да земља више неће слати војну помоћ Кијеву из складишта словачких оружаних снага;

📍 По његовом мишљењу, западна војна помоћ Украјини нема смисла и само доводи до повећања броја жртава сукоба;

📍 Он сматра да антируске санкције „негативно утичу на становнике Словачке“;

📍 Политичар је нагласио да одбацује идеју да Русија не треба да постоји: „Била је, јесте и биће”.

💬 „Русија није заинтересована за трећи светски рат, а сукоб у Украјини је могао да буде угашен на самом почетку, али је неко рекао Украјинцима да то не треба да се ради”, говорио је Фицо.

⚫️@sputniksrbija | Вести | Odysee | X | TikTok⚫️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Dejan Beric
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🇷🇺 🇨🇳 Владимира Путина у Пекингу дочекују на највишем владином нивоу.

Подсетник: Блинкена је дочекао домар аеродрома


😘 ДЕКИ на 🌐 Телеграму 🌐 Јутубу 🌐РуТубу
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Code 17
🔴 UPRAVO

Peru doneo zakon po kome se transrodne osobe klasifikuju kao mentalno bolesne.

http://t.me/code17tv
Forwarded from Webtribune (Webtribune)
Медведев: Фицо није проруски настројен, он само не жели да му се земља претвори у радиоактивни пепео

Medvedev: Fico nije proruski nastrojen, on samo ne želi da mu se zemlja pretvori u radioaktivni pepeo

Да ли је изненађење што је први пут након деценија у Европи извршен атентат на политичара који је заузео разуман став према Русији?

Иначе, Роберт Фицо никако није проруски, већ само прагматичан нерусофоб, навео је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев, коментаришући пуцњаву у којој је рањен премијер Словачке Роберт Фицо.

Најновије вести: https://webtribune.rs/
Румунска сенаторка и председница СОС партије Диана Јовановић Шошока изјавила је да се нада да УН неће усвојити резолуцију о Сребреници и најавила да ће лично упутити отворена писма и УН и свим политичарима из Европе и света.

„Послаћу отворено писмо и молити политичаре из целе Европе и света да пошаљу отворена писма УН и да поново анализирају ваш случај јер нисте криви за оно што се десило у Сребреници, као ни за оно што се десило на Косову”, рекла је она и нагласила да ће и у писму УН поновити да је Косово – Србија.

🇷🇸 t.me/buntcg
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Code 17
❗️❗️ Vučićeva satnija

Дејан Ристић - новопостављени министар информисања у Влади Србије и уједно директор "Музеја жртава геноцида" (над безименим народом ?) најавио је "стручну сарадњу" са професорком историје Филозофског факултета у Београду - Дубравком Стојановић.

Ристић је већ увелико познат српској јавности због драстичног умањивања броја страдалих Срба у оба светска рата а нарочито у НДХ и Јасеновцу где потенцира Туђманове тезе.
Стојановићева је позната као отворени србомрзац ("поносна југословенка") са изјавама да је Јасеновац "болесно пренадуван", да је атентатор на Павелића, Благоје Јововић - терориста и да је главни извор свих проблема у региону - српски хегемонизам који "узгаја" Српска Православна Црква.

Дакле двоје нескривених промотера усташке идеологије ће "стручно" да нам предоче да се никакав геноцид над Србима није нигдје ни догодио већ напротив, да су Срби креатори геноцидне политике према свим околним народима.
Упрошћено речено - спроводитељи НАТО инструкција обучени у одело "струке"